» »

Izvedba alkimije

Izvedba alkimije

«
1
2

Tio2 ::

Izvedba alkimije: ogenj

Nekateri predstavljajo princa hermesa kot princa merkurija, nekateri so ga razumeli v frekvencah.

Nekateri ljudje so razumeli, da je princ hermes le ubogi normaln clovek, ki ga vsak dan po cesti srecajo.
Razumeli so, da lahko pijejo “kri” oz. “magnetizem” drugim osebam.
Zemlja in vsi elementi nam na isti nacin pijejo magnetizme.


Razlika med “magnetizmom” in magnetizmi je, da so magnetizmi naravni viri energije, “magnetizem” pa bolezen.
Bolezen od katere odvisis in postanes nor. Hudici ti pomagajo, da uporabis cudezno masko, s katero si v dolocenem trenutku clovek, ki se je krizal s kovinami ali zivalmi, pa druge variante opustimo…(to so nasi predstavniki sveta in podkupljenci, …) ….., …v dolocenem trenutku pa si normaln clovek, ki zelo lepo slovensko ali italijansko govori.
(to pri meni)

Nekateri znajo vec jezikov, pa jih veckrat tudi pozabijo, kot pozabljajo vse kar jih obkroza.

Toliko so pobirali,. Sedaj jim zemlja pobira, pa se boste vsi tega zavedali, pocasi.


Pred leti sem zgubil veliko prijateljev, med zadnjimi prijatelja-kolega, ki je naredil samomor,.. Lani mi je tudi katja takole zbezala.

Tako veseli in posteni ljudje,... …samomor?


Alkimije se bavis, in zraven razumes, da logika farmacevtike in industrije je crpanje cloveskega magnetizma.

Kako to delajo?

S frekvencami, ki jih normalni ljudje ne cujejo, z joniziranim zrakom, z ocmi...


A, a, a, zarukali so se v zid.

Posteno sem v oceh moje punce in mojega prijatelja opazil cudno “luc”, drugacno blescenje ocesa, nekaj zelo belega.
Kdor se keramike bavi lahko to si zamisli, da ima kakih 80000++++ stopinj, vec kot biser, vec ko sonce, vec ko luc.


Oni so jim v oceh opazili “lux” in jih zasledili, izcrpali z mikrotehnologijo, ki sedaj opuscajo zaradi novih energetskih variant, ki ne upostevajo vec elektrike oz fem.
Za novo “bogovo particelo” morda na frekvenci 1 ali 1000, gamma, y, barve, vsekakor vedno energije, vedno elektrika, vedno elementi, cedno vse kar nas sestavlja.


Tukaj sprasujejo 120. 000. 000. 000 eur za razvoj novih “cudnih” tehnologij, vsekakor srcke svetovno znane industrije smrti.

Fino pod zemljo so se zakopali, pod kalcit, v alumino, zelenci hodijo globoko pod zemljo, seveda, tukaj je kras!

Zaboga so si ga fino prestudirali…

Kdo je ta bog?

Oni za njihove bogove, ne pa za elemente, ki so resnicno boga predstavljali, so prodali tudi duso,
sedaj hocejo dokoncno energijo, ….. Ja, nekje nacifasizem/komunizem na kubik, to je resnica, ne pa navadna rec, ki se tukaj ze od vekomaj dogaja.


Vsekakor je tista luc, ki jo hocejo “le” gospa elektrika, inteligenca, marija, jud, ker so jo judje v skatlo prvi spravili in tako dolocili …. Smrt.

Elektrika je inteligenca, le se judje jocejo, ker ni prva, oz ja, ker je eva, judje so jo tudi prestudirali, tako, da je eva koscek adama ali mda oza, erosa.
Eva je judovski patent, tako, da brez elektrike ga zares, kot sem ze rekel dobimo nekje,.

