» »

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

««
30 / 81
»»

amacar ::

lassser znajdi se in bog ti bo pomagal. Zakaj pa je google???? za pr0n iskat??

evo en izmed zadetkov na googlu. http://www.mobisux.com/ubbthreads.php?u...

ni pa to pirat forum

WaterBoy ::

Ne me banat za tale link: http://www.partis.si/torrent/podrobno/6...
Imaš navodila zraven. Dela 100% :))

budddha ::

A to so tud kšne mape zravn??? Kr jst mam Garmin-a naloženga sam problem je da nimam map. Pa sem si naložil Adria Route tega najnovejšega sam nevem kko ga nj v MapSource odprem. Kr v MapSourcedam odpri pa tm k je shranjen ta AdriaRoute pa ni nobenih veljavnih file-ov.Kaj naj naredim??? Hvala!

e-marko ::

Preberi en post nad svojim. Piše glede navodil...

LP
...somebody, somewhere...

Najlepša hvala. Vse sem namestil samo problemj e da se po zemljevidu ne morem premikati ampak lahko samo peibližujem ali oddaljujem. Pa še tam kjer bi naj bil signal je samo ena rdeča črta...mogoče zato ker sem v stanovanju???

Kla_Man ::

da, pojdi malo na zrak bodo takoj zelene črtice. ;)

Naložil sem si še karte Ex-yu+Slo in mislim da delujejo saj pod mesta najde vsa slovenska mesta npr.Nevem pa zakaj se po zemljevidu ne morem premikati? Lahko samo približujem in oddaljujem...ve mogoče kdo kaj je narobe? Hvala!

Lahko se premikaš. Kliknni na puščico in zemlevid se bo spremenil in lahko premikaš zemlevid

Najlepša hvala! Ampak sedaj ko pa sem po 2 dneh vse namestil pa mi sedaj po parih sekundah ko premikam zemljevid vse zamrzne...bi mogoče kdo vedel ali se glede tegada kaj narediti? Hvala!

MEni dela B.P. edino če mam v tem načinu in navigacija deluje, se mi preprosto zapre progrem. Upam da bo vsaj tako delalo k dom gor novo adrio rute. Upam da se ne bo še bol pogosto zapiral.

Sem ga dvakrat zagnal in je nehal ''zamrzovati''. Problem je pa še edino v tem da ne najde signala GPS. Ker ko odprem zemljevid mi kaže kot da sem v Veliki Britaniji.Nevem v čem bi bil problem saj sem bil odzunaj pred hišo.Piše pa samo iščem satelite tam pa kaže samo 1 rdeča črtica od 5. Veš mogoče kaj bi naredil?

počakaj, da ti najde signal če nimaš A-GPS-ja vklopljenega lahko traja tudi 5-10 min, sploh če so visoke stavbe zraven. Tako da pojdi nekam na odprto. Nova adriaroute dela super, nič se nezapira. Glede zemlevida pa morš bit malo potršežljiv. Če piše na karti rišem, pač počakaj 30 sekund in potem bo in nič ne zašteka. Je pa tudi odvisn, koliko programov imaš zagnanih v ozadju in če se karte prekrivajo.

lp

Mislim da nimam na telefonu naložene AdriaRoute.Nevem mislim da imam ex-yu+SLO na telefonu.AdriaRoute pa imam na računalniku ampak nevem kako jo naj namestim na telefon...nevem kako jo odpreti v MapSource...kako bi to naredil?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: budddha ()

Odvisno kakšno verzijo si dol potegnil. je taka za mapsource, al je taka, da samo skopiraš na spominsko kartico

AdriaROute 2.30 CD update... tko piše? zj pa kaj nj nardim al jo nj dam v MapSource al v mapo v telefonu Garmin?Sam eno mapo že mam not tko da ne vem zj kko nj nardim to da bo delala še AdriaROUTE ???

ivanuscha ::

Mapsource verzija ni fajn, vzemi dol tako ki ima samo en fajl. Drugače pa priporočam špil Hexxagon Labs. ;)

A slučajno lahko daš link od AdriaRoute najnovejše verzije tako da je en fajl?A pol če še mam kšne druge mape not pa še to not prlepm bo delala?Pa še od te igrce če slučajno veš kšn link plis? Hvala!

In kaj je narobe z Mapsource verzijo? Zakaj bi nalagal gor neke države in področja, ki jih ne potrebuješ?
budddha, pošlji mi mail in ti pošljem navodila za vse skupaj.

LP

buddha.laser@gmail.com =) A pol mi boš razložu use kko se to odpre v MapSource?

mosnik ::

počakaj, da ti najde signal če nimaš A-GPS-ja vklopljenega lahko traja tudi 5-10 min, sploh če so visoke stavbe zraven. Tako da pojdi nekam na odprto. Nova adriaroute dela super, nič se nezapira. Glede zemlevida pa morš bit malo potršežljiv. Če piše na karti rišem, pač počakaj 30 sekund in potem bo in nič ne zašteka. Je pa tudi odvisn, koliko programov imaš zagnanih v ozadju in če se karte prekrivajo.

lp

Ali če imaš vklopljen A-GPS potem se ti skoz povezuje preko interneta ali samo takrat ko išče satelite da ne bo prevelikega računa za telefon
LP
danč

Takrat da ti jih poišče. Se mi zdi. Sej to so zelo mali podatki tako da se ti ne pozna veliko na računu.

