Forum » Omrežja in internet » Internet, router in T2
Internet, router in T2
adiggg ::
Lp.
Imam sledeci problem, s sosedom si deliva internetno povezavo preko routerja. Meni se prekine povezava z internetom priblizno na 10 min, potem moram klikniti na repair local area conection in zadeva zopet deluje. Sosedu, ki je prikljucen na isti router, pa mora samo klikniti refresh v IE in mu nalozi stran. Ce ima kdo kakrsnkoli nasvet..., sem ze ure in ure bral po raznih forumih, upajoc na resitev ampak nisem nasel nic uporabnega...
Hvala
Imam sledeci problem, s sosedom si deliva internetno povezavo preko routerja. Meni se prekine povezava z internetom priblizno na 10 min, potem moram klikniti na repair local area conection in zadeva zopet deluje. Sosedu, ki je prikljucen na isti router, pa mora samo klikniti refresh v IE in mu nalozi stran. Ce ima kdo kakrsnkoli nasvet..., sem ze ure in ure bral po raznih forumih, upajoc na resitev ampak nisem nasel nic uporabnega...
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Če nekdo izve MAC naslov tvoje tablice, ali lahko vdre vanjo ali v tvoje brezžično omOddelek: Informacijska varnost | 6980 (5442) | nurse013 |
» | Apple posodobil OS X, SafariOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9239 (7166) | driver_x |
» | Vdor v GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 6985 (5639) | Ericssony |
» | sosedje - preglasna glasba (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10534 (8056) | boogie_xlr |
» | Utripanje luči v hišiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4224 (4024) | Azrael |