Alkimija islam ti pove ze kaj so muslimani “patentirali”: si, al, m-a-t-e-r, oz silicij-alumina-voda, oz elektrika (silicij drzi najvec ohm) – ogenj oz aluminat in voda, torej ogenj v vodi, v krakih besedah keramika. (to iscejo s hladno fuzijo, le da jih stvar ne zanima), …

….. In tako vsaka kultura je bila sebi prva

Kos adama je tvoril evo, … ja, koscek ognja je ozivel elektriko.

Ogenj je moski, elektrika(oz bolje energija) je zenska.

Torej moski, znaste kaj je ogenj?, zenske so ze energija, zato se jim alkimije ne uci.


Platon je menil, da bosta amor in psiha zmaglaa nad vsemi; tako je: elektrika in ogenj sta bogu oz ens, ….. Najblizji in skrivata v posodi iz aluminija in svinca najvecjo skrivnost.
Zid, ki ga vsi umetniki v ne samo umetnosti, ampak tudi v filmih (umetnost), reklamih (umetnost), psihologija (umetnost), matematika (umetnost), … predstavljajo kot tisti zid, ki ne pusti nikogar v neskoncnost ce ne po ceni zdravja.

Hermes trismegistus je se enkrat nad vsemi zmagal, ker je energiji najblizji in se z njo rad razume, zraven je on predstavnik ognja, zato se je bog v njega skril, v temperaturo, et, v tebi.

Mi smo edine crne luknje, ker ne obvladamo ognja.


Bog se je skril v temperaturi, vendar v vasi, ker je vasa temperatura odvisna od 34 do 38° c, vase zivljenje.


S frekvencami ti hudici oz novi papezi srkajo duso, ti poberejo za trenutek toploto, tako, da se ti zmesa, ker se ti zdi, da si ostal brez vsega, kot ce bi bil yellow+, kriz., ….. Tako se ubijes.
V vseh novih papezih, ki nas vsak dan obkrozajo zaznamo cudne navade, niso pa vsi prodani, nekateri jim sledijo, da bi jih zmrznili, merkurije, sinove volkov.

Motne oci imajo, kot tisti, ki se prevec z merkurijem igrajo, zraven so tisti, ki imajo oci kot macka, zavlecene, pa zelo nasmejane, … so vsi genetsko pokvarjeno, samo tega se ne vedo, kot vi……. Gospodje.


Ne pa dame, ker je frekvenca od ognja lahko tudi ustavljena, kot pac v naravi.


Torej ti bedaki iscejo ne luc, temvec ogenj, oz temperaturo, oz voljo, ki so jo doloceni ljudje dosegli, ker so zeleli luc.


Ne ne ne,
jaz sem ogenj, ce kdo zeli ogenj, mu ga ne privoscim.

Zbral sem prijateljico temperaturo, ker je sama od sebe odvisna, ker je zenska.
Moski vsi za elektriko tecejo, pa za zenskami, …. Elektrika je luknja, luknja je kaca, kaca je ucenje, ucenje je smrt, smrt je smrd, zato prevec ucenim goljfiva kaca zasmrdi mozgane, in jih pusti, da segnijejo na stolici (sii sedes non iis)

Te-et-thermo-th. Re. Mo-tette- hermestrismegistus, tre. H, mi_se_re_re_misero_me in tako dalje….
Kaj isce dj ali vsak muzikat od glasbe in v glasbi, ter z glasbo, ……. Frekvenco? Ja seveda, ampak v pravi temperaturi, temperaturi ljubezni, erosa, ki pa ni vsem zelo dosegljiva, ker hermes lahko “spi” v visoki ali zelo nizki (v nizki temperaturi je le malo ognja), v hladni ali v mokri, v levi ali desni, pari ali na suhem, ….. Temperatura re = temperare oz. Taljenje, ko ti dajes trdi kovini, ki se na 2000 stopinj tali, le ljubezen, oz toploto, vedno temperatura.


