» »

Mimovrste

Mimovrste

««
7 / 91
»»

broken/link ::

offtopic ste :)

techfreak :) ::

Lahko bi rekli da je tudi nova spletna trgovina precej "offtopic", vsaj glede na prejsnjo funkcionalnost in podobo.:D

m0LN4r ::

Mene zanima kaj mi bodo zdaj z garancijo tiskalnika naredili, ker ga mam že krnekaj časa na servisu in izgleda, da bo al nov izdelek al vračilo kupnine padlo. Me prav zanima kak se znajdejo v tej zmešnjavi.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

SupPuss ::

Kupil pri njih preko 10 artiklov. Zelo nezadovoljen z Mimovrste. Katastrofalno in zavajujoče se rešujejo reklamacije.
Od lanskega leta pri njih ne kupujem več.

telen ::

Nekaj napak.

Nekaj napak.

psychoshorty ::

Tudi jaz razocaran nad njimi, razumem team, ki se verjetno tudi odpravljat napake, a jih je izgleda toliko, da ze skoraj nima smisla. Mene so kot kupca izgubili.

IQ42 ::

Res, vse kar je prav. Kaj je bilo narobe s staro štacuno?
Če to naredijo na kakšnem občinskem portalu, še nekako razumem. Je moral županov nečak nekaj zaslužit.
Ampak privat firma? Nedoumljivo.
I have learned from my mistakes
and I am sure I can repeat them exactly.

techfreak :) ::

IQ42 je izjavil:

Če to naredijo na kakšnem občinskem portalu, še nekako razumem. Je moral županov nečak nekaj zaslužit.

Necak bi vsaj v slovenscini naredil stran.:D Na Mimovrste je precej prevodov katastrofalnih, nekaj pa jih tudi manjka.

BlackMaX ::

Katastrofalen dizajn strani.

DarwiN ::

Najbrž ima to "češko podjetje" na vseh svojih podružničnih straneh ta isti dizajn..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

GamerBoy ::

IQ42 je izjavil:

Res, vse kar je prav. Kaj je bilo narobe s staro štacuno?
Ampak privat firma? Nedoumljivo.

Na stari strani je bilo potrebno morda le dodati par dodatnih filtrov za tisto piko na i in pa popravit še kakšno malenkost, recimo da si lahko spremeniš mail, brez da tam tečnariš preko maila, da ti ga oni...

Pa če sem iskren bi tudi tako ne kupoval pri njih, ampak je obstajala možnost, ki je pa sedaj zagotovo ni, razen če bodo imeli nizke cene v kar pa dvomim.
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GamerBoy ()

nekikr ::

Stran so spremenili, ker so šli na SAP. ČE bi prenos naredili kot je treba potem bi bila stran dejansko precej boljša, ker SAP omogoča precej več kot njihov stari program.

LeQuack ::

Za prenos na SAP ne rabiš spreminjat dizajna, to je lahko vse del backenda.
Quack !

mitja73 ::

LeQuack je izjavil:

Dizajn se spreminja za poenotenje na vseh trgih.

Si predstavljaš da bi imel Mercator povsem različen dizajn trgovin v vsakem mestu ?
Ali pa Amazon različen webpage v USA in v D ?

Pa vseeno, prehod narediš takrat ko poštimaš vse na novi pa stestiraš.
Ne pa google translate, pa češki template pa pol naj userji 2 mesca "testirajo"
Tako se pač to ne dela, ampak vsaj vemo da je krivda najverjetneje iz češke.
Trade Republic 38MVDVXM

alexa-lol ::

mitja73 je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Si predstavljaš da bi imel Mercator povsem različen dizajn trgovin v vsakem mestu ?

Si predstavljaš da imata lahko Audi in Volkswagen drugačen dizajn avtomobilov in podvozje dokaj podobno?
Mimovrste je svoje podjetje in nima veze z mall.cz in ostalimi mall.*, to je druga blagovna znamka. Druga blagovna znamka ima tudi drugačno celostno grafično podobo, kateri backend uporablja je za uporabnika popolnoma nepomembno.

