Forum » Zvok in slika » povezava med komponentami
povezava med komponentami
_marc_ ::
Prosim.če mi svetujete, kako naj med seboj najbolj učinkovito povežem naslednje komponete:
TV(nima HDMI), Hišni kino(ki ga uporabljam ko ojačevalec za 5.1 zvok), DVD snemalnik z Hdd, Dvd-divx predvalajnik in videorekorder. DVD snemalnik in dvd predvajalnik naj bi imela zvok tudi preko ojačevalca, videorekorder pa bom imel samo toliko časa, da na dvd-je presnamem stare kasete.
lp marc
TV(nima HDMI), Hišni kino(ki ga uporabljam ko ojačevalec za 5.1 zvok), DVD snemalnik z Hdd, Dvd-divx predvalajnik in videorekorder. DVD snemalnik in dvd predvajalnik naj bi imela zvok tudi preko ojačevalca, videorekorder pa bom imel samo toliko časa, da na dvd-je presnamem stare kasete.
lp marc
pia2001slo ::
še jaz bi izkoristil temo:
kako povezati komponente ?
imam LCD TV (HDMI,komponent,...), Divx player Phillips dvp-5960 (HDMI, coax,...), Receiver Yamaha 461 (tu so priključeni zvočniki), Genius 5.1 5000 surround), Xbox, PC T-2 IPTV. Rad bi zvok preko receiverja (vključno z subwooferjem ki je v Genius kompletu) za TV,PC,Divx, IPTV (Amino ima coax out ampak imam že zasedenega v receiverju z DVD Playerjem) in Xbox - radio pa je na receiverju. Imam tudi problem ker mi receiver ne zazna subwooferja (povezava za subwoofer je subwoofer out na receiverju in en chinch na wooferju - druga bananca je prosta ker nimam kabla EN CHINCH - EN CHINCH...
hvala za nasvete
kako povezati komponente ?
imam LCD TV (HDMI,komponent,...), Divx player Phillips dvp-5960 (HDMI, coax,...), Receiver Yamaha 461 (tu so priključeni zvočniki), Genius 5.1 5000 surround), Xbox, PC T-2 IPTV. Rad bi zvok preko receiverja (vključno z subwooferjem ki je v Genius kompletu) za TV,PC,Divx, IPTV (Amino ima coax out ampak imam že zasedenega v receiverju z DVD Playerjem) in Xbox - radio pa je na receiverju. Imam tudi problem ker mi receiver ne zazna subwooferja (povezava za subwoofer je subwoofer out na receiverju in en chinch na wooferju - druga bananca je prosta ker nimam kabla EN CHINCH - EN CHINCH...
hvala za nasvete
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pia2001slo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vezava zvočnikov 5.1 na Samsung TVOddelek: Zvok in slika | 6110 (5301) | s-adi |
» | Priklop TV-ja z zvočniki hišnega kina 5.1Oddelek: Zvok in slika | 4438 (4296) | borut_p |
» | Poceni stereo receiver (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65022 (51468) | Zvezdica27 |
» | Težave onkyo receiver + jamo zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 1974 (1669) | delfinus |
» | [Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 34832 (17603) | josko674 |