Forum » Pomoč in nasveti » pc se noče zagnati
pc se noče zagnati
cosmicsuper ::
Lp, vsem skupaj. Imam eno veliko težavo. Računalnk se noče zagnati. Po nekajkratnih poizkusih se le posreči. Ravnokar sem instaliral novo plato pcchips m952 na p4 2,4 in graf. gf 6600gt. racunalo se ne zazene pa ceprav vse naprave brnijo, in tudi potem, ko pridem v windowse na novo instalirni, mi ne prepozna grafične kartice in je tudi ne morem instalirati. samo vga controller je pod vprasajem, torej rabi driver, a ne vem katerega...a je zanič matična, mogoče grafična, kaj drugega, ker ko se računalo ne zažene, se ne pokaze nič, samo brni. a so kaksne resitve,...aha ce se računalo zazene, mi na zaslonu takoj pokaze nvidia znak,...hvala za pomoč
R-S-LoVe ::
preveri kondiče na plati, če jih je slučajno že napihnilo
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
ja kondiče sem na hit preveru, se mi zdi, da niso napihnjeni. Problem je sledeč, ne zazna mi grafične kartice, zato je ne morem instalirat, u windows je uprašaj in piše video controller, dela pa comp zelo pocasi, mislim ko brskas po straneh gre kot da se mora vsaka vrstica pšosebej naložit. Nevem sem isku drivrje za matično ploščo, a bi bil mogoče lahko bios, aje zanič AGP slot,bratranc je mel podoben problem, ampak so windowsi napisal pri instalaciji, da manjka driver in sm posnel via4 in1 in zdej mu dela. Meni na žalost ne, sicer pa mi zalaufa, nekako u 3. poizkusu.
ja driverji za grafiko, rajši ne povem, kaj sem delu,...zgleda da tudi nič mislu. No, če mi in ko mi računalnik zalaufa, zdej dela vse ok. Ampak še vedno se mi ne zažene iz prve, moram večkrat poizkusit, sej nič ne de, važno, da dela, ampak vseeno, a ma kdo kašno idejo, kako to odpravit,...HVALA.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [(K)Ubuntu] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Operacijski sistemi | 341347 (560) | polozweii |
» | Prenosnik HP 6710b ne pokaže slike po stand by-uOddelek: Pomoč in nasveti | 2410 (1474) | zuz3k |
» | Grafična in matičnaOddelek: Strojna oprema | 1742 (1399) | mr1two |
» | Pomoč - WinXp se ne zažene v normal modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3089 (2824) | Tea Time |
» | ali je crknila plosca ali procesor... kako ugotoviti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (1180) | bf4ed |