» »

Mimovrste

Mimovrste

««
92 / 92
»
»»

Kurzweil ::

yayo je izjavil:

nazadnje decembra kupil Samsung MG23F301TAS/OL mikrovalovno za 99 evrov s popustom. Sedaj je drugače od 135 do 150 evrov, vključno z amazon.de.

Nihče ni rekel, da ni tu pa tam kakšne kosti za plebejce, to počnejo vse trgovine, da malce pritegnejo pozornost, še posebej tu pa tam za kakšno akcijo. Ampak to so zelo redke izjeme, se pa najde kakšna in takrat tudi sam ne vidim razloga, zakaj ne bi vzel, edino, če ti ne potem javijo, da ne boš dobil paketa. Je pa prav, da se potem tudi napiše, kakšne so pa cene na Amazonu, ko pride do akcije ;) Overall pa so neprimerljivo dražji...

Včasih so imeli v rubriki odprte embalaže tudi kakšne proper popuste, ampak tudi tega ni več oz. so ti popusti precej nižji, tam cca 10%.

Takole za hec, da pogledaš tu pa tam mogoče oz. če ti kdo forwardira kakšen deal, ki so redki je OK, overall pa nima smisla zapravljat časa z Mimovrste, ker so cene v povprečju visoke.

To, da pa moram plačati neko gold članstvo in podoben bullshit, da mi ni treba pri naročilu 12 izdelkov plačat 8 poštnin, takšne retardiranosti pa še nisem doživel.

deskstar ::

Pri meni sta Mimovrste zamenjala Aliexpress in Temu. Sem poskušal tudi z Amazonom, vendar je tam preveč ponaredkov.

bigbada ::

Temu je pa res največji drek od dreka. Vso sranje, ki sem kupil tam je crknilo po parih mesecih ali pa zelo slabe kvalitete izdelave.
Enaki artikel kupljen v nemčiji druge znamke, dela še po parih letih.

solatjek ::

deskstar je izjavil:

Pri meni sta Mimovrste zamenjala Aliexpress in Temu. Sem poskušal tudi z Amazonom, vendar je tam preveč ponaredkov.

A nista ravno Aliexpress in Temu polna ponaredkov? In pri obojem je potrebno kar malo prebrati komentarje (ne generirane, ampak one z opisi in realnimi fotografijami), ker nasplošno je veliko robe zelo slabe kvalitete.

Z amazon imam samo pozitivne izkušnje, tudi poprodajne, česar pa za Aliexpres ne morem vedno potrditi, še manj pa za Temu.

deskstar ::

Seveda na Temu in Aliexpress ne kupujem enakih stvari, kot na Mimovrste. Ampak od tam pridejo izdelki po pričakovanjih. Na Amazonu tudi kupujem, a sem že nekakjrat doživel hladen tuš in od takrat je moje navdušenje nad Amazonom splahnelo. Raje pogledam po Bolhi.

Groot ::

Mimovrste si zamenjal z AX in Temu, ampak tam ne kupuješ enakih stvari kot prej na Mimovrste? :)) Morda drugič malo razmisli preden pišeš ;)

predi ::

Nazadnje sem kupil tablete za pomivalni stroj in ene Lego kocke za darilo. Pred tem pa dolgo ničesar, kljub zastonj poštnini.

Prevzemno mesto v Mariboru imajo narejeno za Američane. Torej iz centra MB dostopno samo z avtomobilom. Še parkirišč za bicikle nimajo spredaj, je pa placa za 100 avtomobilov.

BuDi79 ::

predi je izjavil:

Še parkirišč za bicikle nimajo spredaj, je pa placa za 100 avtomobilov.
Ojoj, zdaj boš povedal, da ni niti avtobusne postaje pa polnilnice za električne avte.

Kot nekomu, ki ni zasvojen s pločevino, mi je to pač pomembno.

David Mayer ::

Ja, saj še dostavijo na dom, menda so imeli neko celoletno naročnino za enkrat 5EUR (zadnjih 14 dni 2025) za vsa kasnejša naročila nad 12EUR, če se ne motim?

Zgodovina sprememb…

Fora je, da sem nazadnje naročal pred prazniki, ko nisem kje bom kdaj in sem želel dostavo na prevzemno.

V appu imajo/so imeli to naročnino na zastonj dostavo za 1 cent.

Ja ne vem, pa že, če rečem, da kakšen paketomat, bi kaj pomagalo? Sicer menda tudi počaka 5 delovnih dni, verjetno pa se da še kako urediti. Razumem, sitnost, ni problema, bi bil dolgčas brez njih.

PS: Nam so poslali veliko boljšo stvar od naročene za isto ceno, ni nam sicer idealno za namen, ampak ne bomo 'delali drame' :D

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

Problem je samo če kupuješ prevelike in pretežke stvari. Take, ki ne gredo v paketomate.

