Forum » Navijanje » asus p5k, vcore samo na auto?
asus p5k, vcore samo na auto?
DejaVu ::
imam plato asus p5k in E8300 cpu.
v biosu ne morm spremenit nastavitve za CPU Voltage. Edina opcija je Auto.
wtf? a naj probam flashat bios, al je kje kaka nastavitev ki mi onemogoci izbiro voltaz?
v biosu ne morm spremenit nastavitve za CPU Voltage. Edina opcija je Auto.
wtf? a naj probam flashat bios, al je kje kaka nastavitev ki mi onemogoci izbiro voltaz?
Shark-357 ::
Pojdi v Bios / Advanced / Jumperfree Configuration in nastavi "AI Overclock Tuner" iz "Auto" na "Manual" (potem se ti prikažejo vse opcije, čeprav Vcore lahko spreminjaš tudi prej... če ne gre posodobi še Bios)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Shark-357 ()
to ze itaq mam. sem ze clockal, na 433 fsbja gre pri auto voltazi, ceprav v winsu vidim, da je voltaza visja kot deklarirana. pri 466 pa gre z 8 mnozilnikom, spet voltaza auto :| ce pa dam 466x8.5 pa ne naloada winsov. vglavnem, auto voltaza grrr wtf je to?
btw: updatal sem bios na najnovejsega.
kaj selahko naredim???
btw: updatal sem bios na najnovejsega.
kaj selahko naredim???
to je ze prav smesno. probal sem ze vse. prestavil rame, druga PCI grafa, itd. enostavno ni druge opcije kot auto :|
ocitno bom mogo naredit prav vcore mod in potem preko trimerja stelat vcore :|
skoda an, ker se cpu res odlicno navija...
skoda an, ker se cpu res odlicno navija...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 12360 (11072) | wate |
» | Problem z zmrzovanjem sistema - nimam pojma!Oddelek: Strojna oprema | 1608 (1445) | g. Oden |
» | >>E8x00 serija a.k.a Wolfdale<< (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Navijanje | 42185 (23727) | Dr_M |
» | Navijanje e4300 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 20717 (9600) | ZaLoMaT |
» | pomoč pri navijanju (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4512 (3510) | Wolfman |