Ognja se ne dotikas, ker se z njim speces, ogenj ima vse barve in vsem kovinam daje modrost, kot tudi nam vsem, le nic mu uide, vsekakor je nic vedno ogenj, ki se ne pojavi, saj je temperatura prozorna, modra, nekje kot nebo, je pa lahko temna, ker tvoje oci tega ne vidijo, vidijo le lux-or.


H-h e-. Pika nula pika nula pika nula

Ohm in ra sta mu prijatelja, kristus se je od vekomaj smejkal, le zavedal se ni, da je marija njegova mati, elektrika, materija, zemlja.

Prijatelj je prejsnji dan dobil zarjavelega kristusa, le spodaj zgleda mesing ali bron, to se pravi, da je prvi korak od zelezne dobe, dobe telesne jece migal nogo naprej, potem ko se bo babilonija razsula, zraven pa postenemu cloveku razodela vrzeli preteklosti, le do dolocene mere, ogenj je zopet ziv, zvezde padajo, le tiste na ekranih in morda ne vse, kajne?

Slabo union sem prejsniji dan s starckom popil, pa ga tudi tam serejo, med fino in lepo obdelan, tako, da je meth, oz cebela mrtva.
Oz oz oz 80. 000% spam garancija v letih!


Vsekakor vzemitega v postev in ce ste v miljonki stopinje cisti, potem si upajte pit vodo vecnega zivljenja, drugace pa ne, ….. Langsam und sicherVsekakor, zgleda, da veliko ljudi tukaj to obvlada, prejsnji dan sem sel na bazovisko fojbo, kjer sem v kodeksih razbral, da tudi istrijani dobro vedo kdo je tisti purpurski ogenj/zvezda/// trgovec, tako, da ne pisejo proti tisti rdeci, za crne je to cudno.


To so stari crni, tisti, ki so se spekli in vidijo, da je zopet drek, ker je “iluminaicja” privedla vsakic do kolektivne smrti.


Prvega avgusta 2008 so hoteli prizgat cim vec rdecih ognjev na morju, za pozdrav (porabilo naj bi se vse stare).
Slisijo frekvence in po celi strani na casopisu, razredcijo vse na simbolicnih deset ognjev.

Zakaj?


Zaradi nove edison, nove y energije za vseh, medtem pa iscejo napej ogenj in kopljejo mater, sram jih bodi, kot naj bo sram vseh tistih, ki so na vasi strani odviseli od glav, ki so bile odsekane, zdaj pa se sami ne vedo, da so jih gospodarji zapustili.


Zemlja se pocasi trese in obvesca, casopisi tega ne prevec pisejo, oz pisejo vsi drugace pa na deseti strani.


Krsko pa se boji, ker so se vsi v aluminij zakopali, al-la’

To ne bo par dni, ki se bo razsulo. Tista topla in ogromna roka, ki te povsod segreje je bog, vendar se je pred par hudici predstavil najprej kot kemija, potem kot alkimija, vsekakor od vsega zacetka keramika, vsekakor otrok ki ima kak miljon let.


Kaj smo mi? Ljudje?

Tega zares ne verjamem, tako, da se clovek raje zaveda prej kot pa potem, hudi casi nas cakajo, …..
Ali pa tudi zelo lepi, odvisno od o b r t n i k o v

W1: tudi v loži je zaželjena konstruktivna debata. Zanjo je značilno, da se sogovorniki razumejo. Tebe, Tio2, ne razume nihče.

perci ::

Presneta pijača.

imagodei ::

Aplavz... :/
- Hoc est qui sumus -

lonz ::

Ja, ni nam lahko...
...arrrrrr, shiver me timbers...

imallears ::

Trip in vijooolice, TRIP in vijolice v očeeh

d0rK ::

Hahahhaa. Ubijate fantje. ;))

Izi ::

:)
Tanka je linija med genialnostjo in norostjo.
Ljudje ki nenehno hodijo po tej linji so ponavadi še precej čustveno labilnega razpoloženja, ki jih hitro požene v svet opojnih substanc.
Rezultat je pa zgoraj videno razmišljanje o alkimiji.

