» »

KKS Online error

KKS Online error

Baja ::

Zanima me če je kdo že doživel podoben error. Pomaga namreč samo odstranitev mrežne in izklop modema, boot in shut down, nato pa nazaj vstavitev kartice.
  • spremenil: Baja ()

JLP ::

To pomen da ma en drug komp ist IP kot ti in se pol tepeta in net crkne. Možn je da se DHCPju mal zmeša pa obema dodeli ist IP al pa kar je najbol pogost se en doma zeza pa na roke hoče forsirat fiksn IP in s tem povzroča težave. Pomoje je najbol da si zapomnš hardware address (MAC), in če en in isti človk večkat to dela kar vidp po tem da je skos isti hardware address pol to prjav svojmu ISPju, se prav na KKS Online.
Live long and prosper!

CaqKa ::

em sej pa na kks so staticni ipji

Baja ::

Imam še eno vprašanje. Zanima me če obstaja kak program, ki bi mi na podlagi vpisanegaethernet naslova povedal ip številko. Pa ne rečti na grem na google, ker sem našel vse z vezi z ethernetom in ip-ji samo tega ne.

AngelOfDeath ::

kks ima statične ip-je
v primeru da ga hočeta 2 uporabnika naenkrat uporabljat isti ip ga kks avtomatsko zaklene :)
Pokliči jih naj rešijo problem

P.S jaz že 4 mesce čakam na mrežno kartico od kks online pa še je do danes nisem videl.

Gandalfar ::

AOD: tezi. vsak teden po telefonu. A ne mors it preprosto iskat ene mrezno v stacuno. Itaq so poceni po 3k? Ali pa si jo od kolega sposodi da vidis ce dela pa jo potem kupi.

sinko999 ::

Z teženjem po telefonu ne boš nič dosegel, lepo jim ti napiši emeil pa bo to bolj hitro rešeno.

LP
Ni? ni ve?no !

AngelOfDeath ::

Jaz sem si tak sposodil eno mrežno težava je v tem da sem jim jo plačal oni pa še mi je niso dali :(

Ashrack ::

A to govorite od Kamniskeka KKS ponudnika? Ce JA potem bi rad zvedel kako se zdej obnese, ce je se tok pinga pa laga kot včasih? Pa kaksni so kej prenosi?
....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

KKS Online dvig hitrosti povezav ?! (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
27819857 (12890) darkolord
»

končno sem dobil KABEL!!!

331572 (1044) Tomi
»

ADSLvsCABLE

311650 (1197) krucymucy
»

KKS online - pohvale/pripombe