Forum » Zvok in slika » ali je zvočna fuč?
ali je zvočna fuč?
DonMatejo ::
Zdravo...
Za božička sem si končno kupil mikrofon za igranje igric (z bratom pač, potrebuje konkurenco)... problem je, da v Teamspeaku slišiva samo šumenje, glasu pa ni... isti mikrofon na njegovem računalu dela brezhibno, zato sem posumil, da mi je odpovedala zvočna kartica... zanima me samo, kaj storiti sedaj? tudi v skypu mirkofon ne dela, enostavno ni signala (preveril sem v sound controlu, izključil mute ipd)... ali moram kupiti novo zvočno kartico ter, ali obstaja kakšen način, da preverim, če ta še dela, ali je potrebno zamenjati le jack ipd...
Uporabljam WinXP SP2
hvala za odgovore...
LP, Matej
p.s.: zanima me, če lahko odpove samo del zvočne? je pa integrirana na mamaplati...
Za božička sem si končno kupil mikrofon za igranje igric (z bratom pač, potrebuje konkurenco)... problem je, da v Teamspeaku slišiva samo šumenje, glasu pa ni... isti mikrofon na njegovem računalu dela brezhibno, zato sem posumil, da mi je odpovedala zvočna kartica... zanima me samo, kaj storiti sedaj? tudi v skypu mirkofon ne dela, enostavno ni signala (preveril sem v sound controlu, izključil mute ipd)... ali moram kupiti novo zvočno kartico ter, ali obstaja kakšen način, da preverim, če ta še dela, ali je potrebno zamenjati le jack ipd...
Uporabljam WinXP SP2
hvala za odgovore...
LP, Matej
p.s.: zanima me, če lahko odpove samo del zvočne? je pa integrirana na mamaplati...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB zvočna kartica in zvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 1081 (914) | drooer |
» | [Ubuntu 10.04] Problem z zvočno kartico (mikrofon)Oddelek: Operacijski sistemi | 2164 (2065) | Icematxyz |
» | SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 2978 (2572) | Donk3y |
» | Klavir - PCOddelek: Strojna oprema | 2710 (2593) | Naabo |
» | Kako nastaviti mikrofon?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4193 (4046) | roli |