PacificBlue ::

Čeprav "nekaj" smisla ima, ampak človek dej napiši tok da te bomo lahko bolj razumeli/drugače bi mogel res trip vzet da bi te razumel.
All reality is mental.

imagodei ::

Kakšen smisel, človek božji?

Tole so blodnje natripanega džankija. Al pa primer za hospitalizacijo.

Resno - če bi človek vsaj lucidno oblikoval svoje misli, naj kar razmišlja tako in govori o tem. Tistole zgoraj je pa zapis ene nočne more. In če jo človek živi, je resno potreben psihiatrične obravnave.
- Hoc est qui sumus -

DimmniBurek ::

Ravno to sem rabil
There Is No Stronger Drug Than Reality

Smurf ::

:)
Tanka je linija med genialnostjo in norostjo.
Ljudje ki nenehno hodijo po tej linji so ponavadi še precej čustveno labilnega razpoloženja, ki jih hitro požene v svet opojnih substanc.
Rezultat je pa zgoraj videno razmišljanje o alkimiji.


S tem, da on s svojim pisanjem razkazuje samo neznanje fizike, kemije, zgodovine in tvorbe vsaj pol smiselnih stavkov itd.

Se pravi, da ni nobenega znaka genialnosti, le norosti.

Pegaz ::

Takih bedarij še ob šanku ne slišiš. :)

A. Smith ::

Ko boš naslednjič tole kadil, me pliiiiiz zraven povabi!
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

echo ::

Because I was high, besause I was hiiigh, pararapapapa

bluefish ::

Tio2 is back.

Tio2 ::

Zavedam se, da so "nore" osebe le osebe, ki so z mozgani zacele letet malo prehitro, tako, da so se od realnosti oddaljile.
Stvar te obenem prestrasi in privlaci, je nekje koncept smrti.

Nori postanejo taki, ker se skrijejo v fantazijo, tam jih birici ne izkoriscajo.
Obenem ne smejo reci povedati ostalim.

Zdravniki jih ko krave molzejo, ta je resnica.


Najvecje odgovore lahko clovek dobi od norih, tiste, ki jih v Idrijo zapirajo, ker je tam doma Merkurij, oz tisti, ki ti meri temperaturo ali ki ti "posrka duso", ce zveni boljse.

Merkurij je "Bog" farmacevtike.Clovek ki poskusa lastno temperaturo koncentrirati v roke in najvec v lastno ljubezen do narave, do bliznjega, lahko zaslisi nekaj mehkega, toplega, nekje kondenzirana temperatura, antimaterija, KA.

Clovek, ki cuti le nekaj zanimanja do tistih, ki zares trpijo, ki ne zivijo lepega zivljenja in so stalno pod frekvencami zdravnikov.


Zdravniki iscejo frekvence, vojaki frekvence, glasbeniki frekvence, elementi frekvence.
Vse to v 4°C nasega telesa.

Ce si zamislimo celotno vesolje mu lahko damo srednjo temperaturo (ce bi velikan to malo pikico opazoval) 30°C.

Ja, ampak to se pojavi neredno in malo povsod.

To se pravi, da vesolje, ki pridobi 1°C in tudi zelo, zelo manj, je podvrzeno dilataciji, ki je podobna kovini, ki je pod plamenom.


Nase frekvence propadejo.

Ta je resnica.

Toplota lahko obraca vzorcne kote (in s tem barve) in se lahko pojavi brez kondenzatorjev.

Toplota je tista nitka, ki veze veloten sistem, kar vidimo je nastalo po "maxibangu", ki je odvisen od temperature:
- zelo mrzlo in veliko vesolje absorbira nekaj podobnega
- toplo in malo vesolje pa bi se pojavilo, kot ce bi postavili booster, ne vem ce me stekaste

To so nekje nori ze kar 100 krat razumeli , sem od njih to razbral in nekateri prav zares niso nori, vseh imajo zanorca, ker vedo, da imamo v druzbi "iluminirane" birice, ki bi radi zvedeli kaj cloveka goni.

