Forum » Kaj kupiti » Mimovrste
Mimovrste
Balaton ::
Kako je zdaj z osebnim prevzemom? Na mail mi niso več poslal ID pa pina kot ponavadi, temveč le številko naročila.
kozmy ::
Meni se je že zgodilo v enem hipermarketu, da je imel izdelek na polici precej nižjo ceno kot na blagajni. Čeprav je bila njihova napaka, so sami poskrbeli, da je zame obveljala cena s police in ne tista na računu.
Hmm. Meni se je pa v trgovini zgodilo to da je imel artikel (šlo se je za hlače) na polici (in na etiketi) ceno 9€, na blagajni pa je bila napaka očitna (39€). Sicer sem vedel da tiste hlače ne morejo imeti tako nizke cene razen če bi bile fejk. Blagajničarka me je odslovila..
Mislim, da mora po zakonu veljati tista ceni, ki je označena na polici. Omeniš inšpekcijo, in je hitro rešeno..
shadeX ::
Ja ampak tega nisem vedel. In tudi če bi dvomim da bi tole naredil ker najverjetneje bi moral založiti tisti ki je naredil napako - prodajalka ki dela za minimalca. Tako da take stvari raje pustim na miru. Je pa dobro vedeti.
[D]emon ::
Torej si ti placal tujo napako. Kako prijazno od tebe.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Pesimist ::
Odvisno od artikla. Nisem kupoval le računalniške robe.
tezko najdes artikel, oz ga ne, da ga bos dobil na mimovrste ceneje ali pa vsaj z isto ceno
sedaj pa spletna stran, joj, prej si vsaj kaj nasel
Jaz sem se pogajal za ceno z njimi ko sem ssd kupoval. Istega so meli kot v drugi trgovini za menda 30€ drazje pa sem izvedo narocilo z opombo da vzamem po moji ceni oz normalni evropski ceni. Trajalo par ur pa marketing odobril.
To sem naredo pac zato ker mi je bla št. 1 stačuna z prevzemnim mestom v blizini.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Han ::
Včeraj (četrtek, 10.4.) zvečer sem naročil artikel, ki je na zalogi v centralnem skladišču (po novem je to na Brnčičevi 39). Predviden rok za prevzem je bil danes, a naročila nihče niti pogledal ni.
Če kliknem na naročilo, ki je v obdelavi, vidim zgolj ime artikla, ceno in naslov za dostavo, kjer je naveden moj domači naslov, čeprav sem označil osebni prevzem na Brnčičevi... Slike artikla ni, način prevzema in plačila ni omenjen, čas naročila ni znan, napisan pa je datum dostave (11.4.), ki se bo seveda podaljšal v naslednji teden.
Skratka, prenovo so izvedli naravnost KATASTROFALNO. Vse skupaj deluje tako počasi, da te mine, da bi sploh dal kaj v košarico.
Razmišljam, da bi zadevo kar storniral. Zanimivo, da je to zdaj možno izvesti po več kot dnevu od naročila.
Če kliknem na naročilo, ki je v obdelavi, vidim zgolj ime artikla, ceno in naslov za dostavo, kjer je naveden moj domači naslov, čeprav sem označil osebni prevzem na Brnčičevi... Slike artikla ni, način prevzema in plačila ni omenjen, čas naročila ni znan, napisan pa je datum dostave (11.4.), ki se bo seveda podaljšal v naslednji teden.
Skratka, prenovo so izvedli naravnost KATASTROFALNO. Vse skupaj deluje tako počasi, da te mine, da bi sploh dal kaj v košarico.
Razmišljam, da bi zadevo kar storniral. Zanimivo, da je to zdaj možno izvesti po več kot dnevu od naročila.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
IQ42 ::
Ja, škoda. Bili so zelo solidni, vsaj moja izkušnja je bila taka.
I have learned from my mistakes
and I am sure I can repeat them exactly.
GamerBoy ::
S tako potezo si naravnost zaslužijo ignoranco vsakega normalnega kupca... Imaš samo v Sloveniji kar nekaj trgovin z boljšo in še na ducate več z enako ceno.
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve
Ang3lo ::
Jaz ne mislim nič pri njih kupovat, dokler se ne spravijo v red. Niti lokacij prevzemnih mest ne morem pogledat, ker piše da stran ne obstaja.
Brias ::
Shady poteze kingstona so tista zadeva, ki delajo tale ssd slab.
