» »

Ce bi bila slovenska OC trgovina

Ce bi bila slovenska OC trgovina

IceIceBaby ::

Koliko med vas bi kupovalo v slovenski OC trgovini. V mislih imam predvsem razne fan grille pa ze modificirana ohisja in podobne stvari, ki jih v slo. se ne prodajajo.

R0K ::

Jst bi ziher kupoval kr dosti (sploh če bi prodajali tudi preko neta) ... bilo bi pa še boljše, da bi prodajaš še tut ostalo rač. opremo ... proce, plate, karte, rame, diske, ... ker čene pomoje nebi imela dovolj prometa ... ker pravih Ocarjev, ki bi tam kj kupovali ni glih prav veliko.

HardwareMaster ::

Ja to bi blo neki! Po mojem bimela tista štacuna velik prometa, sploh če bi ble cene zmerne(ne preveč navite zaradi edine trgovine v SLO), pa da bi še kej zravn prodajal.

Boeing ::

skratka, da bi imeli vsaj tolikšno ponudbo kot recimo mlacom, seveda malo večjo odgovornost do strank in predvsem prodaja preko neta itd... potem se jim definitivno ni potrebno bati za biznis...
lp
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Malecky ::

Pr nas doma smo že večkrat mislil odpret eno tako štacuno, s komplet opremo, sam na začetku prodajni program ne more bit tko velik. Drgač v HW ni velik dnarja, prodajal bi že navite kombinacije, razne OC dodatke, vodna hlajenja... vse, sam najprej je treba dnar dobit.

Fora je da maš kvlaiteten servis in podpora, kar Mlacom itak nima k sami procesorje obkrušijo deboti...Pa firme so pripravljene dajat po par mio na leto da jim vse lepo dela, u bistvu bi bil HW drugi, servis pa popravila pa prva stvar. OC material bi dodal pa kot zraven, in vrjamem da bi skor vsak član S-T nekaj kupil enkrat na mesec, ker se mi že zj zdi da mamo največje število vodnih hlajenih sistemov na svetu:D

Drgač pa name ne čakat:\ Kr pogum pa nej eden odpre, js bom tud kupec:D

Krofojed ::

Glede na to, da so mi razne trgovine na netu, ki niso hotele poisljati v Slovenijo, so ignorirale moje emaile itd., pozrle kup zivcev, bi z navdusenjem pozdravil kaj takega.

alesrosina ::

eh .... jst osebno ne bi kupoval v taksi trgovini ... raj si zadeve nardim sam doma :P

Tomi ::

Ok, lahko si narediš kaj sam doma, samo sem včasih za kakšne banalne zadeve prepričan, da je ceneje, če kupiš lepo v trgovini. Kar pa seveda ne velja za bolj sofisticirane stvari, ki pa se jih ponavadi splača narediti sam iz poceni delov.
metrodusa.blogspot.com

Boeing ::

Tomi ma 100% prav... včasih je kljub vsemu bolje nekatere stvari kupit. LP Boeing
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

freejack ::

Joj kake fore ma Mlacom, da bi jih poslal nekam,. Sicer sn si pred dolgo časa že sam naredil "okrogle" IDE kable, sam tisti, ki jih oni prodajajo se mi zdijo nekak lepši, sam za tak denar jih ne mislim kupovat. OC trgovina,..hitr prid v slovenijo, če ne se bo slovenija preselila drugam.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkušnje z elektronika.si (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
30325830 (14150) mirkuma

Pri Comtronu niso normalni (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
765334 (4405) boštjan
»

Comtron aka Mlacom2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Kaj kupiti
25321620 (12561) Tilen
»

Naše poštene računalniške trgovine!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
6544768 (43381) Tjulenj

Več podobnih tem