Forum » Igre » battlefield 2142
battlefield 2142
aron ::
Ko sem dobili igro mi je delala prek interneta. Zdaj pa sem jo ponovno inštaliral pa mi ne dela mi lahko kdo od vas razluži zakaj mi ne dela??
Rotaidal ::
1. Tema že obstaja klik
2. Zdaj pa sem jo ponovno inštaliral pa mi ne dela mi lahko kdo od vas razluži zakaj mi ne dela??
Po tem vprašanju ti sklepaš, da bo kdo vedel v čem je problem? Ker jih je lahko 1xxx. En je recimo. Si sploh prižgal računalnik?
3. Imaš orginal igro?
4. Malo bolje se izrazi z težavo ki jo imaš.
2. Zdaj pa sem jo ponovno inštaliral pa mi ne dela mi lahko kdo od vas razluži zakaj mi ne dela??
Po tem vprašanju ti sklepaš, da bo kdo vedel v čem je problem? Ker jih je lahko 1xxx. En je recimo. Si sploh prižgal računalnik?
3. Imaš orginal igro?
4. Malo bolje se izrazi z težavo ki jo imaš.
aron ::
Z računalnik je prižgan 24ur na dan če je to dost ne vem igra pa je demo!! inštalirana pa je prav
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aron ()
Baltazar-x ::
Punkbuster naštimi pa update nared k boš izbral bližnico. Glih dobr je pršu peč za novo mapo
še to update nared.
Pr inštalaciji paz da NE boš inštaliral gamespy.
Do zdej sem mel s tem problem in sm zmeri rešu.
lp
še to update nared.
Pr inštalaciji paz da NE boš inštaliral gamespy.
Do zdej sem mel s tem problem in sm zmeri rešu.
lp
Machete ::
https://www.konzolko.si/windows-pc-igra...
A lahko kdo potrdi, da gre za škatelno verzijo? Še obstajajo sploh? Če gre za škatlo, kaj je notri samo key, ali dejanski BR diski?
A lahko kdo potrdi, da gre za škatelno verzijo? Še obstajajo sploh? Če gre za škatlo, kaj je notri samo key, ali dejanski BR diski?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74988 (17754) | tropico2078 |
» | Farming simulator 2013Oddelek: Igre | 3663 (2487) | seba993 |
» | GTA 4 ne dela (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7492 (4005) | DarwiN |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76394 (17035) | tilinho20 |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267709 (67301) | Seljak |