Forum » Omrežja in internet » Stran mi dela več ne
Stran mi dela več ne
DrSergioDJ ::
ok, problem je tak. Zdele sm bil 10 dni bolan in zato tudi ne na compu nič spljoh. In pridem jest gor, prklopm hotmail, pobrisem tistih 160 reklamnih emailov in grem mal brskat po netu. Zavijem na mojo stran in najdem TOLE . zdej pa k men itak IE neki skoz zeza, če kliknem na un link, k je za webmasterje, mi vrže vn že staro znano stran, da ne more odpret, itd,..... pač koker da strani ni. Tko, da vas prosim, če mi kdo tm klikne, pa al tuki pasta stran, al pa mi jo pošlje na email ker ne bi rad zgubu vsega dela. Je pa čist možno da sm mel med unimi reklamami kak email, k je kej pisal, k pol sm na drug email dobu kao neke zadnje možnosti, da podaljšam uporabo counterja, ampak boli mene za counter
...
sasox ::
In order to access our services, we ask that you log in or register for a BizLand membership.
Already a member? Please enter your information below.
Username
Password
Forgot your password?
Activate your new account.
New to BizLand? Sign up for a membership.
Please Note: To sign onto BizLand, you will need to have cookies enabled on your browser. At
BizLand, we are committed to our member's privacy, and cookies enable us to enforce our
privacy policy.
Username
Password
Forgot your password?
Activate your new account.
New to BizLand? Sign up for a membership.
Please Note: To sign onto BizLand, you will need to have cookies enabled on your browser. At
BizLand, we are committed to our member's privacy, and cookies enable us to enforce our
privacy policy.
Lara-K ::
Tm na unem linku sploh kao tvoje strani ni, pise pa tole: This Web site is not currently available.
If you would like to contact the Webmaster, please send an e-mail to:
info@sergej3h.bizland.com.
Attention Webmaster of this Site
Click here for more information about your Web site.
ce pa kliknem na click here pa se mi odpre stran: BizLand Registration
In order to access our services, we ask that you log in or register for a BizLand membership.
Username:_______
Password :_______
a si zgubu password al kva??? vpis username pa password ane.
If you would like to contact the Webmaster, please send an e-mail to:
info@sergej3h.bizland.com.
Attention Webmaster of this Site
Click here for more information about your Web site.
ce pa kliknem na click here pa se mi odpre stran: BizLand Registration
Username:_______
Password :_______
a si zgubu password al kva??? vpis username pa password ane.
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu
Elemen_T ::
Poskusi še enkrat vse datoteke naložit na Bizland...
Čudno se mi zdi le to, da v Tittle napiše 3h razred se predstavi...torej nekaj tvojega pejdza je se ostalo...kje je drug del pa sam bog ve.
lp
Čudno se mi zdi le to, da v Tittle napiše 3h razred se predstavi...torej nekaj tvojega pejdza je se ostalo...kje je drug del pa sam bog ve.
lp
ej, thanx, sam fora je zdej v tem, da ce jest zalaufam CUTEftp, s katerim s gor dajal, mi ne delata več username/pass. Če pa kliknem na un link na strani, mi pa odpre, da stran ne obstaja, tko da se ne morem prjavt, enako se mi zgodi, če grem na www.bizland.com, pa se tm probam prjavt. Kr neki pomoje spet mal IE zeza, k je druga grafa not ( en 2mb ati ). thanx še enkrat
...
sasox ::
Po moje teb IE nix ne zajebava ampak če se ne morš ke gor prijavit (na ftp) so ti lahko account desejblal al pa kej podobnega
ja, ma men tud strani v ie noče odpret. sploh noče odpret!!! ne da me ne pusti not, ampak mi odrpre stran, ki ne deluje
...
PRiMoZ- ::
pomojem je z tem serverjem neki narobe, ker sem danes zasledil veliko strani takih kot je tvoja
sam uno pise, da moras webmajstra kontaktirat
sam uno pise, da moras webmajstra kontaktirat
CCD ::
DrSergioDJ, a nimaš na disku kopije strani? Je*** tistga klienta k te zajebava, dej pejđ kam drugam...
Lara-K ::
Ja drug streznik odpri ane, pa tm stran uploadaj, pri teh free streznikih ti stran lohk iz dneva v dan zgine. Seveda ce nimas vec kopije strani na disku, bad luck, ker si pac zaupal free strezniku...
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu
hmm, ja mam spravlen na disku, pa to itaq je najmanjsi problem sam, bedno mi je, k so me kr tko skenslal. Sej, itaq da je free server če je pa stran o našem klasu pa nam plac pa domeno za to zakupu, LOL
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon fax?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2657 (2225) | qlabfgerka |
» | Spremljajte hekerske napade v živoOddelek: Informacijska varnost | 1429 (1063) | NeMeTko |
» | Gmail praznuje 5. rojstni danOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5319 (3309) | opeter |
» | Half-Life 2 problemOddelek: Igre | 2063 (1813) | Shybby |
» | Government accredited licensed lottery promotersOddelek: Loža | 1575 (1519) | Caligula |