Logika v nrholding:
Prišparali bomo 50.000€ na leto s tem ko bomo dali nek random template in enak beckend kot ga imamo na ostalih straneh.
Kaj se zgodi: Že v prvem tednu izgubijo več kot 50.000€ dobička .

rdecaluc ::

Zame je bil velik plus njihove strani preglednost. Zdej pa nič ne najdem ali je pa Error 404...
Est modus in rebus. ,typos

alexa-lol je izjavil:

mitja73 je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Si predstavljaš da imata lahko Audi in Volkswagen drugačen dizajn avtomobilov in podvozje dokaj podobno?
Mimovrste je svoje podjetje in nima veze z mall.cz in ostalimi mall.*, to je druga blagovna znamka. Druga blagovna znamka ima tudi drugačno celostno grafično podobo, kateri backend uporablja je za uporabnika popolnoma nepomembno.

Logika v nrholding:
Prišparali bomo 50.000€ na leto s tem ko bomo dali nek random template in enak beckend kot ga imamo na ostalih straneh.
Kaj se zgodi: Že v prvem tednu izgubijo več kot 50.000€ dobička .

Če misliš da Mimovrste ustvari 50k€ dibička na teden ? to je 2,6 miljona na leto ?!?! Poglej na Ajpes, večinoma tolčejo pozitivno nulo ali pa minus.
Vzdrževanje bo šlo verjetno na Češko in x-krat cenejše je vzdrževat enake sistem, kot pa različne, magari v dizajnu.
Mimovrste je samo svoje podjetje, tako kot je Mercator Hrvaška svoje podjetje v lastništvu Mercatorja.

Heisenberg ::

MIslim da gre Mimovrste po poteh Jerovšek computer, čez kako leto se jih ne bo nihče več spomnil

Heisenberg je izjavil:

MIslim da gre Mimovrste po poteh Jerovšek computer, čez kako leto se jih ne bo nihče več spomnil

Jerovšek je propadu ker ni nadzoroval stroškov in investicij. "Obrtniki" večinoma tega prehoda iz malega v malo večje podjetje ne uspejo obvladati.
Novi lastniki Mimovrste pa ravno to obvladajo, tako da me ni strah za Mimovrste.

mitja73 je izjavil:

Heisenberg je izjavil:

Jerovšek je propadu ker ni nadzoroval stroškov in investicij. "Obrtniki" večinoma tega prehoda iz malega v malo večje podjetje ne uspejo obvladati.
Novi lastniki Mimovrste pa ravno to obvladajo, tako da me ni strah za Mimovrste.

V bistvu sem mislil samo to kar sem napisal: čez eno leto se jih ne bo nihče več spomnil - kaj je bilo z Jerovškom sploh ne vem...

fosil ::

mitja73 je izjavil:

Heisenberg je izjavil:

Morda obvladajo stroške.
Investicij pa ne najbolje, ker tale investicija prehod na novo stran je čisti polom.
Tako je!

Blazz ::

baje so ga tud usral in so ene laptope za 1500 eur imel cen 1,5 eur. In baje je cel kup folka kuplo to, celo dobilo confirmation da je stvar sprocesirana... ne vem sedaj kako se je stvar zaključla, samo baje mora mimovrste sedaj to dostaviti po vseh pravilih... kdo kej več ve o tem?

Mimovrste je največji etailer v Slo in tudi še bo vnaprej.
So praktično edini od etailerjev ki se sploh grejo kak marketing in pojavnost/oglaševanje kjer ciljajo na celotno populacijo in so vidni/znani večini.

Tule vsi gledate na njih preveč kot računalničarji.

alexa-lol ::

Če bo že site enak kot vsi njihovi mall.*, bi bilo ceneje da kupijo domeno in se razširijo na območje JV Evrope.

Fora strani mimovrste je bila njena publika, kateri je bila všeč njihova stran in so zato kupovali pri njih. Zdej se grejo pa rebranding strani mimovrste, čeprav bi jih prišlo ceneje če bi preprosto vstopili na trg pod svojo blagovno znamko.

To da se grejo rebranding še sprejmem, da pa ne morejo neke normalne tranzicije baze naresti in normalnih prevodov... to pa ne gre skozi, sploh od podjetja, ki naj bi lani imelo 250 mio € prihodkov.

Tranzicija baze... narediš pač SELECT *, za enkratne potrebe mal PHP kode naklofaš in to je to.

Kako težko pa je.. vsak beckend ima nek file translations.yaml in samo tam bijektivne povezave vzpostaviš in si.. precej težko, zgleda. Če daš človeku 1€ za vsak prevod dvomim da te stane več kot nekaj tisoč €.

Da ne omenjam tega da so itak meli podrobne statistike katere so najbolj iskane besede, katere funkcije najbolj uporabljene.

