Forum » Operacijski sistemi » Dual boot XP težava
Dual boot XP težava
c00kie ::
Nameščeno sem imel Visto in naredil novo partcijo, ter naložil še Xpje. Pri instalaciji nisem imel nobenih težav in tudi visto sem lepo nastavil, da mi da na začetku izbiro za Visto ali XP. Sedaj pa se je pojavila druga težava... ko zaženem XPje mi delajo 10-20min., potem pa mi naenkrat zmrzne in ne reagira niti na ctrl+alt+del.
Rešitev sem iskal po forumih vendar nisem nič našel... prosim za pomoč.
Je mogoče težava v driverjih?
Rešitev sem iskal po forumih vendar nisem nič našel... prosim za pomoč.
Je mogoče težava v driverjih?
Spike Edin ::
Preveri če se ti pregrevajo kompunente in posodobi gonilnike od grafične kartice ... Ter poročaj
The PC Doctor
c00kie ::
Hvala za pomoč, vendar je napaka najbrž bila drugje.
Visto imam instalirano na particiji C:, medtem ko XP na particiji E:. Ko sem naložil winse nisem bil pozoren in zato sem namestil gonilnike za grafično na C: disk namesto na E:. Druga napaka, ki sem jo našel pa je bila, da sem imel E: particijo nastavljeno kot Local Disk in ne kot Primary partition, kot bi moralo biti. Zato sem zbrisal partcijo E: in postopek ponovil od začetka pri tem pa pazil, da ne ponovim napak.
Zanekrat mi vse dela ok. V Xpjih sem že cca. 3 ure in dela vse ok.
Visto imam instalirano na particiji C:, medtem ko XP na particiji E:. Ko sem naložil winse nisem bil pozoren in zato sem namestil gonilnike za grafično na C: disk namesto na E:. Druga napaka, ki sem jo našel pa je bila, da sem imel E: particijo nastavljeno kot Local Disk in ne kot Primary partition, kot bi moralo biti. Zato sem zbrisal partcijo E: in postopek ponovil od začetka pri tem pa pazil, da ne ponovim napak.
Zanekrat mi vse dela ok. V Xpjih sem že cca. 3 ure in dela vse ok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267044 (66636) | Seljak |
» | [Windows Vista] Izboljšanje zagonskega časa s pomočjo Windows Performance Toolkit (WP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11964 (8948) | vbohinc |
» | XP-jem dodatnih šest mesecev (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 21419 (13597) | knesz |
» | Installacija Win98 po WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1429 (1359) | R33D3M33R |