Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Omnia – glasovno klicanje (?!?)
Samsung Omnia – glasovno klicanje (?!?)
micko ::
Samsung Omnia – glasovno klicanje (?!?)
Po podatkih tega telefon sicer ne podpira, ampak z pomožnimi programi se lahko tudi to uredi (bojda).
1. Poizkusil sem Voice Command for Windows Mobile:
Program sicer deluje, sicer je narejen za Američane. Nisem našel možnosti, da pripopaš svojo besedo na ime klicanega, ampak sam program primerja tvoj govor za napisanim imenom.
Za vklop programa postavi tipko programi. Nisem našel možnosti, da bi program aktiviral s tipko na priloženih slušalkah oz. na mikrofonu.
2. Poizkusil sem Cyberon VoiceSpeedDial:
Program podpira lastne glasovne ukaze, katere posnameš za klicanje in zagon raznih aplikacij. V nastavitve za gumbe postavi nov gumb 6 za aktivacijo programa, vendar pa tega gumba ne najdem.
Ali je že kdo to poizkušal? Ali kdo ve, kje se spreminjajo nastavitve za gumbe (poleg tistih, ki so v nastavitvah na prvi strani).
Po podatkih tega telefon sicer ne podpira, ampak z pomožnimi programi se lahko tudi to uredi (bojda).
1. Poizkusil sem Voice Command for Windows Mobile:
Program sicer deluje, sicer je narejen za Američane. Nisem našel možnosti, da pripopaš svojo besedo na ime klicanega, ampak sam program primerja tvoj govor za napisanim imenom.
Za vklop programa postavi tipko programi. Nisem našel možnosti, da bi program aktiviral s tipko na priloženih slušalkah oz. na mikrofonu.
2. Poizkusil sem Cyberon VoiceSpeedDial:
Program podpira lastne glasovne ukaze, katere posnameš za klicanje in zagon raznih aplikacij. V nastavitve za gumbe postavi nov gumb 6 za aktivacijo programa, vendar pa tega gumba ne najdem.
Ali je že kdo to poizkušal? Ali kdo ve, kje se spreminjajo nastavitve za gumbe (poleg tistih, ki so v nastavitvah na prvi strani).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEO Telekoma Slovenije (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 430506 (1104) | cekr |
» | Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 105866 (46310) | kitka77 |
» | Navigacija za Nokio 5230Oddelek: Mobilne tehnologije | 4829 (4619) | Mehmed |
» | Samsung SGH-G810 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9214 (6313) | Miha_T |
» | Linux - problemi, problemi,... (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5475 (4236) | M.B. |