Forum » Pomoč in nasveti » dvd-nekje zazna,drugje ne
dvd-nekje zazna,drugje ne
ttanjja ::
Imam en moteči problemček.. Posnela sem dvd, ki pa ga ni zaznalo na dveh drugih računalnikih, na dvd predvajalniku pa ga je. Nato sem posnela isto vsebino na dvd-rw in ga je zaznalo povsod. Sem mislila da je prišlo do kakšne slučajne napake, zato sem ponovno posnela dvd, z enako vsebino. Je bla ista štorija.. Zanimo je to, da sem pred tem posnela drugačen dvd, ki pa tudi povsod dela, tako da niso krivi dvdji. Tudi program ni kriv, saj so vsi posneti na enak način.
Prosim za pomoč. Hvala!
Prosim za pomoč. Hvala!
huek111 ::
To se je tut meni zgodilo! Na PCju je bil prazen na DVD predvajalniku pa ne!
Ko me je nero opozoril da dvd ni narejen za večsnemalnost(Multisession) in če vseeno želim zapečti v večsnemalnosti sem moral klikniti ne!
Mislim da je bilo to v neru 6 zdaj imam nero 7 in me tega sploh ne sprašuje
Ko me je nero opozoril da dvd ni narejen za večsnemalnost(Multisession) in če vseeno želim zapečti v večsnemalnosti sem moral klikniti ne!
Mislim da je bilo to v neru 6 zdaj imam nero 7 in me tega sploh ne sprašuje
Valvoline ::
DVD mediji sploh ne podpirajo multisession.
Če so DVD+R mediji nastavi opcijo booktype DVD+R na DVD-ROM. To se nastavi z nerotom al pa alcohol 120+ v meniju pekača-advanced options.
Če so DVD+R mediji nastavi opcijo booktype DVD+R na DVD-ROM. To se nastavi z nerotom al pa alcohol 120+ v meniju pekača-advanced options.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne znam zapečt DVD-ja...Oddelek: Strojna oprema | 2240 (2240) | vratar |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3282 (2678) | gruntfürmich |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2829 (2449) | Dusan_HD |
» | [DVD9 peka] triki & nasvetiOddelek: Zvok in slika | 3219 (2708) | largie |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10437 (7590) | reber |