Forum » Pomoč in nasveti » Povezava na internet
Povezava na internet
m80m ::
Včeraj zvečer sem ugasnil PC in šel spat, danes pa ne morm na net. Vendar bi bilo vse in prav, če mi ne bi vzpostavilo povezave (uporabljam pa SIOL ADSL brez routerjev). Torej zgodba je taka, da se mi poveže vendar izgleda kot da ne bi šlo skozi nič podatkov (firewall sem tudi ugasnil za vsak slučaj). Da bi bila zadeva še bol zanimiva sem mrežni kabel iztaknil iz PCja in ga dal v laptop. Vse mi dela normalno. Nastavitve v Internet options so na laptopu enake kot na PCju (do zadnjega detajla). Uporabljam pa mozillo in IE7, povsod ista zgodba. Kaj bi lahko bilo narobe? Je to mrežna? Vendar če bi bila zakaj se mi potem poveže? V glavnem, če ima kdo nasvet preden naredim format C: :(
;)
m80m ::
Vse je tako kot je bilo prej, torej auto obtain...kar se tiče nastavitev je vse B.P. in OK.
;)
M-XXXX ::
Malo počakaj (do jutri) Sam sem imel včeraj tudi težave (enkrat se oddaljeni računalnik ni odzival, enkrat je bila linija zasedena (WTF??),... Siol TV in telefoni so delali OK danes pa tudi net dela OK!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 572062 (352) | blink |
» | WiFi in androidOddelek: Omrežja in internet | 12958 (10036) | Anaa1 |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52318 (24068) | simone |
» | Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 106912 (23279) | jurre |
» | Explorer in Mozilla ne prikazujeta www straniOddelek: Omrežja in internet | 2047 (1681) | dannyxp |