Ta ssd se je namreč do pred parimi mesci prodajal z tošiba flashmom, ki je bil neprimerljiv hitrejši od micron async, ki se zdaj prodaja (vkjučno z tem pri mimovrste). Hec pa je, da zadeva ni nič posebaj označena, da uporablja slabši flash, kar pomeni, da bi neinformiran kupec šou na net, pogledal review tošiba varjante in rekel, ok tole je pa kul zadeva. Pa ni.
Kar se tiče sandforce težav. Zadeve so še zdaleč od odpravljenih. Res pa je, da so bsodi in ostali problemi bolj ali manj redkost, ampak se pa še pojavljajo (kar lahko potrdim, glede na to da si lastim dva različna pogona z latest firmware -- bsodi še vedno prisotni)
Bottomline; če si _res_ cash strapped in kupuješ prvi ssd, bi najbrž tale kingston bi ok nakup za ~50€. Ta woow efekt ssdjov dosežejo že slabši ssdji :)
nic ni shady ...
tosiba se je pac malo premislila oz. dvignila cene po tem ko so vedeli, da bodo kupili OCZ :)
hojnikb ::
Seveda je shady, če prodajaš inferioren produkt pod isto znamko oz. modelom.
Tko nekak, kot da bi Intel pri i7ka odrezal 2 jedri in še neprej prodajal pod istim imenom :)
Tko nekak, kot da bi Intel pri i7ka odrezal 2 jedri in še neprej prodajal pod istim imenom :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Brias ::
@hojnikb
ker resnicno se laik ne more zeznit in kupiti 2 jedernega i7, tekoce jedro, haswell ... :)
http://ark.intel.com/products/75112/Int...
http://ark.intel.com/products/75114/Int...
http://ark.intel.com/products/75460/Int...
ali mora laik vedeti, da pac za laptope veljajo druga pravila?
ker resnicno se laik ne more zeznit in kupiti 2 jedernega i7, tekoce jedro, haswell ... :)
simimedi ::
Zdravo,
no, sicer vse skupaj ves čas spremljam, a se mi ni niti ljubili ukvarjati z njimi. Včeraj me ja pa v mailu prikačkala naslednja pošta:
MALL.cz
Ohodnoťte Váš nákup na
MALL.cz
Vážený zákazníku,
děkujeme za Váš nákup v obchodě MALL.cz před 10 dny.
Váš názor pomůže nejen zlepšit naše služby, ale také poslouží ostatním nakupujícím při výběru vhodného obchodu.
Doporučil(a) byste obchod svým známým?
ANO, doporučuji NE, nedoporučuji
Pokud odkaz výše nefunguje, zkopírujte si prosím následující adresu do svého prohlížeče:
http://dotaznik.heureka.cz/XXXXXXXXXXXX...
Bez Vašeho svolení neposkytneme žádné osobní údaje třetím stranám. Vaše odpovědi poslouží pouze jako názor nakupujícího. Všechny odpovědi jsou spravovány nezávislou službou Heureka.cz.
Předem děkujeme za Váš názor a těšíme se na Vaši další objednávku.
Váš obchod MALL.cz
Heureka.cz - certifikát Ověřeno zákazníky
Náš internetový obchod získal certifikát Ověřeno zákazníky na základě reálných recenzí našich zákazníků, zaslaných touto cestou.
Nezávislé hodnocení nakupujících poskytuje Heureka.cz, kontaktovat je můžete zde: http://info.heureka.cz/kontakt/.
Pred prenovo sem namreč naročil strešne nosilce za kolo (VIP po ceni mislim da 63EUR). Vzel sem 3, nekaj pod 200EUR naj bi bilo. Sedaj mi piše na računu, da stanejo ćez 500EUR. občutek imam, da se norčujejo iz nas.
Je prejel še kdo drug podoben mail iz češke.
Aja, pozabil sem napisati, da nosilcev seveda še nisem prejel!
LP Simon
no, sicer vse skupaj ves čas spremljam, a se mi ni niti ljubili ukvarjati z njimi. Včeraj me ja pa v mailu prikačkala naslednja pošta:
MALL.cz
Ohodnoťte Váš nákup na
MALL.cz
Vážený zákazníku,
děkujeme za Váš nákup v obchodě MALL.cz před 10 dny.
Váš názor pomůže nejen zlepšit naše služby, ale také poslouží ostatním nakupujícím při výběru vhodného obchodu.
Doporučil(a) byste obchod svým známým?
