» »

Vprašanje C&C Generals Zero:Hour (USA Missile Defenders)

Vprašanje C&C Generals Zero:Hour (USA Missile Defenders)

Clone ::

Lep pozdrav!

Nekaj me muči med igranjem Zero:Hour-a v Skirmish misijah. Naprimer če sem jaz GLA ali China se mi dogaja da ima USA (ni važno Superweapons General, Airforce General ali navadni USA) neke čudne možičke z raketami ki nesejo približno čez polovico ekrana? Če klikneš na njih piše Missile defender vendar ko jaz igram USA moji missile defenderji ne strelajo tako hitro in tako daleč. Fora je v tem da mi USA vedno s 5-imi možički uniči polovico baze.;(( Kdo ve kako bi še jaz dobil te falote ali če je s špilom nasploh kej narobe!

TNX

L.p.
Clone

Vesoljc ::

"roketirji" imajo še eno ikonco/knof za en laser something. si probal to?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Clone ::

Jp probal sem, samo poblem je v tem da jaz lahko s tem (laser-lock-om) streljam samo na sovražnikove tanke. On pa lahko meni na stavbe in vse ostalo. A se to dogaja tudi tebi?

TNX

frenk ::

ej kako se vklop ta laser lock?

a recimo če kliknem na laser lock ikonco in potem delam naprej z drugimi enotami ta laserlock ostane, al morm dokler uporabljam laserlock met označen te roketirje?:\

Quickbeam ::

Laser lock vklopiš tako, da najprej izbereš enega ali več missile defenderjev in klikneš na ikono laser lock (bolj priročna je tipka L) za tem pa na tarčo. Potem lahko vidiš kako možiclji z laserjem namerijo in čez nekaj časa začnejo blazno hitro streljat. Poleg tankov lahko nameriš tudi na letala ampak za to rabiš malo več vaje ;) V Zero Hour pa imaš tudi novo enoto avenger, ki je podoben humveeju in ti samodejno nameri na sovražne objekte v bližini. Na tako označene tarče potem možici streljajo hitreje tudi brez laser lock. Poleg tega avenger z drugim laserjem klati sovražna letala, tretji laserski sistem ga pa brani pred sovražnimi raketami. Torej, če nimaš nobene protipehotne enote in napadeš amerikanca se ti bolj črno piše ;)

frenk ::

aha...jest sm mel pa dozdej avengerja samo za tomahawke uničvat...zanimiva informacija:D

Clone ::

Jap! Deluje z avengerjem vendar ne tako kot sem mislil! Probal sem še 1x, če igram proti USA na Heavy on uleti s samimi Missile Defenderji (kakih 20) brez avengerja in navali na stavbe z izjemno hitrimi izstrelki (kot da bi laser-lockal stavbo). Domet pa imajo polovico ekrana in preden prideš do njih z Dragon tankom ali Toxin Truckom ali možiclji je po tebi, niti z letali jim neprideš do živega.

Zakaj tega še jaz ne morem početi?

TNX & L.p.

Vesoljc ::

quad cannon, gatling?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Clone ::

Tud quad canona in gatlinga mi stolčejo iz ful dolge razdalje edino inferno in še tista velika počasna kitajska reč ji mpride do živega.

A kdo od vas lahko z laser-lockom (od misslie defenderjev) nameri stavbo ali možiclje?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Clone ()

McHregec ::

Particle Cannon? :>
Destroyer Of The Worlds.

Vesoljc ::

pa sej ti je quickbeam povedu da lahk samo vozila in letala...

če maš teroriste :) postavi kšno bombo ali dve, ali pa pošli samomorilca
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Quickbeam ::

Če si USA nared pathfinderje ali rangerje s flashbang upg., GLA Jarmen Kella, Kitajc pa odvisno od tega katerega generala igraš. Nuke cannon se naprimer dobro obnese, samo da enkrat ustreliš, miniguner naredi iz njih pašteto, gatling pa tudi, le zadosti jih rabiš...

Clone ::

Sej to jaz vse vem samo ne gre mi v glavo kako lahko oni z laser-lockom streljajo na moje vojake in stavbe jaz pa ne morem. Naj kdo proba pa bo videl.

Jaz bi tud to mel:D

frenk ::

tale misile lock dela na zelo majhni razdalji...al se da to kej zbolšat?:\

WarHeaD ::

Ok, ustanovil sm svojo C&C ligo. Igramo večinoma C&C Generals Zero hour, drugače pa tudi C&C Generals, C&C Red Alert 2, C&C3: Tiberium Wars in C&C3: Kane's Wrath.
V Julijo in Avgustu bosta 2 turnirja. Julijski se je že začel, in tako ni več možno na njem sodelovati, avgustovski pa se bo nekje v sredini meseca in bo trajal kar cel mesec. Pravila, informacije in vse ostalo najdete tukajle: [url]http://www.xfire.com/clans/command3conq.... Če se želite udeležiti turnirja me dodajte na xfire: zeus2edini ali pišite na E-Mail:zeus_sloarmy@yahoo.co.uk kjer se lahko natančneje dogovorimo, vas vpišemo na turnir, prijavimo v ligo ali odgovorimo na vaša vprašanja.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Command & Conquer Generals - Zero Hour - razna vprašanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
727288 (3043) Vesoljc
»

C&C Generals Zero:Hour (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
564868 (2364) Zeberdee
»

C&C Generals

Oddelek: Igre
181174 (649) Tomozuki
»

c&c generals slo liga (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
684539 (3486) Nettisunny
»

Command & Conquer: Generals - Zero Hour (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
564470 (3461) kopriwa

Več podobnih tem