V norisnicah dobijo le v srcu topli ljudje odgovore, ki niso na razpolago vsem, ampak predstavljajo kljuce a vhod v recimo super-jaz,.... cebelice, ki na isti temperaturi delujejo...LP

Tio2 ::

pa povem se, da se na moji strani govori o vojni, nekje ob vratih...


Zakaj se vojna pojavi in kaj je tisti zvizg, ki ga ne vsi slisijo???

lonz ::

Alice in wonderland...
...arrrrrr, shiver me timbers...

imagodei ::

Ne, ne - blodnje shizofrenega uma...

EDIT: typo
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

Saladin ::

Pozna se, da je bral literaturo o alkimizmu in hermeticizmu.

Problem pa je dobesedno jemanje vsega iz te teološke veje in potem še domače prirejanje.

Naj se nadudla malo konvencionalne fizike in če gre oboje skupaj - super. Če ne - naj se prilagodi fiziki.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

energetik ::

Spet je enga skadil... >:D

imagodei ::

Bistvena lastnost lucidnega uma je koherentno izražanje misli.

Tega v tehle obupnih prispevkih ni opaziti. IOW, svojega mnenja, da gre za blodnje bolanega uma, ne ustvarjam na podlagi tega, o kakšni (ezoterični, mistični) vsebini teče beseda. Mnenje sem si ustvaril na podlagi tega, da so njegovi sestavki zaporedje nepovezanih misli. Spomni me na prizore iz filmov, ko policija vdre v sociopatovo stanovanje in na stenah najde cel kup časopisnih izrezkov, slik ter diagramov in povezav med njimi.

Tic2 je pač prišel v fazo, ko ima vse rešitve za svetovne probleme.
- Hoc est qui sumus -

Saladin ::

No ja,
dvomim da je res tako nekoherenten, kot zgleda.

Verjetno ma svoji glavi že vse pošlihtano in sedaj tukaj le na hitro, po domače in poenostavljeno izjavlja svoja prepričanja.

Oz. pravi problem je, da govori le o teološkem in religioznem pogledu, brez fizikalne podlage. Kar je vedno slabo izven ozke študije religije.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

Matthai ::

Prosim če ne nehate norčevati iz človeka, ki ima očitno težave.

Moderatorji pa lahko tudi malce ukrepate - proti tistim, ki se iz avtorja te teme norčujejo.
All those moments will be lost in time, like tears in rain...
Time to die.

lonz ::

Človek, ki ima očitno težave, naj ne bi trosil svojih blodenj po Slo-TECH(!) forumih. Če pa je že ravno dovolj luciden da najde tak forum, pa mora prenesti tudi odgovore na svojem nivoju.
...arrrrrr, shiver me timbers...

imagodei ::

@Matthai,
moji komentarji definitivno niso mišljeni kot norčevanje. Prej opozorilo. Najbrž pa res izpadejo nekoliko grobi.

Saladin> "No ja, dvomim da je res tako nekoherenten, kot zgleda."

Heh, če ga malo citiram:
Razlika med “magnetizmom” in magnetizmi je, da so magnetizmi naravni viri energije, “magnetizem” pa bolezen.
Bolezen od katere odvisis in postanes nor. Hudici ti pomagajo, da uporabis cudezno masko, s katero si v dolocenem trenutku clovek, ki se je krizal s kovinami ali zivalmi, pa druge variante opustimo…(to so nasi predstavniki sveta in podkupljenci, …) ….., …v dolocenem trenutku pa si normaln clovek, ki zelo lepo slovensko ali italijansko govori.
(to pri meni)

Nekateri znajo vec jezikov, pa jih veckrat tudi pozabijo, kot pozabljajo vse kar jih obkroza.

