Forum » Mobilne tehnologije » Vprašanje glede orto u nulo
Vprašanje glede orto u nulo
NoDrugs ::
odločam se za nakup mobitela z paketom orto u nulo. Mesečna naročnina je 10 eur... se s tem pokrije le tistih 1001 min pogovora pa 1001 sms-ov. Če bi recimo paket vzel in klical na mobitel uporabnike, se pravi drugo omrežje, bi se mi zaračunavali klici in bi jih potem štelo v tistih 10 eur naročnine ali je potem za vsak klic izven simobil omrežja plačevati dodatno. Kako je to v drugih paketih ? Klical bi večinoma v druga omrežja in me zelo zanima. Je bolje v tem primeru vzeti ena zame ali kaj drugega ?
lp Tilen
lp Tilen
Jan987 ::
Vsak klic v druga omrežja se ti šteje dodatno k naročnini. Bodo pa baje ta teden dali ven malo posodobljen paket, kjer naj bi bilo še nekaj klicev v ostala omrežja. Če pa temu ne bo tako, pa se ti vsekakor splača vzeti Mobitelov Džabest, kjer imaš pa 15€ naročnine 1000min v mobitel, 200 v simobil, 1000sms-ov in 1gb prenosa podatkov.
Skratka počaj še kakšen teden in boš videl kaj se najbolj splača.
Skratka počaj še kakšen teden in boš videl kaj se najbolj splača.
shark_nm ::
Mene pa zanima sledeče: vzel sem nov paket im me zanima ali začne paket takoj delovati. Bojim se, da nebom sedaj razposlal 1000 mmsov, potem pa najašil bombico po tastarem paketu.
mat3 ::
Kolikor vem te obvestijo preko SMS-a ko zamenjaš paket. Drugače poglej kateri paket imaš nastavljen na spletni strani Si.mobila pod Si.Asistent. Če tudi to ni OK pa ti še vedno ostane klicni center na 080 40 40 40.
AMD Ryzen 7 3700X, 32 GB DDR4-3600 MHz G.Skill TridentZ Neo
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com
markk1 ::
meni je zadnič ko sem spremenil paket rekla da v 10 min bo delovalo, spremenil pa sem ga preko 080......
shark_nm ::
Aha kul. Se prav, da se mi od takrat naprej šteje tarifa po novem paketu. Ne bi lih rad, da dobim račun za mmse, ko naj bi bli zastonj. Hvala za odgovor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Itak džabest! - novo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46420 (20298) | profii |
» | Izbira paketa - najboljša opcijaOddelek: Mobilne tehnologije | 10031 (9122) | EdoK |
» | ORTO U NULO vs. Itak DđabestOddelek: Mobilne tehnologije | 5959 (3633) | St235 |
» | TUŠ Mobil - za koga je to optimalno ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3770 (2798) | zzitop |
» | Orto u nulo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12195 (8450) | neres |