» »

Farming simulator 2013

Farming simulator 2013

Fiat 46 ::

A mi lahko kdo pove kako se da mowd pri farming simulator 2013, recimo: če je mowd kakšna stavba?
Čeprav meni prime mowd, ampak ko ga želim kupiti mi noče ga postavit!
Prosim za kakšn odgovor!! :)

BladE_ ::

Mowd? Mogoče misliš mod? How to install mods

Svetujem ti, da modov ne uporabljaš oziroma jih le toliko, če je res nuja... Meni se je igra zaradi modov sesula in je šlo, kar precej ur farmanja, nekateri imajo enostavno preveč bugov...
Akcija - Reakcija

Unknown_001 ::

Z modi ni nič narobe. Problem je le, če jih imaš preveč ker se ti igra počasnej nalaga, pa dost dober mlinček je treba met za kake extremno modelirane.

@BladE

Ja, tud sesuvanje je možno ampak to si mogu met res zanič mode. Načeloma je okol 60-70% dobrih modov na netu ostalo je pa res šlampasto narejeno in ravno errorji pri teh šlampastih modih potem igro sesuvajo.

@Fiat 45

Kar se tiče modov jih maš na uradni strani kr precej in so zastonj. Glede stavb je pa tako, tist mod mora bit res dobro narejen, če si že posttavljal tople grede in čebelnjake pa podobno bi princip postavitve načeloma mogu bit isti, če pa ne, je pa mogoče kakšna paleta al pa kj. Jst se spomnem, ko sem nek silos za umetn gnoj meu pr Ls 2009 in sem ga v paleti dubu, pol pa kamor sem paleto postavil in odprl, tam je silos stal.
Vseeno poskusi kak drug podoben mod najdt, pa prej mal rating preglej, ker ocene ne pišejo kar v tri dni.

mihellino ::

Lep pozdrav
že dolgo igram FS 2013 pa mi je postalo dolgčas in sem se odločil da bom download-al mode

primejo pa mi samo tisti ki se jih potegnil iz farming simulator 2013 offical websita
ampak tam so modi brezvezni

če pa potegnem iz kakšnih drugih strani kot je LS 2013 pa na računalnik dobim ZIP kodo probal sem že vse ampak mi modov še vedno ne uspe dobiti v igro

prosim za kakšen nasvet kako bi mi to uspelo

BladE_ ::

Zgoraj prilepljenega linka nisi videl? Drugače pa .zip file samo prekopiraš v mapo "Mods", restartaš igro in deluje...
Akcija - Reakcija

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: BladE_ ()

mihellino ::

A mi lahko kdo prosim pove kje je HORN KEY ker ga rabim za mod pri denarju

sid911 ::

ni 7 oz. 9?
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

andrej_andro ::

Pozdravljeni

Jaz imam pa tudi eno težavo. Mod me je uspelo inštalirat in mi ga tudi prikaže v igri da imam mood (na začetku ko pogledaš pod options->mood). Ne znam ga pa v igri vklopit oz. uporabit, mi ne da možnost. Ali ima kdo kakšen nasvet?

Hvala lepa in lp, Andro

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 ::

Odvisno kakšen mod, če se gre za kombanj, traktor ali kaj takega, kar morš kupit bi mogu v štacuni met oddelek mods kjer maš not tiste priključke, traktorje pa to, če se gre pa za money hack, advanced autopilot pa to, morš pa pogledat v navodila ki jih bi mogu razvijalec mod-a zraven napisat v beležnici.

kriss35 ::

pozdravljeni!
Imam originalno igro za PC farming simulator 2013 in igrca mi šteka. Šteka mi skos, ko se sprehajam po mapi al pa če pogledam kakršen koli traktor ali priključek. Zlo si želim, da bi odpravo to težavo in me zanima, kakšna so vaša mnenja glede tega??
V čem je problem?

