Forum » Pomoč in nasveti » Vista in eMule
Vista in eMule
mihaizlakar ::
Zdravo!
Imam problem v visti z programom eMule in sicer se nikakor ne morem povezat. Pri požarnem zidu sem obklukal izjemo, vendar ni nič. Pravtako mi ne deluje program utorrent in limewire. Zanima me kaj moram še naredit da bo zadeva delala?
Hvala za nasvet!
LP
Imam problem v visti z programom eMule in sicer se nikakor ne morem povezat. Pri požarnem zidu sem obklukal izjemo, vendar ni nič. Pravtako mi ne deluje program utorrent in limewire. Zanima me kaj moram še naredit da bo zadeva delala?
Hvala za nasvet!
LP
mura22 ::
V eMule (nastavitve,povezave) si odkljukaj omrežne povezave KAD in eD2K in pa samodejno poveži ob zagonu.
Meni dela normalno.
Meni dela normalno.
Icematxyz ::
Se kdo sploh uporablja eMule?
Seveda. Na eMule lahko dobiš praktično vse, kar je na internetu medtem, ko s torentom lahko dobiš le novejše stvari. Pri starejših stvareh pa nimaš dobene izbire pa še to če sploh so na trackerjih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Icematxyz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426685 (9969) | Freakylion |
» | P2P programi in T2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1405 (1091) | dejan03 |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9888 (8358) | Eru |
» | AVI preview v eDonkeyu???Oddelek: Programska oprema | 1985 (1794) | BigWhale |
» | ADSL visoka hitrost??Oddelek: Omrežja in internet | 1847 (1213) | BaRtMaN |