» »

ime glasbe muzke

ime glasbe muzke

genni ::

Zelo me zanimo kako je naslov in kdo jo izdaja nasledno skladbo, ki se glasi: the spirit of the hawk baha ea bahaha ea, he is my hero... no samo to sem si zapolnil, bila je kot uvodna pesem neke francoske pustolovske igre pred nekaj...dosti leti.
genni - gen ni !
  • spremenil: genni ()

sketch ::

Optimist si.... daj malo več podatkov pa se mogoče spomnimo. Sicer pa dvomim da bo kaj iz tega.
Adapt and overcome.

OmegaBlue ::

ja meni se zdi tole najbolj podobno pesmi od Rednex - The Spirit Of The Hawk.Probi mogoče pa bo.

MadMax ::

Zal tle ne morem pomagat:(

Me pa zanima, ce kdo ve za pesem, ki se je vrtela pri hrvaski Kviskoteki-prav tako pred mnogimi leti, vodil jo je Oliver Mlakar (zdaj vodi Kolo srece). Ce bi vedel vsaj izvajalca...
Po stilu, vokalu in ostalih zadevah zrave pase se ena druga pesem, od katere pa se spomnim le zacetka: "Don`t you look at my girlfriend, she`s the only one I got..."

P.S.:
Tukaj klikni za DL zadeve iz Kviskoteke.
Sem jo posnel iz kasete in dal v mp3 24 bit, da je velik 620KB. Upam, da se bo kakemu poznavalcu dalo stikat, navkljub pocasni Volji:8)

P.P.S.: Se ista zadeva 208KB majhna: CLICK! 8kbps mono, se vedno razpoznavna.

Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MadMax ()

genni ::

Hvala vsem, najbolj pa ..::OmegaBlue::.., malo sem spremenil besede :'( pa nič za to 8-)
Pesem sem našel in jo že poslušam :D
genni - gen ni !

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obduction

Oddelek: Igre
71256 (592) oo7
»

Schadenfreude Pie

Oddelek: Sedem umetnosti