Forum » Na cesti » Duh deklice straši na cestah
Duh deklice straši na cestah
šernk ::
kaj če bi se slotech-ovci zbrali skupaj in odšli odgnat tega duha???
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
zcetrt ::
Še za mizo se nam ne rata organizirat. Se bomo pa zdaj celo v jarke vkopavali... Ja, valda...
4.
bluefish ::
eh, spomnim se, ko so imeli celo reč zaradi duha na eni gugalnici,... Pač, enim je strašno dolgcajt.
mikena ::
Mene je pa tega kar malo strah.
Ne bi rekla, da gre čisto pri vseh za izmišljotine, ker če ogromno folka pripoveduje isto, potem nekaj mora bit na tem. Sicer pa sem slišala, da se je nekaj takega tudi na eni izmed hrvaških obvoznic dogajalo... zmeri ko so vozili pod enim mostom, so lahko ob strani videli neko žensko, ki je bila videti, kot da bo pravkar stopila na cesto.
Totalno scary... če jaz kaj takega vidim, se v prvo drevo takoj zaletim.
Ne bi rekla, da gre čisto pri vseh za izmišljotine, ker če ogromno folka pripoveduje isto, potem nekaj mora bit na tem. Sicer pa sem slišala, da se je nekaj takega tudi na eni izmed hrvaških obvoznic dogajalo... zmeri ko so vozili pod enim mostom, so lahko ob strani videli neko žensko, ki je bila videti, kot da bo pravkar stopila na cesto.
Totalno scary... če jaz kaj takega vidim, se v prvo drevo takoj zaletim.
OmegaBlue ::
Dajte take stvari v primerne teme.. nakladalnica recmo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V tednu dni dvakrat ruknjen na službenem parkirišču (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10380 (6625) | St235 |
⊘ | je zebra oaza za pešce? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 49537 (44085) | BigWhale |
» | Koga naj ubije samovozeč avtomobil? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 68744 (61358) | Truga |
» | Pešec se vrže pred avto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 24241 (20400) | m0LN4r |