Unknown_001 ::

Prvo povej, kakšen računalnik maš, pol se pa lahk naprej menmo.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

kriss35 ::

imam eno leto pa pol star računalnik znamke Lenovo Z570.
Ostali podatki:
Windows 7 Home Premium; Procesor: intel(R) Core™ i7-2670QM CPU @2.20GHz 2.20GHz; nameščeni pomnilnik: 6GB; 64-bitni operacijski sistem (service pack 1); grafična kartica: Nvidia GeForce GT 540M.
Evo, to je to!!

Unknown_001 ::

Ja, to pa ni normalno, da ti na takem štrika.

Ne vem, nisem zihr, ampak poglej na uradno stran, če so kakšni patch-i al pa posodobitve
http://farming-simulator.com/updates.ph...
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Bolf3nk ::

kak ni normlno?

grafična ni ravno na nivoju.

http://www.videocardbenchmark.net/gpu.p...


Povedal si premalo? Imaš original mapo in stroje? Ali imaš mode?

Če ne... je štekanje težava modov. Igra zna štekat na boljših sistemih.

Unknown_001 ::

Dej lepo te prosim, seveda ni normalno če sem na starem laptopu, ki ma grafično GT330M čist solidno poganjal špil, sicer ne na nevem kakih visokih nastavitvah ampak je kr laufalo brez zatikanj.

Farming simulator ni glih bogvekaj zahtevna igra, sem celo na laptopu z radeon 7470m čisto gladko špilu nad 40fps.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

Bolf3nk ::

...ja če igraš vanilla fs

če pa imaš tono modov... po možnosti slabih in veliko mapo s polno podrobnosti, poklekne najmočnejša mašina. kaj še le ta jajček od laptopa

Unknown_001 ::

Modi so druga stvar, se strinjam, da so je kr onk loterija da dober mod dobiš, pa da dela normalno. Sam če mu pa običn špil brez dodatkov štrika, pol pa res ni vse v redu, sam naj proba še z unim linkom ku sem mu ga dal kj uštimat.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

kriss35 ::

Imam originalno mapo in stroje, uporabljam pa recimo tudi enih 8 modov. Samo fora je pa v tem, doma mamo tudi še edn prenosnik in sicer prenosnik znamke Asus K50IN series, ki je star približno 6 ali več let. Ostali podatki: Windows Vista Home Premium (service pack 1); procesor: Intel(R) Core™2 Duo CPU T6500 @2.10GHz 2.10GHz; pomnilnik RAM: 4.00GB; 32-bitni operacijski sistem: grafična kartica: Nvidia GeForce G102M. In sem šel za hec tudi na ta računalnik inštalirat farming simulator 2013 in kaj je blo: igrca dela pri visokih nastavitvah brez kakršnih koli problemov. tudi z vsemi modi pa še več jih mam zej na starem. Tak da kje je tu fora pa res ne vem. :)

Bolf3nk ::

Najprej posodobi gonilnike... za grafično kartico.

Druge igre delajo ok? Kak crysis 3, skyrim, battlefield 3 itd?

lahko je kriv samo en mod. A šteka tudi ko gledaš v tla?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Bolf3nk ()

Unknown_001 ::

Če pa še to ne pomaga, pol pa:
Probi še enkrat inštalirat celo zadevo, pa preglej da nimaš slučajno kakih virusov gor na prenosniku.

To, da ti na starem prenosniku dela ni glih neko presenetljivo dejstvo, ker razlog sem že malo višje napisal.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

kriss35 ::

Vse druge igrce ko jih mam na compu delajo brez problema. FS 2013 sm od začetka špilo brez modov in že takrat je štekal, takoj ko sm mel mal več stvari je začel štekam ampak sam takrat ko sm tiste stvari pogledo. Ko pa gledam v tla al pa vstram od strojev pa nč ne šteka. Kok pa posodobim gonilnike za grafično kartico??

Unknown_001 ::

http://www.geforce.com/drivers driverji za grafo

Če ne dela probaj še s tem : http://farming-simulator.com/updates.ph...

Če pa še to ne dela, pol pa komplet cel špil ponovno inštalirat.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

kriss35 ::

Ka za tte posodobitve gonilnikov dam zej automatic driver updates pa tam pol download al ka??