ANO, doporučuji NE, nedoporučuji
Pokud odkaz výše nefunguje, zkopírujte si prosím následující adresu do svého prohlížeče:
http://dotaznik.heureka.cz/XXXXXXXXXXXX...
Bez Vašeho svolení neposkytneme žádné osobní údaje třetím stranám. Vaše odpovědi poslouží pouze jako názor nakupujícího. Všechny odpovědi jsou spravovány nezávislou službou Heureka.cz.
Předem děkujeme za Váš názor a těšíme se na Vaši další objednávku.
Váš obchod MALL.cz
Heureka.cz - certifikát Ověřeno zákazníky
Náš internetový obchod získal certifikát Ověřeno zákazníky na základě reálných recenzí našich zákazníků, zaslaných touto cestou.
Nezávislé hodnocení nakupujících poskytuje Heureka.cz, kontaktovat je můžete zde: http://info.heureka.cz/kontakt/.
Pred prenovo sem namreč naročil strešne nosilce za kolo (VIP po ceni mislim da 63EUR). Vzel sem 3, nekaj pod 200EUR naj bi bilo. Sedaj mi piše na računu, da stanejo ćez 500EUR. občutek imam, da se norčujejo iz nas.
Je prejel še kdo drug podoben mail iz češke.
Aja, pozabil sem napisati, da nosilcev seveda še nisem prejel!
LP Simon
Zgodovina sprememb…
- spremenil: simimedi ()
hojnikb ::
@hojnikb
V mislih sem imel seveda isti model proca, ki je sicer 4 jedern, bi pa mel v novi reviziji le 2.Točno to, kar kingston sedaj počne z v300.
Veselo branje, da neboš govoril bedarij v prihodnje :) http://www.anandtech.com/show/7763/an-u...
summary:
Kingston uporablja vsaj 2x-3x počasnejši nand v novi revizij, kjub temu, da ga oglašujejo še vedno pod istim imenom in so seveda vsi testi narejeni z tošibinim flashom. To je zame čisto zavajanje kupcev. Take firme si zaslužijo takoj pristanek na shitlisti.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
prox ::
Mah meni so poslali v mailu 2 različna TRR in potem niso vedeli da so prejeli plačilo preko spletne banke in sem čakal 2 dni, potem pa sem jih kontaktirav, če so prejeli plačilo. Ko so paket poslali, pa so mi dali zraven napačno številko za sledenje pošiljke za 1 mesec nazaj, kjer je pisalo, da je moj paket že bil dostavljen v čisto drugem kraju. Ko sem jim to sporočil, da so verjetno poslali napačno številko, sploh niso več odpisali. No, paket sem dobil vseeno, v kakšnih 4-5 dneh. Nevem kaj ga tolk serjejo...
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|
Jerry000 ::
Hocjo da mimovrste propadejo...no vsaj zgleda tko. Jim pa uspeva, svaka jim cast. Me res zanima koliko kupcev so zgubili...js sm jih cisto odpisal, tut na njihovi spletni ne gledam vec, vcasih sem zelo rad si izdelke ogledoval na njihovi spletni
mihor ::
js sm jih cisto odpisal, tut na njihovi spletni ne gledam vec, vcasih sem zelo rad si izdelke ogledoval na njihovi spletni
Tudi jaz sem imel njihovo stran za vir podatkov. Pa svojčas je imel tudi AGT zelo dobro stran, predvsem fotografije so bile zelo izčrpne. Žal sta to dva primera, kjer solidno podjetje izgubi svoje bistvo. :(
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mihor ()
Heisenberg ::
Torej se je v Sloveniji odprl prostor za eno novo spletno trgovino.
saj jih je kar nekaj, samo ena bo morala narediti potezo in vloziti v marketing in se dobro predsraviti slovencem ... meni recimo se zelo dopade zadnje čase ideo.si, kjer ze nekaj let narocam artikle ki sem si jih najprej ogledal na mimovrste...lahko samo priporočam!
m0LN4r ::
Rajš bi videl 5 v nulo zrihtanih štacun, od nakupa, do garancije, dostave, odnos do strank, nizke cene.
Kot pa 50 štacun z visokimi cenami, ker se jim z nižjimi ne splača, ker imajo po par strank na mesec.
Kot pa 50 štacun z visokimi cenami, ker se jim z nižjimi ne splača, ker imajo po par strank na mesec.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Aar2rk ::
Jaz sem tudi dobil češki mail, ki pa ga nisem niti pogledal. Naročeno zadevo mi je pa uspelo dobiti, z osebnim prevzemom. Sem dobil nazaj tudi VIP, statistika starih nakupov je pa vseeno še vedno popolnoma mimo.
