Forum » Omrežja in internet » Amis?
Amis?
markobal6 ::
Mene zanima tale amis. Vzeli bi trojcka (TV,internet,telefon). Pa me zanima ce ima kdo kake iskusnje s tem ali televizija dobro kaze, se povezava kaj prekinja?
Skratka kaksne izkusnje imate glede amisa?
Skratka kaksne izkusnje imate glede amisa?
Tilen ::
Katere prenosne medije imaš na voljo? Pri vseh ISP-jih imaš uporabnike, ki so izredno zadovoljni in tiste, ki niso. Najbolje bi bilo, da se pozanimaš v svoji okolici, če ima že kdo Amis in kako deluje - najbolj realno stanje. Namreč vsi okoliši nimajo enake kvalitete ožičenja. Storitve pa kolikor sem seznanjen delujejo tako kot treba.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Ted ::
Moje izkušnje so naslednje:
- nižja cena za 4x višjo hitrost + telefon kot prej za 1mega internet pri Siolu
- manj splošnih izpadov kot na Siolu
- zanesljivo delovanje IP telefonije (na Siolu je bojda več težav)
- nižji pingi
- po telekomovi menjavi kablov v neposredni bližini bajte se modem/router resetira 1-2x mesečno, prej se je 2x tedensko
- Amis prilaga zelo soliden wlan modem/router speedtouch 780, ki omogoča celo WDS za povezavo z acces pointi - je pa res da wlan signal ni na nivoju specializiranih routerjev
- odkar sem na Amisovem omrežju tudi manj izpadov in prekinitev kot pred izgradnjo centrale v mojem kraju
Glede televizije pa je zadeva praktično ista kot na Siolu. Ko vrže ven Siol, ko na Siolu ne delajo nekateri programi tudi na Amisu ne bodo. Če nimaš drugega kot sobno anteno je zadeva uporabna, če pa hočeš boljšo sliko pa boš razočaran. Tudi preklapljanje kanalo zna potrajat. Programska shema pa je res precej bogata. Če je telekomovo omrežje problematično pa računaj še s kockami.
- nižja cena za 4x višjo hitrost + telefon kot prej za 1mega internet pri Siolu
- manj splošnih izpadov kot na Siolu
- zanesljivo delovanje IP telefonije (na Siolu je bojda več težav)
- nižji pingi
- po telekomovi menjavi kablov v neposredni bližini bajte se modem/router resetira 1-2x mesečno, prej se je 2x tedensko
- Amis prilaga zelo soliden wlan modem/router speedtouch 780, ki omogoča celo WDS za povezavo z acces pointi - je pa res da wlan signal ni na nivoju specializiranih routerjev
- odkar sem na Amisovem omrežju tudi manj izpadov in prekinitev kot pred izgradnjo centrale v mojem kraju
Glede televizije pa je zadeva praktično ista kot na Siolu. Ko vrže ven Siol, ko na Siolu ne delajo nekateri programi tudi na Amisu ne bodo. Če nimaš drugega kot sobno anteno je zadeva uporabna, če pa hočeš boljšo sliko pa boš razočaran. Tudi preklapljanje kanalo zna potrajat. Programska shema pa je res precej bogata. Če je telekomovo omrežje problematično pa računaj še s kockami.
Mah...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 602972 (291) | starfotr |
» | A1 xDSL (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 162100 (13967) | kixs |
» | Znižanje stroškov ADSLja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11432 (10134) | Lonsarg |
» | siol vs amisOddelek: Omrežja in internet | 3317 (2934) | lebang1 |
» | amis (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12623 (8808) | EvilDare |