Rebranding so probal tudi pri schwarzkopf, ko so uno glavo zamenjal pa jim je tuk padel promet, da so dal črno glavco nazaj.

Res je bil mimovrste eden vodilnih do zdaj, ampak folk je občutljiv na spremembe in imajo rajši neko ustaljeno prakso. Bo si pač večina userjev zdaj našla drugo favorit štacuno.
Trade Republic 38MVDVXM

mihor ::

alexa-lol je izjavil:

Tranzicija baze... narediš pač SELECT *, za enkratne potrebe mal PHP kode naklofaš in to je to.

Kako težko pa je.. vsak beckend ima nek file translations.yaml in samo tam bijektivne povezave vzpostaviš in si.. precej težko, zgleda. Če daš človeku 1€ za vsak prevod dvomim da te stane več kot nekaj tisoč €.

Tako enostavno pa spet ni, no. ;) Vendar pri takem velikem podjetju ni nobenih izgovorov za tako diletantsko prenovo. Če bi se resno lotili problem, bi ga tudi uspešno rešili. S takim pavšalnim pristopom so se sigurno hudo zamerili vsaj svojim "VIP" članom, pa tudi ostalim rednim strankam. Najbrž bodo nekaj časa še uspeli "surfat" na stari slavi, a slej ko prej pride točka, ko bo promet upadel pod kritično mejo; če le ne bodo zavihali rokavov in (znova) ponudili kaj več. Zaenkrat žal ne zgleda, da imajo željo po tem. :(

harmony ::

Do jutri bo bolje:

Prvi dnevi prehoda ne bodo ravno popolni, zato vam za potrpežljivost in prijaznost do 8.4. podarjamo brezplačno dostavo za vse nakupe.

Sicer ne pise katerega leta. :)

Salabajzeri.

fosil ::

mitja73 je izjavil:

Mimovrste je največji etailer v Slo in tudi še bo vnaprej.
So praktično edini od etailerjev ki se sploh grejo kak marketing in pojavnost/oglaševanje kjer ciljajo na celotno populacijo in so vidni/znani večini.
Tule vsi gledate na njih preveč kot računalničarji.

Ja smo računalničarji, ampak zato pa pogosto dobivamo vprašanja v stilu: katera spletna trgovina je v redu? ali je ta trgovina v redu? itd.
In kakšni misliš da bodo sedaj naši odgovori?
Poleg tega je neračunalničarjem še manj jasno kaj se dogaja, ko ne morejo kupit določene stvari, ker so na strani kar naprej neki 404 erorji.
Potrošnik je plaha ptica in hitro zbeži drugam.
Tako je!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fosil ()

DarkSite ::

A gre še komu na živce ta efekt, ko si z miško nad določeno kategorijo, da se ti pojavi število artiklov.

Ne vem, jst grem potem vedno še dol, da se mi to umakne, da se prepričam, če je prava kategorija :) Šele potem ponovno kliknem :)

prox ::

Bolj uporabno bi bilo, če bi se ob vsakem izdelku nekje prikazalo koliko jih še je na zalogi, ne pa v vsaki kategoriji, mislim, da to nobenega ne zanima..

Edit: Moteče je tudi to, npr. na slikah motornih olj piše količina 5L, cena pa 5-6EUR, kar je zame zavajanje kupcev.
http://www.mimovrste.com/olja-in-posode...
(piše 5L na sliki, v resnici 1L - mogoče kdo nebo prebral, ker se mu bo zdelo zelo ugodno, in bo kar kupil)
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: prox ()

[D]emon ::

Odkar so Cehi prevzel zadevo gre zadeva v 3pm. Nic cudnega.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

A ni pravilno mp3?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: zuz3k ()

Jerry000 ::

IQ42 je izjavil:

A ni pravilno mp3?

Odvisn od konteksta. Oboje je pravilno

...:TOMI:... ::

http://www.nrholding.com/

Češki dizajn, češki programerji in češki lastniki. Na koncu češka trgovina. Razočaran sem.