Unknown_001 ::

Najbolš

Sj al pa če manual nastaviš, sam raj dj automatic, da nauš kj zjebu
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

kriss35 ::

ok bom nardiu, na tisti original strani za FS 13 pa dam tisto jezikovno posodobitev: update 1.4?

Unknown_001 ::

Lahk, sam raj to nared če drajverji ne bodo pomagal.

Tist ni glih jezikovna posodobitev, sam bug-i so popraviljeni pa to.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

kriss35 ::

sm dal download tiste driverje pa mi napiše pol ko zažene da grafični gonilnik ni podprt. Ka zej to pomen??
NVIDIA instaler ne more nadaljevati. To napiše

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kriss35 ()

Unknown_001 ::

To pa ne štima

moglo bi delat

Čak, da slučajno nimaš ti vklopljene integrirane grafe

Zdj pa tud jst več ne vem.

Probi še enkrat stegnt pa na manual najdt driver.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

kriss35 ::

kok pa veš/vidiš, če maš vklopljene integrirane grafe?
ok bom probo na manual
pol sm šou pa gledat zahteve za sistem pa piše da morš met nek R290 driver. Ka pa je to?
http://www.geforce.co.uk/geforce-experi... to je link
pol sm šou pa pod manual pogledat pa sm našo pa je tole vn vrglo:
http://www.geforce.com/drivers mnde bo pisal, zj pa ne vem kiro naj kliknem
so pa neke beta pa whql verzije, kiro je zj treba dat??

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kriss35 ()

Unknown_001 ::

ti sam izber kaj imaš v sistemu, pa downloadej
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

kriss35 ::

kok pa vem ka mam v sistemu- ki to vidim??

Unknown_001 ::

Ti maš Nvidia 540M

TO morš izbrat

Sj si gor napisu svoj konfig
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

kriss35 ::

evo ga!! Sm posodobu gonilnike za grafično kartico - nič ni pomagal. Sm si potegno patch dol - nič ni pomagal. Sm celo igrco na nov inštaliro - nič ni pomagal. Zj sm pa popolnoma obupu.

Unknown_001 ::

Špilaj na starem kompu.

Problem solved.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Jan14 ::

žiujo, mene pa zanima kako dobim gnoj pri kravah.

Unknown_001 ::

Nabira se ti tam kjer je. Sam morš ga z lopato pobrat (nucaš teleskopski viličar ali traktor s kombinirko)
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Jan14 ::

sam ni in ni kupa

Unknown_001 ::

Nucaš krave tud kej futrat, do takrat bojo sam prdele lahko:D

Ajde silažo delat !8-)
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

Jan14 ::

delam silažo in use živo pa ni in ni kupa

Unknown_001 ::

Ka si sploh kj krav kupil???
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

bzzero ::

Kupit moraš tist priključek za bale mlet - se zapelješ do stavbe kjer se hranijo (do korit) in jim pod streho našopaš "straw" - brez tega lahko čakaš v nedogled, pa ne bo nič.

Rok16 ::

pozdravljeni!
mene zanima zakaj mi ne prikazuje gnoja pri kravah?

weasel ::

V tist stroj za mletje hrane, vrži 2 bali slame notr, da jih zmelje, zapelji tam, ko je pokrit prostor za krave in unload-aj.

Rok16 ::

to delam že od kar sm začel spilat pa mi kaže v statistiki 758ga imam pa 18 krav!

seba993 ::

Pa redno futraš krave? Pa met moreš čimbolj optimalen obrok. Pa kero mapo uporabljaš?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: seba993 ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

farming simulator (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
17039272 (1929) Gumi
»

Farming Simulator 2017 release date.

Oddelek: Igre
314816 (1872) oo7
»

Landwirtschafts-Simulator 15 / Farming Simulator 15

Oddelek: Igre
347247 (4161) Riff

Farming Simulator 2013

Oddelek: Igre
10824 (590) ahac
»

Katere igre bi mi delovale

Oddelek: Igre
81217 (1068) opeter

Več podobnih tem