Forum » Zvok in slika » Video in slike na enem DVD-ju
Video in slike na enem DVD-ju
sax15 ::
Zdravo,
zanima me kako spraviti video (film) in slike na en DVD tako, da se ga da pregledovati tudi na navadnih DVD player-ih?
zanima me kako spraviti video (film) in slike na en DVD tako, da se ga da pregledovati tudi na navadnih DVD player-ih?
j3rn3jk ::
kakšen format filma pa bi imel gor? divx ? je ča pol samo zapečeš slike in film na dvd kot podatkovni dvd. pa daš v player in mora delat, seveda ti player mora podpirat divx in jpg formate.
sax15 ::
Razmišljl sem, da bi uporabil nek format, ki ga podpira velika večina DVD player-jev.
Kaj predlagate?
Zadevo pa sem si zamislim tako, da bi imel spredaj nek menu, na katerem bi lahko izbral ogled fila ali pa ogled slik (slideshow).
Kaj predlagate?
Zadevo pa sem si zamislim tako, da bi imel spredaj nek menu, na katerem bi lahko izbral ogled fila ali pa ogled slik (slideshow).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Več filmov na 1 dvd diskOddelek: Pomoč in nasveti | 912 (813) | Spajky |
» | Video conventerOddelek: Pomoč in nasveti | 1935 (1373) | oo7 |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324976 (50320) | cryptozaver |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5479 (4307) | m1h4 |
» | Gledal bi filme na TV-ju, ampak brez TV-OUT funkcijeOddelek: Zvok in slika | 1746 (1338) | pivmik |