Forum » Omrežja in internet » Windows 98, XP - Vista - Router
Windows 98, XP - Vista - Router
MS_Y ::
Lep pozdrav vsem bralcem teme !
Imam vprašanje, ki se glasi;
Doma imam tri računalnike( nameščene imam windows 98, XP in Visto)! Imam določeno internetno povezavo na dveh računalnikih(windows XP, Vista). Sedaj pa sem se odločil tudi, da bi internetno povezavo vzpostavil na tretji računalnik, oddaljen 50 metrov (nameščen windows 98).
Torej kupiti moram internetni kabel dolg približno 60 metrov.
Kot sem navedel ima eden računalnik(brez internetne povezave) nameščen windows 98.
Če ima kdo izkušnje z tem, me zanima ali bo internet deloval kljub temu, da je nameščen windows 98? Ostala dva računalnika imata XP in Visto.
Če bi povezal samo kabel v drugo sobo (60m) in ga priključil v računalnik( bi mi internet deloval brez, da bi moral nastavljati kakšne nastavitve pod routerjem oz. računalniku - 98
windows?
Ima kdo kakšen predlog? A bo to delovalo ali bo treba na windows 98 namestiti XP?
Kaj moram narediti pod nastavitvami če jih slučajno moram spreminjati?
Vsem članom, ki sodelujete v moji temi se že v naprej zahvaljujem za odgovore!
Lep pozdrav!
Doma imam tri računalnike( nameščene imam windows 98, XP in Visto)! Imam določeno internetno povezavo na dveh računalnikih(windows XP, Vista). Sedaj pa sem se odločil tudi, da bi internetno povezavo vzpostavil na tretji računalnik, oddaljen 50 metrov (nameščen windows 98).
Torej kupiti moram internetni kabel dolg približno 60 metrov.
Kot sem navedel ima eden računalnik(brez internetne povezave) nameščen windows 98.
Če ima kdo izkušnje z tem, me zanima ali bo internet deloval kljub temu, da je nameščen windows 98? Ostala dva računalnika imata XP in Visto.
Če bi povezal samo kabel v drugo sobo (60m) in ga priključil v računalnik( bi mi internet deloval brez, da bi moral nastavljati kakšne nastavitve pod routerjem oz. računalniku - 98
windows?
Ima kdo kakšen predlog? A bo to delovalo ali bo treba na windows 98 namestiti XP?
Kaj moram narediti pod nastavitvami če jih slučajno moram spreminjati?
Vsem članom, ki sodelujete v moji temi se že v naprej zahvaljujem za odgovore!
Lep pozdrav!
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569834 (6663) | c23po |
» | kako povezati 2 PCjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (916) | samsung113 |
» | Kako povezem dva racunalnika v mrezoOddelek: Omrežja in internet | 2053 (1958) | Redkvica |
» | Lan povezani računalniki-omejevanje dostopaOddelek: Pomoč in nasveti | 928 (894) | perci |
» | Domace omrezjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1898 (1594) | ToniT |