Forum » Loža » Najbolj neumna slika
Najbolj neumna slika
||_^_|| ::
Tuki prpopite najbolj tupo sliko kar ste jih gdaj vidl!
Plis:) Rabim eno res hudo stupid:)
Plis:) Rabim eno res hudo stupid:)
kaninerror ::
Jaz mam tu najbolj odpuleno vprašanje; smo se šli tisto igro, k mora vsak dodati eno besedo in prišlo je tole:
Zakaj frizer ne kuha zelenih navijalk zvečer v diamantni posodi in zraven suši milijon glavnikov preden lebdi zasanjan s peresom v ptičji rjavi zračni pištoli, dočim lovec, zanemarjen od pištole, kuha delavski šnopček dokler biser ne počrni v živ plameneči ogenj?
Zakaj frizer ne kuha zelenih navijalk zvečer v diamantni posodi in zraven suši milijon glavnikov preden lebdi zasanjan s peresom v ptičji rjavi zračni pištoli, dočim lovec, zanemarjen od pištole, kuha delavski šnopček dokler biser ne počrni v živ plameneči ogenj?
Dami ::
Ja ta zadna pa ona z medvedi sta res nori
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Tomi ::
Mogoče še enkrat za vse:
Slik se ne da naložiti s diska, tako da jih morate nekam naložiti (saj je dosti free strani, ali pa si umislite Voljo), potem pa navedete samo link do slike, ker s tem ne obremenjujete našega serverja.
Slik se ne da naložiti s diska, tako da jih morate nekam naložiti (saj je dosti free strani, ali pa si umislite Voljo), potem pa navedete samo link do slike, ker s tem ne obremenjujete našega serverja.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Tomi ::
Seveda, saj je en posebej namenjen takšim in drugačnim problemom. In sicer tale.
Drugače pa Volja ima 25 MB, če se ne motim. Ali pa jih ima 10.
Drugače pa Volja ima 25 MB, če se ne motim. Ali pa jih ima 10.
metrodusa.blogspot.com
Mercier ::
Jaz bi za zmagovalce razglasil onga psa v avtu, pa tegale s prešernim nasmehom (pa majco). Odbito.
Brane2 ::
Mam feeling, da je blo to že objavljeno, sam vseeno se mi zdi da tega še niso vsi vidli.
Who is Email?
- Email has become a habit for us.
- Email here, Email there, Email everywhere.
- Everybody loves Email....
- But has anyone of you ever met Email?
- How does Email look like?
- In what country lives Email?
Now you have the opportunity to get the answers to all these questions!
Here is Email:
Who is Email?
- Email has become a habit for us.
- Email here, Email there, Email everywhere.
- Everybody loves Email....
- But has anyone of you ever met Email?
- How does Email look like?
- In what country lives Email?
Now you have the opportunity to get the answers to all these questions!
Here is Email:
Dami ::
Glede onih fotk zgoraj k pravte da ne delajo; skopirajte si link in ga naložte v explorerju.
Ona s psi pa ona z motoristom (harley) sta nori. LOL
Ona k pa naj ne bi bla smešna spada bl pod črni humor, hehe
Ona s psi pa ona z motoristom (harley) sta nori. LOL
Ona k pa naj ne bi bla smešna spada bl pod črni humor, hehe
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dami ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Funny and cool links (strani: 1 2 3 4 … 177 178 179 180 )Oddelek: Loža | 1424681 (189) | JanBrezov |
» | Nigerija - sem naletel na nateg? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 37375 (12969) | FTad |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17832 (14514) | the_unborn |
» | najbolj seksi ženska na TV (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7135 (5154) | Gh0st |
» | Stran mi dela več neOddelek: Omrežja in internet | 1092 (933) | DrSergioDJ |