Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica (čudno, zanimivo)
Tipkovnica (čudno, zanimivo)
kranjskijože ::
največja težava se vidi v igrah (npr. ko furam avto potem pa spustim tipko ko pridem z ovinka in avto mi še vedno nekaj časa ovinka v to smer, ko hodim mi še vedno nekaj časa hodi v tisto smer čeprav sem tipko spustil že pred nekaj časa ).
Ali pa se zgodi da avto začne zavijat/človek hodti v tisto smer ko sm pritisnil tipko že pred nekaj časa!!
Z zakasnitvijo mi piše tudi v wordu in ostalih programih kjer lahko pišeš!!
v glavnem tipkovnica je zmedena
(ta problem se je pojavil kar naenkrat!!!) Drajverje za tipkovnico sm removu in še enkrat naložu pa ni nč drgač
Tipkovnico sm poskusil zamenjati in ni nič bolje!!
Ali pa se zgodi da avto začne zavijat/človek hodti v tisto smer ko sm pritisnil tipko že pred nekaj časa!!
Z zakasnitvijo mi piše tudi v wordu in ostalih programih kjer lahko pišeš!!
v glavnem tipkovnica je zmedena
(ta problem se je pojavil kar naenkrat!!!) Drajverje za tipkovnico sm removu in še enkrat naložu pa ni nč drgač
Tipkovnico sm poskusil zamenjati in ni nič bolje!!
Dead_Eye ::
Zakasnitev se dogaja, če imaš podaljšek za tipkovnico(ni direktno v PC vklopljena). Seveda ne pri vsaki tipkovnici in z vsakim podaljškom...
Glede tipk pa, če ni isto kot zgornji problem, je možno, da tipkovnica ne zazna več kot 3-4 tipke pritisnjene hkrati - slaba tipkovnica.
Glede tipk pa, če ni isto kot zgornji problem, je možno, da tipkovnica ne zazna več kot 3-4 tipke pritisnjene hkrati - slaba tipkovnica.
The one and only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Race Driver: GRID (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 25139 (9336) | uro1001 |
» | Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7769 (6421) | specterss |
» | tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 2401 (1947) | C_maniak |
» | Alalrm preko gsm-aOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3368 (2916) | balocom |
» | Grand prix legendsOddelek: Igre | 1750 (1495) | .smidge. |