Toliko so pobirali,. Sedaj jim zemlja pobira, pa se boste vsi tega zavedali, pocasi.


Pred leti sem zgubil veliko prijateljev, med zadnjimi prijatelja-kolega, ki je naredil samomor,.. Lani mi je tudi katja takole zbezala.

Tako veseli in posteni ljudje,... …samomor?


EDIT: Rich text urejevalnik
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

Senitel ::

A kdo slučajno kakšne bote, ki se znajo pogovarjat, testira tle na forumu?
Al je nekdo SkyNet priklopu na internet in bi blo počas pametno začet municijo v kleti zbirat?

WarpedGone ::

No, sedaj me je pa začelo skrbet ...
Zbogom in hvala za vse ribe

Matthai ::

Hja, po moje je človek v resnih težavah, morda kakšna manična depresija. Očitno mu je lani punca naredila samomor. Vprašanje, če ima službo. Itd.

In potem pač najde en ventil, na forumu.

Je pa seveda jasno, da na internetu človek najde vsakojake neumnosti - ampak na vsako nabolj poceni finto pa ni treba padat.

Pač, nekatere stvari lahko pogledamo, se nasmehnemo - in gremo dalje. Niti odgovarjati ni treba.
All those moments will be lost in time, like tears in rain...
Time to die.

PacificBlue ::

Tole je del zasebnega sporočila, ki mi ga je poslal zjutri uporabnik Tio2.Upam, da mi ne zameri, ampak samo hočem malo razjasniti "situacijo".


Je veliko ljudi ki to dela, le zeleti je treba razumevanje s strani narave.
Stvar je imenitna, pojavi se kot "roka, ki ti utrze duso", ko kadis salvio divinorum.
Salvio smo probali, ker se o njej pise ze nekaj stoletija nazaj:

"Cur morietur homo cui salvia crescit in horto?"

zakaj se pojavi roka???

Kaj ti pobere ali kam te pobere za trenutek, kaj je?


Zgleda da so vsi pogasili tripe, pa zraven niso nic od tega odnesli.Svet halucigenov je res prekleto zanimiv svet, celo bolj resničen je od tega. Tisti, ki niso doživeli kj podobnega verjetno niti nimajo predstave o tem. Ampak pustimo zdj to, samo na živce mi gredo nekakšna ugibanja in obsojanja nekoga, ki je na koncu koncev samo človek in ima vso pravico do svojega mnenja. Sj živimo v svobodni državi, ne?
All reality is mental.

imagodei ::

Jaz nič ne obsojam. Samo pravim. Fant je konkretno zblojen.

Nič narobe, če nekdo doživi razsvetljenje, dotik z nebes, ali pa podobno mistično razodetje. Imam vsaj enega takšnega kolega, se je spremenil za 180 stopinj... Ampak bistvo je to, da je ostal koherenten. Z njim se da pogovarjat. Iz tekstov uporabnika Tic2 je pa videti, kot bi mu en elektrošok vsakih nekaj sekund resetiral možgane in bi začeli nekje drugje zgodbo naprej vlečt. Saj ne zanikam njegovih možnih mističnih izkušenj, ampak poleg tega mi pozornost pritegne njegov redosled oz. pomanjkanje tega. Pravzaprav je kaos tisto, kar je osnovna lastnost njegovih zapisov. And it isn't getting any better.

Moj namen ni, da bi se iz kogarkoli norčeval al pa zbadal. Zgolj ugotavljam.

BTW, a je to isti uporabnik, kot tale: http://slo-tech.com/forum/t230696/p1491...

