Forum » Mobilne tehnologije » Nokia e51 zakodirana
Nokia e51 zakodirana
;-) ::
zdravo
imam nokio e51 iz avstrije in ko vstaviš sim in prižgeš piše offline. Predvidevam da je zakodirana pa me zanima če je to možno odkodirati v sloveniji. Je odkodacija ista kod na simobil in mobitel ali kako?
imam nokio e51 iz avstrije in ko vstaviš sim in prižgeš piše offline. Predvidevam da je zakodirana pa me zanima če je to možno odkodirati v sloveniji. Je odkodacija ista kod na simobil in mobitel ali kako?
Ice-Heki ::
Jap, kot sem v zadnjih dneh raziskoval za svojo E50 se jo da odkodirat, vendar ne tako, kot smo včasih to počeli, da smo vpisali neke kode. Sedaj se to dela tako, da se prepiše software oz. nekaj podobnega.
Obstajata - vsaj po mojem raziskovanju - dve poti:
- nakup ti. univerzalne SIM kartice, ki se položi pod pravo SIM kartico
- odklep pri nekom, ki ve, kaj narediti
Za prvo alinejo poglej tukaj, za drugo pa se priporočam, če ima kdo kakšen nasvet, kako to izvesti doma.
Obstajata - vsaj po mojem raziskovanju - dve poti:
- nakup ti. univerzalne SIM kartice, ki se položi pod pravo SIM kartico
- odklep pri nekom, ki ve, kaj narediti
Za prvo alinejo poglej tukaj, za drugo pa se priporočam, če ima kdo kakšen nasvet, kako to izvesti doma.
Poldi112 ::
Doma tega ne moreš narediti brez namenske škatlice, recimo
Da ti jo odklenejo bb5 kodo pa stane v slo kar precej, mislim da €50.
http://www.unlockingcrew.com/catalog/pr...
Da ti jo odklenejo bb5 kodo pa stane v slo kar precej, mislim da €50.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
ETI3n ::
To kartico sem si nabavil, in po resnici povedano mi ga je odkodiralo povsem.Poglej malce na oglasih (bolha) za to sim kartico.Zanjo sem dal cca 20€, ne deluje pa na nekaterih telefonih.Večinoma na teh novejših.Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odklep iPhone-a 4sOddelek: Mobilne tehnologije | 1616 (1259) | amacar |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 40970 (19090) | Jazzie |
» | Pozabu kodo telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 11959 (9245) | SynTax64 |
» | Odkodiranje Sony Ericssona?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6622 (5682) | Saso_C |
» | A je še komu drugemu crknil odkodirani S 35?Oddelek: Strojna oprema | 1008 (833) | tec |