M.B. ::
Mimovrste je mela prednost, ker je bla vlka in je mela dosti stvari na zalogi. Manjše pa ne morjo met tolko in bo trajalo da bo ena zrasla nad ostale. Po moje.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.
Sadly only a handful ever progress past that point.
radmannsdorf ::
men se je v zadnjem letu kar 3x zgodilo da sem naročil izdelek ki je mel dobavni rok par dni, ampak so mi ga potem stornirali ker je izdelek nedobavljiv. kaj ponujajo nekej če nimajo....matr!
Ja, žal. Tudi meni izgleda kot namerna sabotaža. Ker naključij je preveč, da bi bila naključja. Al se je pa enepar Čehom totalno zrolal.
Firma gre cugrunt. Fact.
Firma gre cugrunt. Fact.
Nahajate se tu: Uvodna stran>Uporabniški račun>VIP klub
Ste član mimovrste=) VIP kluba. Hvala!
Imate 3 naročila v skupni vrednosti 126,06 €.
Datum Type Znesek
22.03.1994 Točki 41,23 €
22.03.1994 Točki 19,95 €
22.03.1994 Točki 64,88 €
Ste član mimovrste=) VIP kluba. Hvala!
Imate 3 naročila v skupni vrednosti 126,06 €.
Datum Type Znesek
22.03.1994 Točki 41,23 €
22.03.1994 Točki 19,95 €
22.03.1994 Točki 64,88 €
harmony ::
Jaz mislim, da sem svoj racun pred kar nekaj casa pobrisal - nisem cisto preprican.
Sedaj sem dal obnova gesla in se uspesno prijavil v account - kateri naj bi bil pobrisan. Ampak okej lahko da se motim.
Sedaj pa tole:
Moja naročila
Na seznamu naročil si lahko ogledate status naročil in njihovo zgodovino.
S klikom na zaporedno številko boste prišli na podrobne informacije, kot so seznam kupljenih artiklov, odpremljeni artikli in druge koristne informacije.
Vsa narocila
Vsa narocila
Status danes 15.04.2014
1
5 naročil
Naročilo št. xxxxxxx
Naročilo oddano: 28.03.2014 (pred 18 dnevi)
Naročilo št. xxxxxxx
Naročilo oddano: 27.03.2014 (pred 19 dnevi)
Naročilo št. xxxxxxx
Naročilo št. xxxxxxx
Naročilo št. xxxxxxx
Seveda narocal nisem nic. :)
Potem dalje:
VIP klub
Postanite VIP kupec našega programa zvestobe! Zagotovili vam bomo brezplačno dostavo in druge ugodnosti.
Več o VIP klubu
Naročila
V času od 12.02.2007 do 31.12.2014 ni bilo zabeležnih naročil. Kako ce sem pred 19 dnevi "narocil" 5 stvari. :)
Za napredovanje v VIP Silver potrebujete še 10 naročil v vrednosti nad 50 € ali vsaj en nakup nad 600 € do 31.12.2014.
Meni:
Foto - Zrcalnorefleksni fotoaparat (lepa mnozina)
Sedaj sem dal obnova gesla in se uspesno prijavil v account - kateri naj bi bil pobrisan. Ampak okej lahko da se motim.
Sedaj pa tole:
Moja naročila
Na seznamu naročil si lahko ogledate status naročil in njihovo zgodovino.
S klikom na zaporedno številko boste prišli na podrobne informacije, kot so seznam kupljenih artiklov, odpremljeni artikli in druge koristne informacije.
Vsa narocila
Vsa narocila
Status danes 15.04.2014
1
5 naročil
Naročilo št. xxxxxxx
Naročilo oddano: 28.03.2014 (pred 18 dnevi)
Naročilo št. xxxxxxx
Naročilo št. xxxxxxx
Naročilo št. xxxxxxx
Naročilo št. xxxxxxx
Seveda narocal nisem nic. :)
Potem dalje:
VIP klub
Postanite VIP kupec našega programa zvestobe! Zagotovili vam bomo brezplačno dostavo in druge ugodnosti.
Več o VIP klubu
Naročila
V času od 12.02.2007 do 31.12.2014 ni bilo zabeležnih naročil. Kako ce sem pred 19 dnevi "narocil" 5 stvari. :)
Za napredovanje v VIP Silver potrebujete še 10 naročil v vrednosti nad 50 € ali vsaj en nakup nad 600 € do 31.12.2014.