Če je, je pred dvema letoma pisal še precej bolj koherentno. Ob preletu linkane teme se pa zgolj potrjujejo moje slutnje, da je človek preveč eksperimentiral s halucinogeni... Vključno s Salvio Divinorum... :/

EDIT: Aja, vidim, da je bil tisto "Tic", tale je pa "Tio2". Verjetno ni isti uporabnik.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

dr.Akula ::

Samo nekaj me zanima. Ker še nisem probaval raznih haluciniogenov se mi zdi malo čudno, da človek lahko napiše take romane, z zelo malo slovničnimi napakami, pod njihovim vplivom. Mislil sem, da si takrat pač dokaj omotičen, kaj šele da bi se spravil pisat tole =)
ni podatka

Zero One ::

Samo nekaj me zanima. Ker še nisem probaval raznih haluciniogenov se mi zdi malo čudno, da človek lahko napiše take romane, z zelo malo slovničnimi napakami, pod njihovim vplivom. Mislil sem, da si takrat pač dokaj omotičen, kaj šele da bi se spravil pisat tole =)


Možno je, da je pod vplivom halucinogenih substanc prišel do splošne ideje, ki jo je ob prenehanju halucinacij dešifriral in spravil v obliko nerazumljivega, a slovnično pravilnega besedila.

Zgolj teoretiziram.

echo ::

dvomim. ker, ko pod "vplivom" razmišljaš, se šele ko si spet pod "vplivom" spomneš. vsaj tak deluje pri men :D
vseeno predn se nasipan spravim na računalnik, prvo backup vsega, kar nameravam dvokliknt

Saladin ::

Sam bi mu dal še eno šanso, da se ortodoksneje izrazi.

Kajti vseeno če je bil pijan, drogiran, razsvetljen ali nedavno rekrutiran v prostozidarske vrste, bi znal kaj zanimivega povedat.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

PaX_MaN ::

Em, ne? Glede na to, da je odprl pol ducata tem, se mi zdi, da je imel dosti časa razmišljat, kaj in kako bo pisal.

imagodei ::

No, Zero One, glavno, da si citiral celo sporočilo, zato da si na dnu lahko napisal res pomemben doprinesek.

Drugače pa tako - halucinogeni delujejo precej drugače, kot kak alkohol. Pod vplivom alkohola se v bistvu samega sebe niti ne zavedaš dobro, koordinacija je v riti... Pod določenimi halucinogeni si v bistvu precej priseben, kar se tiče samega mišljenja. Problem je, ker si v nekem drugem svetu, ker ti čutila lažejo. Sicer odvisno od vrste halucinogena, ampak mislim, da bi se dalo spisati takšna globokoumja.

Glede slovnične pravilnosti pa pozabite. Namreč Tio2 ni niti približno slovnično pravilno pisal. Verjetno ste imeli v mislih termin "čitljivo" v smislu, da ni pritiskal napačnih tipk...?
- Hoc est qui sumus -

koyotee ::

No, Zero One, glavno, da si citiral celo sporočilo, zato da si na dnu lahko napisal res pomemben doprinesek.
sej vidis, da ma naziv...

no dej, ko bos v Idriji sporoc, gremo skup enga skadit, kj druzga pa res ne :D
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

dr.Akula ::

Ja mislil sem to, da ni pritiskal napačnih tipk, ker ponavadi še jaz, ko sem povsem priseben naredim več napak. Kar se tiče napisanega, je pa zgodba zase :P
ni podatka

imagodei ::

koyotee> "no dej, ko bos v Idriji sporoc, gremo skup enga skadit, kj druzga pa res ne"

Meni praviš? :) Se bi dalo kaj zmenit, ja :)
- Hoc est qui sumus -

Tio2 ::

Ne govorim o razsvetljenju, razsvetljenje je visek elektrike v cloveku, ki jo ze od Narave ima v doloceni meri dano.

Razsvetljeni ljudje so tisti, ki vec hitro kot mi delujejo, to se pravi, da ce normaln clovek misli in dela kot npr. avtomobil, ki hodi 3000 rnd/min,...
...razsvetljeni gre 3000++, ... npr. 7000 rnd/min

...torej porabi vec elektronov in proste energije z okolja.

