Forum » Zvok in slika » DVD player vs Računalnik DVI ???
DVD player vs Računalnik DVI ???
Suly ::
Stara Yamada 6600 je izdihnila svojo dušo (laser),
zato vas sprašujem kaj se mi bolj splača kupit, ali:
1. Nov hdmi divx player (komponento) cca. 60 eu,
2. Rabljen računalnik cca. 60 eu z digitalnim izhodom na grafični (imam hdmi adapter).
Seveda bi se zadeva uporabljala izključno samo za filme ("monitor" bi bil LCD tv).
zato vas sprašujem kaj se mi bolj splača kupit, ali:
1. Nov hdmi divx player (komponento) cca. 60 eu,
2. Rabljen računalnik cca. 60 eu z digitalnim izhodom na grafični (imam hdmi adapter).
Seveda bi se zadeva uporabljala izključno samo za filme ("monitor" bi bil LCD tv).
- spremenil: Suly ()
No za računalnik sem pomislo ravno v tej smeri, da bi ga priključo direktno na net in bi filme downloadal direkt na njega in s tem ne bi rabo pečt niti cdjev niti česar drugega, predvsem me zanima kvaliteta videa primerjava eno in drugo...
KoMar- ::
Kvaliteta bi bila približno enaka, če bi na obeh uporabil DVI oz. HDMI. Sam za 60 € ne boš dobil dovolj dobrega PCja. Predvsem te bo PC za 60 € stal živcev in mnogo časa, da boš vse spravil v red oz. pričakal svoje filme :)
ja do zdaj sem včasih priključo laptopa kar preko RGB (laptop še nima dvi-ja), pa je vsake toliko časa šla ravna črta od spodaj navzgor po ekranu (v stilu barv ampak se vidi), mogoče kdo ve zakaj je bilo tako in če se lahko podobno zgodi tudi pri hdmi ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ultrapoceni noname monitorji na Ebayu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16137 (10637) | Steinkauz |
» | HTPC sestava in programska oprema (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 60341 (22407) | umexteacher |
» | 50" 127 cm plazma tv slaba slikaOddelek: Zvok in slika | 2694 (2448) | KoMar- |
» | Pregrevanje nečesa ali ... ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1263 (1026) | auch |
» | Poceni "hišni kino"Oddelek: Zvok in slika | 3146 (2390) | trdoreh |