Forum » Igre » NHL 2008 Pomoč
NHL 2008 Pomoč
SeeN000 ::
Imam problem pri nastavljanju tipk pri igri. Namreč v optionsih si nastavim tipke za moj gamepad, vendar so tipke v igri čisto drugačne, grem v options gledat če se je spremenilo kaj in se ni. kako hudiča naj to nastavim da bo delovalo?? pogrešam NHL 2001 kjer si imel malo tipk in čisto enostavno za spremeniti tipke, tle pa sam da je nekaj fancy pa čeprav ne dela. Ima gdo mogoče kakšno idejo kako spremeniti in obdržati tipke? Hvala
Fifty ::
sam trenutno igram NHL 08 in prav tako uporabljam gamepad. Pomoje je fora v tem, da preden si nastaviš tipke, moraš dati na custom (imaš še classic, hybrid se mi zdi) ter si tam nastaviš tipke in potem vsakič ko na novo zaženeš igro iz windowsov, moraš najprej nastaviti na custom, kar pa ne velja če igraš novo tekmo (v tem primeru imaš na custom že od prej). Upam da ti pomaga, če pa ne grem pa vpraš...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Fifty ()
SeeN000 ::
nop...custom sem že nastavil vsakič, a grem potem na play now (ki ni sezona ali playoff ali tournament) in pogledam pod controllerja vidim da je nastavljen custom, ampak v igri so čisto drugačne tipke. Morda je zato gamepad kriv? samo ne verjamem. Katerega imaš ti?
Fifty ::
jst mam logitech cordless gamepad pa mi ne dela problemov, poglej še, če nastaviš tipke tko kot kaže na gamepadu ki ga imaš narisanega tam ko nastavljaš tipke (piše kateri gumb je 1, 2, 3...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dirt 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17260 (3838) | Buggy |
» | Race Driver: GRID (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 24877 (9074) | uro1001 |
» | Gamepad od XBox360Oddelek: Kaj kupiti | 1932 (1758) | Jst |
» | NBA 2k10 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8569 (6079) | mrdejan13 |
» | Nintendo 64 emulator pomoč!!!Oddelek: Igre | 1612 (1481) | mojsterleo |