Forum » Pomoč in nasveti » insufficient disk space pri 11GB prostega diska?
insufficient disk space pri 11GB prostega diska?
Binji ::
Ko loudam z Edonkeyem mi pravi za neke fajle da ima insufficient disk space, ceprav je fraj diska se 11GB! Imam sicer 2 particiji, a je instaliran na vecji.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Wolverine ::
Fora je v tem, da moras imeti tudi dovolj placa na disku kamor ti shranjuje dokoncane file...
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)
Binji ::
Instaliranega mam na particijo, kjer je 11GB prostora (c:) na drugem disku (d:) mam pa winse, itd (se 1gb prostora), incoming files imam tudi nastavljeno na c: disk
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Mr.B ::
Pozabil si pa eno malo malenkost.
V osnovi si sicer izbral xflmov s to kapaciteto. Za to porabiš oz. boš porabil y prostora na disku , in če je y prostora na disku premalo , bo izbral toliko filmov da bo
x-z=y.
Ugasbni eDonkya pa skoperaj gor recimo kakšen giga podatkov na C. Boš videl ko boš zalaufal Edonkey bo bilo več filov ozačenih s premalo prostora na disku. Drugače pa pojdi na njihovo stran , pa boš dobil vse informacije , vključojoč to.
Zanima me a ima kdo delujoči boot za edonkey , sedaj 1.21 noče več delat. Sem moral jet nazaj na kazzo.
V osnovi si sicer izbral xflmov s to kapaciteto. Za to porabiš oz. boš porabil y prostora na disku , in če je y prostora na disku premalo , bo izbral toliko filmov da bo
x-z=y.
Ugasbni eDonkya pa skoperaj gor recimo kakšen giga podatkov na C. Boš videl ko boš zalaufal Edonkey bo bilo več filov ozačenih s premalo prostora na disku. Drugače pa pojdi na njihovo stran , pa boš dobil vse informacije , vključojoč to.
Zanima me a ima kdo delujoči boot za edonkey , sedaj 1.21 noče več delat. Sem moral jet nazaj na kazzo.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
bodom ::
BINJI: dobi si program Filecut. tm na sharereactorju na forumu al pa na strani od edonkeya.
ta program ti sam navidezno poreze mal filma...ti mu mal skrajsas dolzino (za enih par Kb), pol restartas donkeya. zalaufas spet filecut in napises ponovno isto dolzino filma kot je bila prej.
po ponovnem zagonu donkeya dela vse Ok. vsaj meni je. do zdej sm to nardu s 4 fajli in je vse nardilo ql.
vedi pa to, da je to delo na lastno odgovornost
LP
ta program ti sam navidezno poreze mal filma...ti mu mal skrajsas dolzino (za enih par Kb), pol restartas donkeya. zalaufas spet filecut in napises ponovno isto dolzino filma kot je bila prej.
po ponovnem zagonu donkeya dela vse Ok. vsaj meni je. do zdej sm to nardu s 4 fajli in je vse nardilo ql.
vedi pa to, da je to delo na lastno odgovornost
LP
Wolverine ::
Mr.B: tukaj dobis novega bota, imenuje se lite ebot
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)
Polde ::
Mr.B: Bot ya osla se deluje na ver. 60, javi ti error sam ga ignoriras pa ga skrijes tko da te ne moti. Drugace imas pa lite ver. sam je glavna funkcijo odvyeta looking boost.
lp
lp
Ni da ni!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 425897 (9181) | Freakylion |
» | Kaksna je Vasa solidarnost pri izmenjavi datotek ?Oddelek: Omrežja in internet | 1731 (966) | Hux |
» | Kateri P2P vam najbolj vleče?Oddelek: Omrežja in internet | 2170 (1553) | Fury |
» | Optimalne nastavitve za eDonkey (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5052 (3578) | Mr.B |
» | Edonkey2000 POMOČ ker znoritis dobivam!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1116 (850) | zile |