Forum » Pomoč in nasveti » Thunderbird ne pokaže vseh mailov
Thunderbird ne pokaže vseh mailov
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
matija5ka ::
Pozdrav
Man naslednji problem: TB mi ne pokaže vseh mailov če imam nastavljeno na "Prikaži:" naštimano na "Vse". Npr: poklikam vse maile, pol pa še vedno števec pri "Prejeto" kaže, da je nekaj mailov še neprebranih. Potem nastavim "Prikaži" na "Neprebrano" in mi pokaže te maile ki so bili trenutek nazaj nevidni, pol pa dam nazaj na "Vse", pa teh mailov spet ni... Če kdo ve kaj bi blo narobe, bi blo zakon. Mam pa tazadno verzijo TB-ja.
Moja začasna rešitev je, da pod "Prikaži" dam pod "Po meri" lasten pogoj, in sicer vsa prebrana in vsa neprebrana. Ta rešitev je začasno zadovoljiva ni mi pa všeč, ker ko na novo zaženem TB se postavi nazaj na "Vse"
LP
Matija
Man naslednji problem: TB mi ne pokaže vseh mailov če imam nastavljeno na "Prikaži:" naštimano na "Vse". Npr: poklikam vse maile, pol pa še vedno števec pri "Prejeto" kaže, da je nekaj mailov še neprebranih. Potem nastavim "Prikaži" na "Neprebrano" in mi pokaže te maile ki so bili trenutek nazaj nevidni, pol pa dam nazaj na "Vse", pa teh mailov spet ni... Če kdo ve kaj bi blo narobe, bi blo zakon. Mam pa tazadno verzijo TB-ja.
Moja začasna rešitev je, da pod "Prikaži" dam pod "Po meri" lasten pogoj, in sicer vsa prebrana in vsa neprebrana. Ta rešitev je začasno zadovoljiva ni mi pa všeč, ker ko na novo zaženem TB se postavi nazaj na "Vse"
LP
Matija
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
rsroki ::
..imaš zadnjo verzijo TB, če ne potem jo posodobi. Če ne bo to pomagalo jo ponovno naložil, samo prej si vsa sporočila shrani.
rsroki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 536721 (1469) | MrStein |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 279721 (24652) | Matko |
» | Prehod na Google appsOddelek: Omrežja in internet | 2614 (1954) | bastadu |
» | Email.si in izgubljeni mailiOddelek: Omrežja in internet | 1425 (1216) | Bakunin |
» | v XP LogIn mi non-stop pise - 8 unread mail messages (??)Oddelek: Programska oprema | 1167 (975) | Apek |