Kaj pa sploh je A-GPS? Pa kje se to vklop pa izklop, pa čemu je to namenjen sploh? Hvala!

Bor H ::

A-Gps je okrajšava za assissted gps, gre za to, da mobitel preko interneta dobi podatke o trenutnih položajih satelitov (mislm da si delno pomaga tut s triangulacijo baznih postaj). S tem skrajša čas iskanja, ker mu ni treba vseh neumnosti računat.

Ja ampak to sam na začetku prek interneta ne??? Kje pa se to vklop pa izklop pa kaj je bolš če maš uklopln al ne?

refosk ::

Pojavil se mi je problem z Garmin XT. Nekaj mesecev mi je deloval brezhibno (verzija .40, adriaroute 2.30), navigiral me je do južne dalmacije, sedaj pa sem si hotel narediti pot nazaj domov in se garmin enostavno ne štarta. Po zagonu mi da opcijo za positioning server, ko pa izberem naj se konekta ali pa ne, se aplikacija enostavno zapre. ???? Sem razmišljal da bi na novo naredil datoteko sw.unl, vendar kako naj dobim unit ID če se garmin xt noče niti odpret?

Ja ampak to sam na začetku prek interneta ne??? Kje pa se to vklop pa izklop pa kaj je bolš če maš uklopln al ne?

Načeloma sam na začetku pol pa sledi s pomočjo satelitov. Izklopš nekje pod applications, location, positioning, positioning methods in odstraniš kljukce pri assisted in network based.

Kaj je boljš je pa jasno, če maš vključen prenos podatkov v naročnino ali če ti ni problem tistih nekaj kb na mesec plačat v zameno za mnogo hitrejše lociranje pol pust vklopljeno, pazi edin ko si v tujini. Jst sm kr lepo poslal tist sms na Mobitel GPRS tujina ne, tko da mi ne more roaming nabijat računa.

Hvala! Zanima me še pa če bi mi lahko kdo poslal link da bi si downloadal še kšno drugo karto kr mam sam ex-yu+slo gor pa da meu še vsej Europo sam da bi bil sam en file da bi loh sam not v mapo Garmin skopiral brez programa MapSource. Hvala!

Bellzmet ::

Vse mape dobiš tukaj!

lp

Ja sam nemorš si jih dol potegnt ;)

mosnik ::

A-GPS si vklopiš pod aplikacije-lokacija-določitev položaja-strežnik določ. položaj
A potem pravte da se to ne pozna glih na računu za tel. če je A-GPS prižgan
danč

@budddha
Vse kar potrebuješ sem ti poslal in te tudi prav usmeril. Zakaj še kar vztrajaš z nekimi istimi vprašanji? Piratstva se tukaj nekako ne podpira.

LP

Ja sori no. Če pa itaq nč ni delal. =)

Nisi edini, ki sem mu jih poslal. Ostalim dela. Pojdi lepo po vrsti in počasi.

LP

rtmktl ::

LP, namestil sem Garmin Mobile XT_5.00.50_s60v3 in vse lepo dela. Me pa nekaj zanima. Bral sem namrec da zadeva zelo "papa" baterijo. Ali jo zre tudi takrat, ko je garmin izkljucen, torej takrat ko naprimer (beden primer ampak OK) pises sms? Je mogoce kaj narediti, da jo ne bi zrlo?
Hvala..
Blaz

V tej najnovejši verziji Garmin Mobile XT_5.00.50, ki jo imaš ti je ta bug že popravljen. Tako da ti ne bo žrlo baterije. (vsaj meni je ne)

Baterijo ti največ žre prenos podatkov (mislm da HSDPA več kot WiFi) in ekran. Če si boš vklopu glasovno vodenje in izklopu ekran bo poraba samo malenkost večja kot poslušanje MP3jev.

Flyfisher ::

Pozdravljeni,

jaz imam pa sledeč problem, ki ga nikakor ne znam rešiti. Kupil sem si bluetooth adapter in povezal mobitel z laptopom. Naložil sem tudi zadnjo verzijo PC Suita in vse lepo dela razen interneta. Na internet prek bluetooth povezave ne morem nikakor. Ko dam da se poveže z internetom mi napiše: Vzpostavitev povezave z omrežjem ni uspela. Aplikacija One Touch Accsess ni mogla vzpostaviti povezave z izbrano napravo.
A pozna kdo kakšno rešitev, ker bi se rad rešil kabla :)

LP!

Zgodovina sprememb…

JoikuSpot je dobra rešitev, sicer žre baterijo k zmešano ampak dela.

