Forum » Omrežja in internet » Ruter Problem (prekinja net in je potreben restart rutera :/ )
Ruter Problem (prekinja net in je potreben restart rutera :/ )
kokol ::
Lep pozdrav upam da mi bo kdo vedo povedat REŠITEV. Ker nevem več kaj naj.
Sem kupo router Belkin (Wireless Pre-N Router) In priklopim to stvar.. In seveda nimam statičnega ipja in seveda se po 24 urah povezava prekina,in se logiram al kako naj rečem v ta page kjer so nastavitve ruterja in tam piše da je povezan z netom,sam men ne dela net .. ma kdo kako repšitev se da nastaviti kje na routerju al kaj je narobe to? Hvala
Sem kupo router Belkin (Wireless Pre-N Router) In priklopim to stvar.. In seveda nimam statičnega ipja in seveda se po 24 urah povezava prekina,in se logiram al kako naj rečem v ta page kjer so nastavitve ruterja in tam piše da je povezan z netom,sam men ne dela net .. ma kdo kako repšitev se da nastaviti kje na routerju al kaj je narobe to? Hvala
amigo_no1 ::
Kaj ima statični wan ip veze z vsake 24 urnim odklopom ?
Eh ,siol .
Kupi Linksys WRT54GL in daj gor tomato ali x-wrt FW.
Eh ,siol .
Kupi Linksys WRT54GL in daj gor tomato ali x-wrt FW.
Am če je dinamic,se pol po 24 urah prekine net. ampak router je povezan z netom sam men na pcju ne deluje net. A je to z routerjom kaj narobe al je kje kaka nastavitev? prosim za pomoč
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kokol ()
Pa nebom zdaj kupoval drugi router če sem za tega dal 70€... Mora bit kakša druga rešitev to pa je router page -> http://shrani.si/?1P/y7/3YN5vW4c/screen...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kokol ()
balocom ::
Poglej za nastavitev Automatic reconnect. Če ne najdeš:
-najdi drug firmware.
-nastav si timer pa nej ti ga smo restira na vsake 4 ure (čist tko, zrd varnosti).
-najdi drug firmware.
-nastav si timer pa nej ti ga smo restira na vsake 4 ure (čist tko, zrd varnosti).
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
balocom če bi najdo kje bi nastavo automatic restart bi blo lepo sam ne najdem nikjer sam pr kolegih keri majo routerje nimajo nebenih problemov to sam ta faking belkin nevem več kaj naj naredim. nikjer v router page-u ni te nastavitve kje bi nastavo automatic restart al pa kaj podobnega.
jan01 ::
še enkrat: prodaj ta smotan router na bolhi oz reklamiraj v trgovini->denar nazaj(=stvarna napaka, ali kako se že to reče) in kupi ali buffalo whr-hp-g54 -55€ ali pa nekaj dražji linksys wrt54gL(oba sta enaka, le buffalo ima malo boljši wireless)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569833 (6662) | c23po |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 341818 (42274) | ignats |
» | Kateri router naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10063 (6804) | janezek67 |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23011 (13838) | umexteacher |
» | cene ruterjev (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6917 (5673) | gameby |