Meni:
Foto - Zrcalnorefleksni fotoaparat (lepa mnozina)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmony ()
harmony ::
Deaktivacija
Nastavitve računa
msg_client_center_cancel_account_mail_submission_success
Po deaktivaciji:
txt_client_center_deactivate_thankyou_success
Nastavitve računa
msg_client_center_cancel_account_mail_submission_success
Po deaktivaciji:
txt_client_center_deactivate_thankyou_success
integral15 ::
Ma cist so zmesal, pov zadev sploh nedela dost manj pregledna je stran kot je bila po domac povedan zjebal so stran.
Me prav zanima, kdo je The Genius Behind The Scene.
A kdo kaj ve?
A kdo kaj ve?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IQ42 ()
s6c-gEL ::
Čehi kot lastniki imajo 4 take trgovine (vsako v drugi državi, CZ, SK, PL, HU), ki delajo. https://slo-tech.com/forum/t302174/p438...
Kako jim je uspelo samo pri MV narediti vse narobe ne vem.
Kako jim je uspelo samo pri MV narediti vse narobe ne vem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
No, pa najbrž ne vsi?
Eden mora bit Mastermind.
Eden mora bit Mastermind.
[D]emon ::
Noben transition pac ne bo potekal brez problemov. Fact of life.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Heisenberg ::
eniLS ::
Tudi jaz se strinjam, da je tole popoln polom, ki si ga takšno podjetje nikakor ne bi smelo privoščiti.
Smo cca. 2 leti nazaj v podjetju delali prehod ene večje avstrijske spletne trgovine in crm-ja na popolnoma drugo custom platformo, in smo pred uradnim releasom vse tako dobro stesirali in dodelali, da je ob predstavitvi bilo vse v nulo porihtano. In to verjetno z veliko manj sredstvi, ki jih je za tole namenil mimovrste.
Tole kar pa so si tukaj privoščili pa je totalno mimo. :)
Smo cca. 2 leti nazaj v podjetju delali prehod ene večje avstrijske spletne trgovine in crm-ja na popolnoma drugo custom platformo, in smo pred uradnim releasom vse tako dobro stesirali in dodelali, da je ob predstavitvi bilo vse v nulo porihtano. In to verjetno z veliko manj sredstvi, ki jih je za tole namenil mimovrste.
Tole kar pa so si tukaj privoščili pa je totalno mimo. :)
Fuknit not mesto za banner, brez bannerja v češčini. Najboljša trgovina pa zgleda, kot iz kazahstana.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Cofko Cof ::
Še ena cvetka:
- na strani piše, da je izdelek na zalogi
- ob plačilu piše prevzem 2-4 dni
- ko plačam dobim mail, kjer piše, da bo prevzem možen čez 8dni
- na dan prevzema nobene informacije, pokličem, izvem, da naročilo stoji in še niti ni šlo naprej. Ker sem v polje za komentar vpisal komentar...
- nov predviden dan prevzema čez 6 dni
- naročilo stornirano
- na strani piše, da je izdelek na zalogi
- ob plačilu piše prevzem 2-4 dni
- ko plačam dobim mail, kjer piše, da bo prevzem možen čez 8dni
- na dan prevzema nobene informacije, pokličem, izvem, da naročilo stoji in še niti ni šlo naprej. Ker sem v polje za komentar vpisal komentar...
- nov predviden dan prevzema čez 6 dni
- naročilo stornirano
Ars longa,vita brevis.
nekikr ::
Jaz sem jim pisal, kdaj dobim naročeno, ker bi že moralo priti, pa so odpisali, da še niso dobili plačila (plačano preko TRR 5 dni pred tem). Čez 15 minut, ko sem hotel napisati kaj se gredo, je bil pa na vratih poštar z izdelkom :)
Še bo kdo hvalil slo in ga bo strah naročit iz .de? Mislim, da ne.
Glede nato, da ti po novem iz nemčije hitreje pošljejo zadeve tak kot treba pa še izmenjajo izdelek. Pa še vsaj v češčini ni.
Glede nato, da ti po novem iz nemčije hitreje pošljejo zadeve tak kot treba pa še izmenjajo izdelek. Pa še vsaj v češčini ni.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Jerry000 ::
Še bo kdo hvalil slo in ga bo strah naročit iz .de? Mislim, da ne.
