Forum » Zvok in slika » 17" TV/Monitor
17" TV/Monitor
'FireSTORM' ::
Hi,
iščem en zelo specifičen monitor, lahko je tudi TV, ampak pogoji so naslednji:
- Format je lahko 4:3 ali 16:9
- Resolucija mora biti VSAJ XGA (1024×768)
- min. 1x HDMI video vhod
- min. 1x PC video vhod (dsub 15-pin)
- min. 1x RCA video vhod
- Integrirani zvočniki
Nabutal sem že pol spleta in ne najdem nič pametnega, ali ima HDMI vhod, pa nima RCA, ali pa ima RCA vhod in nima HDMI.
Našel sem eno 19" LCD TV z temi specifikacijami, ampak ker bi radi znižali stroške(ker bo nabava več takih monitorjev) bi raje imeli 17".
Ne prosim da bi mi kdo šel zdaj na Google iskat in se mučit, ampak samo vprašam če kdo slučajno ve za kak takšen LCD Monitor, ali tudi tak LCD TV.
Lp
iščem en zelo specifičen monitor, lahko je tudi TV, ampak pogoji so naslednji:
- Format je lahko 4:3 ali 16:9
- Resolucija mora biti VSAJ XGA (1024×768)
- min. 1x HDMI video vhod
- min. 1x PC video vhod (dsub 15-pin)
- min. 1x RCA video vhod
- Integrirani zvočniki
Nabutal sem že pol spleta in ne najdem nič pametnega, ali ima HDMI vhod, pa nima RCA, ali pa ima RCA vhod in nima HDMI.
Našel sem eno 19" LCD TV z temi specifikacijami, ampak ker bi radi znižali stroške(ker bo nabava več takih monitorjev) bi raje imeli 17".
Ne prosim da bi mi kdo šel zdaj na Google iskat in se mučit, ampak samo vprašam če kdo slučajno ve za kak takšen LCD Monitor, ali tudi tak LCD TV.
Lp
Those penguins.... They sure aint normal....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585091 (24420) | Dominator |
» | VGA na HDMI? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28115 (15111) | KTr1sk |
» | Kako spraviti zvok iz lcd na 5.1 zvočnike?Oddelek: Zvok in slika | 2412 (2255) | dpicul |
» | dvi-hdmi, slika ja, zvok ne(ja?)Oddelek: Zvok in slika | 1857 (1753) | matonson |
» | best buy LCD TV sprejemnikOddelek: Kaj kupiti | 3088 (2394) | Zako |