Poleg logotipa sem odkril še 2 stvari v češčini:

Přejít na obsah
Přidat do porovnávače

Pa še ravno zadnjič sem hotel kupiti nov printer, sem čakal, da bom zraven vzel še nekaj stvari in evo. Ni ga več v ponudbi. Pa nič, če nočejo mojega denarja.
Tomi

[D]emon ::

...:TOMI:... je izjavil:

češki programerji

Se kar nekaj slovenskih programerjev je zraven, ki se jebejo z vsemi pizdarijami, ki se jih Cehi spomnejo.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Pri nas v Sloveniji ima češka zelo slab imiđ...
Ko se tole malce razve, bo folk reku: "Pa ja nam pr teh čehih kupoval, mi bodo kako škart robo podtaknil"

Drugače sem pa sam v treh letih (pred enim letom-ker od takrat tam ne kupujem), dobil večkrat RABLJEN izdelek prodan kot nov, dobil odprto embalažo, kar ne prenesem...edino enkrat sem kupil prenosnik po zelo čudno ugodni ceni (300EURceneje kot kjerkoli v evropi) in po potrdilnem emailu so takoj dvignili ceno za 400EUR, sam sem plačal prvotno ceno hehe

in sem šel za hec mal preveriti ponudbo,...folk navali !!!
http://www.mimovrste.com/prenosniki/tos...

Zgodovina sprememb…

Machete ::

...:TOMI:... je izjavil:

Pa še ravno zadnjič sem hotel kupiti nov printer, sem čakal, da bom zraven vzel še nekaj stvari in evo. Ni ga več v ponudbi. Pa nič, če nočejo mojega denarja.

Jaz pa stacionarni tel. za firmo, ki je bil na voljo, in pošljejo čez par dni da je 'razprodan', da se ja sliš da so stacionarni telefoni vroče žemljice lol.
Pa nič, če ne znajo sledit zalogi in zapravljajo moj čas za oddajo naročilnice. Vzamem pa drugje. Hvala in Lp!

psychoshorty ::

Bi ga za foro narocil, samo vem da bo narocilo stornirano :) lol no, kaksne fiaske si privoscijo.

Nummy ::

Heisenberg je izjavil:

Ko se tole malce razve, bo folk reku: "Pa ja nam pr teh čehih kupoval, mi bodo kako škart robo podtaknil"

Drugače sem pa sam v treh letih (pred enim letom-ker od takrat tam ne kupujem), dobil večkrat RABLJEN izdelek prodan kot nov, dobil odprto embalažo, kar ne prenesem...edino enkrat sem kupil prenosnik po zelo čudno ugodni ceni (300EURceneje kot kjerkoli v evropi) in po potrdilnem emailu so takoj dvignili ceno za 400EUR, sam sem plačal prvotno ceno hehe

Hm jz sm pa mislu, da je to pri nas stalna praksa... Namreč zadnje čase sem dobil vse odprto kar sem kupil: od RAM-a, diskov, grafične,... Vse je bilo odprto ampak še vedno zgledalo precej novo in še malo "mastno" od novega.

Heisenberg je izjavil:

So se pametno zavarovali in se ga ne da kupiti. Niso Čehi kr tko trapasti ;-)

nekikr ::

Zahvaljujemo se vam za vaše naročilo.
Na vaš e-naslov smo poslali podrobnejše podatke o naročilu.

Vaša številka naročila: xxxxxxx
Prosimo, počakajte na SMS obvestilo o prevzemu naročila.

Hvala

Preostane za plačilo: 47,50 EUR

Meni je šlo skozi. Da vidimo zdaj, kakšen bo reply :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nekikr ()

Meni tudi, hehe.
Pa da vidimo!:)):))

Hayabusa ::

Za prenosnik ?

hehe pa da vidimo, kar naenkrat bo ful popularen tale prenosnik :)

aja če ga dobite ste mi dolžni vsi za pjačo, ker sem vas opozoril nanj :)

Hayabusa ::

Sedaj so popravili ceno na 390.

Gregor5816 ::

Je ze 390€.

Meni je slo cez za 50:D

Gregor5816 je izjavil:

Je ze 390€.

A si kupil ali si se samo zanimal kot je gumb na trgovini ?

Gregor5816 je izjavil:

Je ze 390€.

In razprodano. O, za crknt.

Machete ::

Otročji ste, tudi v eni drugi temi (prenosnik za 0,02€), če mislite, da ste taki carji da če pridete čez neko online naročilo, da so vam ga dolžni za to ceno prodat in dostavit. Niso to risanke.
««
7 / 91
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste zaračuna osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31755509 (21706) V-i-p
»

Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14351744 (32566) PoStrah
»

enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )

8030685 (22011) technolog
»

Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

368174761 (159591) zoot

Več podobnih tem