PaX_MaN ::

ಠ_ಠ

Okeeeeeeej.

Saladin ::

Tio2,

Marsikaj je mogoče.
Ampak verjetnejše so bolj fizikalne razlage, ki jih podpira mainstream znanost.

Toplo ti svetujem, da poskušaš svoje mišljenje spravit v koherentnejši fizikalni okvir, vključno z kredibilnimi linki.

Še bolje pa - poglej še ostale razlage. Čimveč in čimbolj detaljno in se šele potem odloči: E to pa meni najbolj paše, v to verjamem in to je po mojem najverjetnejše.

Kajti dvomim, da se na koncu računica izide glih v prid Hermeticizmu.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

PacificBlue ::

Verjetno je mislil nekaj podobnega, kot da bi jaz omenil recimo bioenergetike. Ti so ljudje z presežkom energije, ki jo lahko celo oddajajo in tako pomagajo tudi zdraviti, recimo s polaganjem rok.
Taki ljudje bodo v enakem času tudi opravili več dela, več stvari kot normalen človek z nižjo energijo.Z delom mislim, da bodo bolj kreativni, bolj samozavestni v svoj cilj. In ta cilj jim bo veliko prej uspelo doseči.

Aja in Saladin glede mainstream znanosti..to znanost v ozadju finančno podpirajo velike kooporacije. In izsledki teh znanstvenikov lahko kaj kmalu gredo na roke tem "mecenom". Lahko rečem, da so s svojimi fizikalnimi razlagami storili tudi veliko kaj dobrega za človeštvo. Ampak če je v osnovi fizika predmet raziskave "vidnih" snovi torej materialnega sveta, ne bi bilo potem mogoče še dobro pogledati na drugo stran?
All reality is mental.

Saladin ::

Ampak če je v osnovi fizika predmet raziskave "vidnih" snovi torej materialnega sveta, ne bi bilo potem mogoče še dobro pogledati na drugo stran?

Ne samo eno - VSE druge strani je treba preverit, preden se odločiš za svojo preferenco.
Pri egzotičnih ezoterikah moraš imeti še bolj stroge kriterije od fizikov, ker večino nje ne moreš nikakor dokazat in imaš ogromno varijabel (naspram omejenim fizičnim)

In še takrat se moraš zavedat, da je to zgolj osebna preferenca in da je v najboljšem primeru bolj verjetna od drugih.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

Tio2 ::

Zabremzajte trenutek,
jaz imam cudne parametre za Vas kot jih Slovenec ima v Italiji.

V Italiji se iz slov. kemije/fizike norcujejo, ker sta abstraktni, zgolj racunski.


Da bi zaceli od nule, po Descartejevi teoriji unicimo nase znanje in gremo vse od zacetka.

Biblija, Svete knjige, znanstveniki, Vsi trdijo teorijo o BANGU.

Ste prepricani, da je bilo takole?

Matthai ::

Dobro, uničimo vse znanje in pojdimo od začetka.

Predlagam, da začneš prvi in uničiš svoj jezik, svoje spomine, svoje izkušnje.

Ko boš v stanju brez kulture, brez jezika, brez znanja (hoje,...), pa začni na novo. OK?
All those moments will be lost in time, like tears in rain...
Time to die.

koyotee ::

imagodei, ne mislu sm na uporabnika Tio2, sicer s ksnim normalnim osebkom grem pa se raj :P
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Tio2 ::

Odgovori pametno 1X,,


tega ne ves

koyotee ::

Pisi stavke ki imajo smisel!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

poskus (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
754236 (2166) imagodei
»

joecell

Oddelek: Loža
122150 (1774) Tio2
»

Potovanje skozi čas možno??? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
638234 (5558) BigWhale

ENERGIJA (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1627597 (4916) WarpedGone
»

keramika, veda alkimije

Oddelek: Loža
211565 (950) mihec87

Več podobnih tem