Koliko pa je poštnina? Lahko prilepiš kakšen link da si malo ogledam:)? Ker preko mimovrst ne upam
Izgleda, da imajo totalno nesposobno administracijo...
- naročiš izdelek, ki je na zalogi v centralnem skladišču
- izbereš osebni prevzem v centralnem skladišču
- izbereš plačilo z gotovino ob prevzemu
- čakaš 4 dni
- vprašaš, kaj se dogaja in ne izveš praktično nič
- počakaš še en dan
- storniraš naročilo na strani in prek e-pošte
- stran ti ob stornaciji javi error 404
- po mailu dobiš potrjen preklic in opravičilo
- čez 3 ure dobiš mail od druge osebe, da je izdelek naročen in da bo na voljo za prevzem čez dva dni
- izdelek za polovično ceno kupiš v Avstriji
- naročiš izdelek, ki je na zalogi v centralnem skladišču
- izbereš osebni prevzem v centralnem skladišču
- izbereš plačilo z gotovino ob prevzemu
- čakaš 4 dni
- vprašaš, kaj se dogaja in ne izveš praktično nič
- počakaš še en dan
- storniraš naročilo na strani in prek e-pošte
- stran ti ob stornaciji javi error 404
- po mailu dobiš potrjen preklic in opravičilo
- čez 3 ure dobiš mail od druge osebe, da je izdelek naročen in da bo na voljo za prevzem čez dva dni
- izdelek za polovično ceno kupiš v Avstriji
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
@Jerry000
Imaš teme na ST, hoh.de, hardwareversand, computeruniverse, idealo, geihzals, mylemon itn.
Pri nekaterih so poštnine kr ugodne. Recimo da je poštnina 15€. Tu pa tam 11€. To poštnino prišparaš že če eno stvar naročiš, ker je vsaj 10€ cenejša.
Saj če na mimo nisi VIP in nimaš glih prevzemnega mesta na poti. Te zna prit poštnina v slo tut do 5€. Tako da zakaj bi se zajebaval.
Jaz ti lahko povem, da sem sam pr kupovanju iz tujine prišparal več k 500€ v enem letu. Pa nobenih slabih izkušenj.
Sploh se mi ne da zajebavat z preklicanimi naročili pa uveljavnjanju garancije.
Sem prevzel tiskalnik iz garancije mimovrste in ga dobil nazaj. Oni pravijo, da napake niso opazili. Jaz pa dam not papir pa šopaj in spet se zaleti papir v glavo. Pa še rekel sem izrecno, da se to zgodi samo pri tisku, iz spodnjega pladnja.
Bil sem 3 tedne brez tiskalnika. Spraznili so mi polovico novih CMYK kartuš za brezveze in dobim nazaj isto sranje.
Imaš teme na ST, hoh.de, hardwareversand, computeruniverse, idealo, geihzals, mylemon itn.
Pri nekaterih so poštnine kr ugodne. Recimo da je poštnina 15€. Tu pa tam 11€. To poštnino prišparaš že če eno stvar naročiš, ker je vsaj 10€ cenejša.
Saj če na mimo nisi VIP in nimaš glih prevzemnega mesta na poti. Te zna prit poštnina v slo tut do 5€. Tako da zakaj bi se zajebaval.
Jaz ti lahko povem, da sem sam pr kupovanju iz tujine prišparal več k 500€ v enem letu. Pa nobenih slabih izkušenj.
Sploh se mi ne da zajebavat z preklicanimi naročili pa uveljavnjanju garancije.
Sem prevzel tiskalnik iz garancije mimovrste in ga dobil nazaj. Oni pravijo, da napake niso opazili. Jaz pa dam not papir pa šopaj in spet se zaleti papir v glavo. Pa še rekel sem izrecno, da se to zgodi samo pri tisku, iz spodnjega pladnja.
Bil sem 3 tedne brez tiskalnika. Spraznili so mi polovico novih CMYK kartuš za brezveze in dobim nazaj isto sranje.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
mitja73 ::
@Jerry000
Zakaj si nesel tiskalnik na Mimovrste, saj oni niso servis ???
Neseš na servis, ne pa v trgovino in je hitro in kvalitetno popravljen ali menjan.
mihor ::
Em ja na servis sem ga peljal, ker so na mimo rekli, da bo hitreje. Fora je vtem, da ni blo...
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mimovrste zaračuna osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 55512 (21709) | V-i-p |
» | Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 51744 (32566) | PoStrah |
» | enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30686 (22012) | technolog |
» | Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 174763 (159593) | zoot |