Maxl ::

Imam eno težavo in sicer, do včeraj mi telefon oz. brskalnik delal normalno. Danes sem odprl brskalnik in hotel odsurfati na neko spletno stran, nakar se mi je brskalnik preprosto zaprl, kot da se ni zgodilo nič. Nikakor ne morem odpreti nobene strani, saj takoj ko kliknem na zaznamek, se zapre. Prav tako se dogaja z ostalimi aplikacijami, ki potrebujejo povezavo z netom (Accuweather, Facebook, itd.). FW sem še enkrat naložil pa nič ne pomaga :S. Mogoče kdo ve, kaj bi lahko bilo?

rtmktl ::

Imam se eno vprasanje. Vem, da je bilo o tem ze govora, a nisem zastopil. Namrec zanima me, katere povezave moram vkljuciti oziroma izkljuciti, da bom lahko na Hrvaskem uporabljal GPS in da hrvatom nebi nic placeval.
Hvala!

Najbolš da kr operaterju sporočiš da ti skenslajo GPRS roaming. Če tega nočeš maš pa nekje pod aplikacijami loacation, positioning methods, pa pol odstranš klukce pr assisted in networked, nekak tako...po spominu.

roli ::

Tole sem v tej temi napisal verjetno že vsaj dvakrat - nazadnje na prejšji strani:
Applications -> Location -> Positioning -> Positioning Methods -> Tukaj potem odkljukaš Assisted GPS.
http://www.r00li.com

tud js sm to že napisal. Evo še v slovenččini za tiste ki imamo slo meni.

za A-GPS pa: nastavitve - telefon - nastavit. aplikacij - določ. položaja - načini določitve položaja - odklukaš strežniš. podprti GPS

In networked tut, drugač bo vseen neki bezal po netu.

ppeterlin ::

Zdravo

A ma kdo izkušnje kolk traja pri Teleray-u da dobiš aparat nazaj iz servisa?

Ker mi je tuchscreen pri Nokia 5800 EM čist znorel in nisem mogel nič delat, pa sem ga prejšnji teden nesel na Tušmobil, da ga pošljejo na popravilo...

Ker s Svemo sem imel zelo slabe izkušnje, saj sem čakal 6 tednov na telefon :S

LP

Peter

tomaz- ::

Če si telefon poslal priporočeno po pošti, ti morajo najkasneje v 8 dneh pisno na tvoj naslov ODGOVORITI, kaj in kako. Drugače pa je rok za garancijsko popravilo, če prineseš telefon osebno tja, 45 dni od dneva sprejema v sprejemno mesto..

DiTi ::

jaz sem mel 3x na servisu in je skupaj bilo manj kot 45 dni (ker se seštevajo). Enkrat so celo poslali v Nemčijo, da so dali gor nov software. Telefon je pa bil Nokia 6280.

tomaz- ::

ja res je, garancijski roki se seštevajo, vandar kolikor je meni znano, za ISTO napako, ne za različno.. Je pa res, da sem sam enkrat poslal sušilnik za lase ( fen ) v servis po pošti in sem jih pustil pri miru.. Po desetih dneh, ko ni bilo odgovora, sem jih poklical in jim povedal, da so pač malo zaje++li, ker me niso obvestili v 8 dneh o poteku popravila in so mi pač dolžni vrniti kupnino.. So priznali napako, sam pa sem se glih zaradi tega, ker so bili fer, odločil, da mi ga vseeno zrihtajo in pošljejo na dom. Poslali so mi novega v dveh dneh.. Jeb**ga, so bili fer, pa pol tud jaz nisem težil.. Je pa dejstvo, da se ponavadi s tega stališča bolj splača stvar poslati priporočeno, kot pa osebno it tja in kao težit.. Ker takrat avtomatsko padeš rok 45 dni , saj si bil "ustno" za pultom seznanjen s pogoji.. lahko pa tudi pisno uveljavljaš stvarno napako, vendar moraš pazit, ker se ti dve stvari med seboj izključujeta. Se pravi, da ne moreš uveljavljati stvarne napake, če si prej na istem izdelku že uveljavljal garancijsko popravilo.. pri stvarni napaki pa se smatra, da je v prvih šestih mesecih od nakupa napaka "obstajala" že pri nakupu, kar pomeni, da je na trgovcu, da ti s sodnim izvedencem dokaže, da ni napake, po preteku šest mesecev pa je dokazovanje na tvojih plečih. Se pravi, to se splača, če je artikel mlajši od 6 mesecev!! Pa seveda, če ni očitno, da si sam kaj zje**l...

DiTi ::

Pri meni je bil 2x software. 1x zvočnik.

Jebac18 ::

razmislam o nabavi tega telefona imam predhodnika 5610 ypresa in me zanima ali baterija dolg drzi tudi po ksnm letu .. pa kko je z wlan a dela uredu :D pa kko je s tem prtiskanjem po zaslonu oziroma dotikanjem :D
««
30 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37488887 (46902) mailer
»

Nokia X6 firmware update

402784 (2206) krneki0001
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24237657 (18812) errhec
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011676 (5859) MrAs
»

[fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7113786 (13027) bond007

Več podobnih tem