Forum » Strojna oprema » Creative Audigiy vs. Terratec Sixpack
Creative Audigiy vs. Terratec Sixpack
simoni ::
Sem lastnik Audigiyja pa me zanima, če je res, da je zvočna Terra tec Sixpack res podobne kvalitete kot audigiy? Pa povejte mi njeno točno ceno, ker če je res za 10k cenejša, bom jst mojo prodal pa terrino kupu, pa še neki dnarja pršparal! !
Pa zanima me če ime coaxialni digitalni izhod al ne? Pa podporo za 5.1 kanaln zvok nejbrš tud ma....! Aja pa za neke probleme sem slišal pri gledanju .avi filmov, da zvok ne dela? Je kdo to zrihtal?
Se mi splača moja menjava?
LP
Pa zanima me če ime coaxialni digitalni izhod al ne? Pa podporo za 5.1 kanaln zvok nejbrš tud ma....! Aja pa za neke probleme sem slišal pri gledanju .avi filmov, da zvok ne dela? Je kdo to zrihtal?
Se mi splača moja menjava?
LP
eland ::
Ja in ne. Surround je super, kvaliteta zvoka tud špica, ima optične vhode in izhode, koaksialne digitalne pa ne - sam jih ne uporabljam, optičnih namreč, niti digitalnih ne bi.
Če že imaš Audigy (upam da misliš Platinum serijo) , je brezveze menjat, da boš prišparal tistih 10k, k jih boš sam stran vrgu. Poleg tega ta kartica nima nobenih izhodov na prednji strani, niti daljinca.
Drugače je kvaliteta zvoka res enkratna, če ti je to važno, sam Platinum tud ni od muh.
Glede avi fajlov je res. Sam ne vem, če sem jest smotan in moj Millenium(OS) al kartica - če oprem isti fajl ko sem na netu, mi film dela potem BP, tud ko izklopim net. Vendar sta samo dva filma taka, ki jih imam da mi nagajata.
Bolje vrag ki ga poznaš, kot tist k ga ne poznaš.Ostani raj na svoji.
lp
Če že imaš Audigy (upam da misliš Platinum serijo) , je brezveze menjat, da boš prišparal tistih 10k, k jih boš sam stran vrgu. Poleg tega ta kartica nima nobenih izhodov na prednji strani, niti daljinca.
Drugače je kvaliteta zvoka res enkratna, če ti je to važno, sam Platinum tud ni od muh.
Glede avi fajlov je res. Sam ne vem, če sem jest smotan in moj Millenium(OS) al kartica - če oprem isti fajl ko sem na netu, mi film dela potem BP, tud ko izklopim net. Vendar sta samo dva filma taka, ki jih imam da mi nagajata.
Bolje vrag ki ga poznaš, kot tist k ga ne poznaš.Ostani raj na svoji.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočna kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10954 (3079) | Machete |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 49919 (18413) | Matej_K |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27736 (14992) | psytoma |
» | [Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 12753 (8641) | OwcA |
» | Kako ste zadovoljni z zvočnimi "kartami" (codeci) na nForce3 in nForce4 platah?Oddelek: Strojna oprema | 1758 (1344) | Tic |