Forum » Omrežja in internet » Wireless Router Problem!
Wireless Router Problem!
drejc87 ::
Pozdravljeni!
Nujno potrebujem pomoč. Nabavil sem Wireless router Siemens Gigaset SE505dsl/cable. Imam T-2 ponudnika internetnih storitev. Imam prenosnik in navaden rač. Router sem usposobil in na obeh rač. preko KABLA deluje internet. Problem je ta, da se ne morem povezat wireless v router preko prenosnika. Wireless kartica ima dodeljene IPje, ko pa sem povezan preko prenosnika z kablom pa so IPji avtomatsko dodeljeni. Sem že poizkusil pri brezžični kartici dat avtomatsko dodelitev IPja, vendar zadeva vseeno ne deluje. Prenosnik ima vgrajeno brezžično mrežno kartico. Imam pa WinXP.
Prosim za Vašo pomoč! Za pomoč se že vnaprej zahvaljujem!
Lp! Andrej
Nujno potrebujem pomoč. Nabavil sem Wireless router Siemens Gigaset SE505dsl/cable. Imam T-2 ponudnika internetnih storitev. Imam prenosnik in navaden rač. Router sem usposobil in na obeh rač. preko KABLA deluje internet. Problem je ta, da se ne morem povezat wireless v router preko prenosnika. Wireless kartica ima dodeljene IPje, ko pa sem povezan preko prenosnika z kablom pa so IPji avtomatsko dodeljeni. Sem že poizkusil pri brezžični kartici dat avtomatsko dodelitev IPja, vendar zadeva vseeno ne deluje. Prenosnik ima vgrajeno brezžično mrežno kartico. Imam pa WinXP.
Prosim za Vašo pomoč! Za pomoč se že vnaprej zahvaljujem!
Lp! Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569840 (6669) | c23po |
» | Pomoč pri povezavi ruterjevOddelek: Kaj kupiti | 2487 (1578) | 5er--> |
» | Wireles internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1909 (1575) | Mitch |
» | problem z wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 2697 (2578) | podreberek |
» | problem z domačim omrežjem na buffalo whr-hp-g54 (tomato)Oddelek: Omrežja in internet | 1297 (1021) | jos69 |