Forum » Zvok in slika » Kako doma izdelati DVB-T mpeg4 TV
Kako doma izdelati DVB-T mpeg4 TV
gregameister ::
Pozdravljeni. Doma sem iz kočevja in me zanima kaj vse je potrebno da bi lahko doma imel DVB-T mpeg4? za nekaj slovenskih programov in kaj tujih. Zanima me predvsem kaj vse potrebujem in koliko približno stane vse. ter katere programe se potem da spremljati kaj na našem področju...
lpGREGA
upam na kaj dobrih odgovorov
lpGREGA
upam na kaj dobrih odgovorov
GROFEK
bbenci2 ::
Najcenejši DVB-T Mpeg-4 sprejemnik stane 100€. Z njim lahko gledaš trenutno: SLO1,2,3,TeleM,POP TV in A Kanal. Hrvaški: HRT1,2,RTL in Nova TV. Pokritost signala DVB-T v Sloveniji imaš na: http://www.rtvslo.si/dvb-t/moznost.php
Ted ::
Samo za info: DVB-T mpeg 4 kodiranje imajo programi na slovenskem ozemlju. Sosede (Avstrija, Hrvaška) pa imajo mpeg2 kodiranje. V SV Sloveniji dobimo od Avstrijskih kanalov ORF1, ORF2, ATV, Puls4, Sat 3 in ORF sport. Od Hrvaških pa že prej omenjene HTV1 in HTV2, Nova TV in RTL.
Mah...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65975 (23683) | k4vz0024 |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58595 (35307) | Alexius Heristalski |
» | vgrajen DVB-T sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 9544 (6452) | Alexius Heristalski |
» | Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12030 (8490) | AngelOfDeath |
» | Kaj je DVB-T TVOddelek: Pomoč in nasveti | 7469 (5296) | Tody |