Forum » Pomoč in nasveti » facebook
KoMar- ::
Madona, vsaj povej, kako se povezuješ na internet (ISP, tip povezave, tip mrežne kartice,...)...
5er--> ::
Ugibam: Imaš kašen fancy anti all-in-wonder zadevo nameščeno na pc-ju, ki to tvoje dejanje razume kot hack napad in odklopi net?
Bananajoe ::
punca ma tud ta problem. vrže jo iz internet explorerja ko hoče naložit slike, ma pa windows visto pa nobenih anti virusov in podobno, pa sm mislu da je fora v javi pa ga je inštalirala in isto
jasminm ::
Nekaj mi ni jasno. Nisem nekakšen computer expert, ampak kako je lahko nekdo tako lahkomiselen in ne uporablja antivirusnega programa, še posebej če priklopljen na internet!
BozidarB ::
dost folka ga ne uporablja, pol pa dajejo 1000€ za komp, borih 25€ za NOD-a se jim pa ne splaca dat pa se zejbavajo z takimi in drugacnimi problemi. itak so pa tut zaston antivirusniki tko da nevem kje je problem da folk tega nima.
@bananajoe
mislm, da je problem v tem da mas prevec zabasan racunlanik z virusi in raznimi zadevami. najbols ce ga formatiras, pol pa instaliras programe ki jih uporabljas in zraven obvezno antivirusnik.
@bananajoe
mislm, da je problem v tem da mas prevec zabasan racunlanik z virusi in raznimi zadevami. najbols ce ga formatiras, pol pa instaliras programe ki jih uporabljas in zraven obvezno antivirusnik.
Meki ::
Jaz ga tudi nimam, ker samo upočasnjuje računalnik, pa še nikoli mi ni nič našel, ker ne downloadam takih rizičnih stvari.
bluefish ::
Nekaj mi ni jasno. Nisem nekakšen computer expert, ampak kako je lahko nekdo tako lahkomiselen in ne uporablja antivirusnega programa, še posebej če priklopljen na internet!
Ga v zadnjih nekaj letih nisem niti enkrat namestil oz. uporabljal in ni bilo problemov. Vse je odvisno od uporabnika. Nekomu tudi deset ravni zaščite ne bo koristilo, ko pa bo na slepo klikal Allow in Yes in Next,...
Pa nazaj h problemu: kateri brskalnik uporabljaš? Če je problem na enem uporabi drugega.
denisbegood ::
Občutek imam in me ne vara, da nekdo nonstop prijavlja moje sodelovanje na FB nagradnih igrah kot neprimerno vsebino. Ali je možno ugotoviti kdo mi to dela?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 653047 (10584) | Domini tm |
» | Apple: Uporabljajte več protivirusnih programov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8818 (6746) | MrStein |
» | Najboljši antivirus do 200 EUR?Oddelek: Programska oprema | 2529 (1922) | opeter |
» | 80 odstotkov domačih računalnikov okuženih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5922 (5922) | MrStein |
» | internet vdori v računalnik, rešitev!?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7559 (6128) | ToniT |