Samo legice in pomivalne tablete najbrž niso bile problem za paketomat, razen če je bilo tega veliko - ampak tega tudi na bus/kolo ne bi vlačil, če že, bi si naročil taksi za prevoz nazaj, ko je veliko robe?

delavec44 ::

Meni je bilo zelo bolj kul, ko je bilo prevzemno mesto v Kopru. Posledično se je od zaprtja tudi frekvenca nakupov zelo zmanjšala.

mtosev ::

Ja. Mi v Mariboru imamo še prevzemno mesto. Sem ga tudi kar nekaj krat koristil.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

NejcSSD ::

Poslabšali so se ful, cene niso konkurenčne, praktično več nič ne naročam, samo še iz tujine.

Pa tudi večina artiklov sploh ni iz mimovrste, ampak samo oglašujejo od drugih izdelke. In takih ne moreš prevzeti nikjer ampak samo dostava na dom. Tist klub z brezplačno dostavo je pa itak nateg, ker mora biti in znesek in označen in izdelek od mimovrst, da je opravičen - kar je logično ampak ....

Enaa ma za večino stvari kar jaz iščem boljše cene. Prednjači pa itak amazon.de in brezplačna poštnina nad 59EUR

Da ne govorim o vračilih. Amazon brez razloga vrneš brez stroškov, dobiš nalepko DHL nalimaš in neseš na najbližjo pošto brez dodatnih stroškov krito do Nemčije. Pol pa pejt neko reklamacijo pri nas delat....
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NejcSSD ()

MadMax ::

NejcSSD je izjavil:

Da ne govorim o vračilih. Amazon brez razloga vrneš brez stroškov, dobiš nalepko DHL nalimaš in neseš na najbližjo pošto brez dodatnih stroškov krito do Nemčije. Pol pa pejt neko reklamacijo pri nas delat....

Eh?
Ni 2 tedna nazaj, kar sem vrnil izdelek za 65€.
Dostavili so mi ga brezplačno, vračilo pa me tudi ni stalo prav 0.
Pa izdelek načeloma dela, le ni ravno izpolnjeval mojih pričakovanj.
Mimogrede, še partnerska prodaja je bila, ne direkt mimovrste.
Razloga seveda ni potrebno navajat.
V slabem tednu dobil vrnjeno kupnino na cent enako nakupu.

Je pa nekaj res: moral sem dvignit rit iz naslonjača in paket odnest na paketomat.
Pri amazonu pa menda pride kurir k tebi v dnevno sobo, paket namesto tebe zapakira, spiše vse formularje za vračilo in odnese, anede? :))
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

NekdoPach ::

Pri amazonu k tebi pride, ja
Najslabši je pa bigbang kar se tiče vračanja, vedno komplicirajo in te prepričujejo da ni možno, se moraš prav kregat z njimi

D3m ::

Pri amazonu pa menda pride kurir k tebi v dnevno sobo, paket namesto tebe zapakira, spiše vse formularje za vračilo in odnese, anede?

Pa na koncu ti še zdrka en "happy ending" ane?
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: MrStein ()

MrStein ::

NekdoPach je izjavil:

Pri amazonu k tebi pride, ja
Najslabši je pa bigbang kar se tiče vračanja, vedno komplicirajo in te prepričujejo da ni možno, se moraš prav kregat z njimi

Uf, a še vedno?
No ja, eno drugo prodajalno ravnokar prijavljam na TIRS.

Slovenaci...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

NejcSSD ::

MadMax je izjavil:

NejcSSD je izjavil:

Eh?
Ni 2 tedna nazaj, kar sem vrnil izdelek za 65€.
Dostavili so mi ga brezplačno, vračilo pa me tudi ni stalo prav 0.
Pa izdelek načeloma dela, le ni ravno izpolnjeval mojih pričakovanj.
Mimogrede, še partnerska prodaja je bila, ne direkt mimovrste.
Razloga seveda ni potrebno navajat.
V slabem tednu dobil vrnjeno kupnino na cent enako nakupu.

Je pa nekaj res: moral sem dvignit rit iz naslonjača in paket odnest na paketomat.
Pri amazonu pa menda pride kurir k tebi v dnevno sobo, paket namesto tebe zapakira, spiše vse formularje za vračilo in odnese, anede? :))

Prosim za link do tega artikla.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

V-i-p ::

No ja, kot uporabnik Mimovrste (imam tisto "članarino" za brezplačno dostavo, ki menda velja za njihove izdelke, ne pa za partnersko prodajo) sem moral 600€ vreden router sam odnesti nazaj na prodajno mesto. Sem pa dobil vrnjeno kupnino, to pa drži :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

MadMax ::

NejcSSD je izjavil:

Prosim za link do tega artikla.

50959059 , ampak ni več na zalogi.
Je pa trenutno po enakih pogojih malenkost dražji 41581740.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
««
92 / 92
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste zaračuna osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31765040 (31237) V-i-p
»

Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14357056 (37878) PoStrah
»

enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )

8033527 (24853) technolog
»

Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

368184274 (169104) zoot

Več podobnih tem