Forum » Zvok in slika » DVI to HDMI težave
DVI to HDMI težave
doma ::
Danes sem kupil DVI v HDMI kabel, povezava že dela, ampak monitor in TV utripata, pač to zgleda tko da na vsake 5-10s monitor in TV počrnita. TV izgubi singla pol pa spet vse nazaj pride in isto. Grafično v rač imam Ati Radeon 9600XT, TV pa je LG 42LG6000 LCD TV.
Mogoče kdo ve kaj bi bil problem. Aja kabel je DVI-HDMI navaden pač nč pozlačen, dolžine 5m
LP
Matija
Mogoče kdo ve kaj bi bil problem. Aja kabel je DVI-HDMI navaden pač nč pozlačen, dolžine 5m
LP
Matija
Volk| ::
verjetno si prej imel preko s-video povezavo. Ce ti je takrat delalo je verjetno nekaj narobe s priklopi na tv(HDMI)
Sam ni to mal čudn da bi blo isto na vseh 4ih HDMI portih?
Preko Svideo je blo vse kul. Čudno se mi zdi to ful!
Preko Svideo je blo vse kul. Čudno se mi zdi to ful!
Volk| ::
MOj kolega ima neko xx TV lcd z dvema HDMI prikljucka. Prek siol tv komunikatorja ni delala tv zato sem dal na scart in preko scarta je delalo. Sem mislil da je pac kaj narobe z komunikatorjem. Nato sem povezal racunalnik prek HDMI pa isto(drugi prikljucek HDMI)...ko sem pa povezal racunalnik prek VGA pa je delalo ok.
Po novem letu pelje tv na servis....
Po novem letu pelje tv na servis....
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585405 (24734) | Dominator |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11413 (3978) | acookook |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21736 (10848) | BorutK-73 |
» | Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23682 (14986) | al3n |
» | Kateri kabel (povezava računalnika in plazme) ?Oddelek: Kaj kupiti | 4056 (3240) | Okapi |