» »

Kako narediti S-vhs kabel

Kako narediti S-vhs kabel

waters ::

Imam S-vhs kabel imam vtikač svh - nimam pa načrta kako zacinit žičke gor. Ali ima kdo link, načrt ali kaj podobnega.

LP

Tomi ::

Kaj pravi pa stric Google?
metrodusa.blogspot.com

Stric Googl vedno pove veliko! Ampak če nisi iz elektro stroke in če si že precej pogledal tudi strica, pa zadeve ne najdeš na koga se boš obrnil ???

LP

PS: Vsi namreč nismo non-stop pred compi a nas zadeve zanimajo in si skušamo pomagati a ne samo sebi tudi drugim.

jamiroq ::

poglej tule.

Lepa hvala

Sliko dobil vendar ni to tisto kar jaz iščem. Namreč se ti slučajno sanja, katera dva pina sta za stereo zvok kateri za sliko in kateri za ozemlijtev. Ozziroma če ve kdo, ki je šibkega tok to je bistvo mojega vprašanja.

LP

jamiroq ::

em, kolikor vem s-video ni namenjen za zvok... pini grejo pa takole:

1, 2 zemlja
3 intensity
4 color

Da ti razložim sceno. Imel sem s-vhs kabel katerega sem priključil na kamero in na tv in mi je delala in slika in zvok brez dodatnih kablov za zvok. Nekaj sem predeloval saj veš iz računalnika na tv in zadeva dela. Sedaj pa bi rad ostanek kabla porabil kupil sem vtikače, da bi s kamero operiral preko kabla ne preko daljinca. Zadeva je takrat delala, vprašanje je samo kako zvezat kable in pine.

LP

nodes ::

Ma, te sploh ne razumem....Kje so ti ostali kabli? dalinca češ zamenjat s kablom na S-VHS a kva? >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nodes ()

Baja ::

daj ti prvo povej kakšne konektorje bi rad zvezal.
nekaj v smislu: na tej strani mam ta konektor na drugi trani mam ta konektor.

Mr.B ::

Samo mislim da ti pride ceneje da enostavno kupiš. Materija ti pride nekako enako +delo. PA lahko še reklameraš , itd.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962584654 (23983) Dominator
»

tv out= čb slika

Oddelek: Zvok in slika
253305 (2838) romario
»

kako skonektat grafično kartico s tv-jem

Oddelek: Pomoč in nasveti
181698 (1499) Pircek
»

Priklop na TV