Forum » Zvok in slika » geforce2 ti 64 + tv???
geforce2 ti 64 + tv???
sifu ::
zadeva je taka..prej sm meu Ati-ja in ko sm preklopu na tv je blo vse OK
zdej sm nabavu geforce2 ti 64 tv out in nov racunalnik...prkljucek iz racunalnika je mau drgacen..ni vec un tak kokr je tv antena..ampak ma 4 nožice...torej sm kupu pretvornike
da poenostavim...iz racunalnika mi gre ta prklucek z 4 nožicam v eno škatlco ( se mi zdi da je scart pretvornik) u tv....
slika je super sam barv ni....ne vem zakaj ni barv
kje tiči problem??? a kdo ve kaj nastaviti pod video format in kter pal mamo mi u sloveniji ter ker izhod...ali pa mogoce kdo ve kako prikazati barve?
hvala za odgovore
zdej sm nabavu geforce2 ti 64 tv out in nov racunalnik...prkljucek iz racunalnika je mau drgacen..ni vec un tak kokr je tv antena..ampak ma 4 nožice...torej sm kupu pretvornike
da poenostavim...iz racunalnika mi gre ta prklucek z 4 nožicam v eno škatlco ( se mi zdi da je scart pretvornik) u tv....
slika je super sam barv ni....ne vem zakaj ni barv
kje tiči problem??? a kdo ve kaj nastaviti pod video format in kter pal mamo mi u sloveniji ter ker izhod...ali pa mogoce kdo ve kako prikazati barve?
hvala za odgovore
OZZY ::
Verjetno misliš da je s-vhs out. Jaz mam isto kartico gf2ti in meni brez problema deluje ko ga priključim na kompozitni na video mi dela brez problemov.
Na scart sicer nisem probal ampak bom.
Dej probaj uporabiti kak programček kot je tv tool http://tvtool.info/ - jaz uporabljam kar TVCC 2000 1.21 iz te strani in mi lepo deluje. Bolj kot original opcija preko gonilnikov.
Na scart sicer nisem probal ampak bom.
Dej probaj uporabiti kak programček kot je tv tool http://tvtool.info/ - jaz uporabljam kar TVCC 2000 1.21 iz te strani in mi lepo deluje. Bolj kot original opcija preko gonilnikov.
Go with the flow.
sash ::
V nastavitvah za izhodno napravo (v tvojem primeru TV) nastavi format na PAL-G, pri čemer država ni pomambna, vsaj pr meni je to pomagalo
Privatnik ::
Nastimat mores pod Izhodni format videa KOMPOZIT OUT, ne pa SVHS OUT. To je pr men nagajal, zdej pa dela bp. To skonfiguriras tam ko nastavlas pr Twin Wiew - Nastavitev naprave, seveda TVja
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 590510 (29839) | Dominator |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8580 (7975) | opeter |
» | Win 2003 in ATI TV out problemiOddelek: Operacijski sistemi | 1368 (1256) | Sims |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3332 (2865) | romario |
» | VooDoo3 TV-out in kabl S-video na SCARTOddelek: Zvok in slika | 2059 (1777) | Caboose |