Forum » Zvok in slika » Glas iz zvočnikov !?
Glas iz zvočnikov !?
JOKER ::
Štartal sem igro Crysis.
Kakšen je zvok veste v tej igri ... v ozadju malce grmi ... itd.
Kaj se je zgodilo ?
Ko sem igro zaključil se je zvok še vedno slišal. Res da ne tako glasno kot v igri, ampak ko je v sobi tišina se sliši.
Nato sem comp ponovno zagnal in spet isto, zvok ostaja iz zvočnikov.
Nato sem totalno ugasnil računalnik tudi odvzel sem mu 220V. Ponovno vklopil zadevo, vklopil zvočnike in še vedno isto !!!
Ko sem danes zjutraj vklopil comp ... spet isto !
Kaj pri hudiču bi to bilo ??
Hvala Vam.
Kakšen je zvok veste v tej igri ... v ozadju malce grmi ... itd.
Kaj se je zgodilo ?
Ko sem igro zaključil se je zvok še vedno slišal. Res da ne tako glasno kot v igri, ampak ko je v sobi tišina se sliši.
Nato sem comp ponovno zagnal in spet isto, zvok ostaja iz zvočnikov.
Nato sem totalno ugasnil računalnik tudi odvzel sem mu 220V. Ponovno vklopil zadevo, vklopil zvočnike in še vedno isto !!!
Ko sem danes zjutraj vklopil comp ... spet isto !
Kaj pri hudiču bi to bilo ??
Hvala Vam.
Pomoje so to psihosomatske težave. Preobilno igranje igre, povzroči v podzavesti, da vsak zvok sprejema kot enolični vzorec, ki ga je podzavest prejemala, in zaznavanje minimalnih zvokov iz okolice pretvori v ta enoličen ponavljajoč ton.
lp.
lp.
..jump into psytrance tunnel..
@Uros!no
DA, na matični imam zvočno. To se prej ni dogajalo.
@Ostalima dvema:
Igro sem zagnal po dveh tednih in jo včeraj "igral" 5 minut.
Da, tudi ostali slišijo zvok, ki prihaja iz zvočnikov.
DA, na matični imam zvočno. To se prej ni dogajalo.
@Ostalima dvema:
Igro sem zagnal po dveh tednih in jo včeraj "igral" 5 minut.
Da, tudi ostali slišijo zvok, ki prihaja iz zvočnikov.
to tud men delajo zvočniki za hišni kino, kako so vklopljeni ponoči slišiš govorjenje (zgleda vleče kake radijske frekvence) pa potem tisto govori pa govori čist tiho...
No, pa sem našel krivca !
Kot sem rekel je bil zvok, kot da bi grmelo - prav tak kot je v sami igri v ozadju.
Naklučje je bilo to, da se je to začelo dogajat ravno potem ko sem zapustil igro.
Kaj je to bilo !? Vas zanima ?
No, žena je včeraj čistla prah na računalniški mizi in je med tem premaknila kable, ki prihajajo na Woofer
Ker vtikači pač niso bili tako dobro vtaknjeni kot bi morali biti je pač se slišalo, kot da bi ostal zvok iz igre.
Ko sem danes premaknil zvočnik in preveril kable, pa je zadeva hvala bogu nehala spuščat zvoke.
To je to ....
Kot sem rekel je bil zvok, kot da bi grmelo - prav tak kot je v sami igri v ozadju.
Naklučje je bilo to, da se je to začelo dogajat ravno potem ko sem zapustil igro.
Kaj je to bilo !? Vas zanima ?
No, žena je včeraj čistla prah na računalniški mizi in je med tem premaknila kable, ki prihajajo na Woofer
Ker vtikači pač niso bili tako dobro vtaknjeni kot bi morali biti je pač se slišalo, kot da bi ostal zvok iz igre.
Ko sem danes premaknil zvočnik in preveril kable, pa je zadeva hvala bogu nehala spuščat zvoke.
To je to ....
@ ;-)
Verjetno ima tvoj kakšen bližnji sosed doma CB postajo ali pa je v bližini kakšna antena za CB in to slišiš v svojih zvožnikih.
To vem se je nam dogajalo, ko smo stanovali v strnjenem naselju in je eden imel ven pri oknu postavljeno CB anteno.
Verjetno ima tvoj kakšen bližnji sosed doma CB postajo ali pa je v bližini kakšna antena za CB in to slišiš v svojih zvožnikih.
To vem se je nam dogajalo, ko smo stanovali v strnjenem naselju in je eden imel ven pri oknu postavljeno CB anteno.
No to ni nobena redkosti, da se v zvočniku sliši radio frekvenca. Npr. to se nam je dostkrat dogajalo pri enemu malce starejšemu ojačevalniku za kitaro. Se je kar radio notri slišal. Tako da verjetno tudi CB lahko vleče...ne vem kakšne so tam frekvence.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miti o zvoku pri PC-ju (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14141 (12310) | Nummy |
» | Poceni stereo receiver (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 64858 (51304) | Zvezdica27 |
» | Zvočniki za zahtevnega audiofila (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 26444 (23473) | podtalje |
» | Statika v zvocnikih (pri maticni A8N-e) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4180 (3691) | Mac Gyver |
» | Zvočniki mi lovijo nek fon pogovor.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2108 (1468) | nokia6310 |