» »

tipkovnica

tipkovnica

ovdje kokoš ::

dan, vceri smo mel pr men doma zabavo in prislo je do neljubega dogodka, prijatelj mi je tipkovnico polil s pirom (lasko), tako da ne dela, no jaz bi si rad kupil novo, rukaj nastopite vi

rad bi kupil nekaj za optimalno, ceno, raje brezzicno, mogoce celo z misjo, ce bo tipkovnica z misko mora biti nujno M$, ker ne prenesem logitechovih misk, sedaj uporabljam intelli mouse explorer in mi je super, moti me le da je ozicena, zato mi je vsec tole: klik

kaj vi mislite ?

noraguta ::

ja pomoje je kar dobra če imaš prelomljenke, jaz tudi ne maram logitecha, sploh keyboardov od njih.

poleg ta stage ozicene ibm-ke(ki je resnici na ljubo se vedno meni naj tipkovnica), posedujem še tole pred časom je bila cca 18 ksit. in sem kar zadovoljen. tudi baterije zdržijo daleč naj dalj od vseh. resda moraš pa posebej imeti še polnilec za baterije ampak miš zdrži cca 4 mesece brez polnenja tipkovnica pa pol leta.

tudi kod tipk je meni precej všečen.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Sambrosa ::

kaj če bi si umislil nekaj od genius.imam brezžično tipkovnico z nekaj dodatnimi gumbi in brezžično optično miško. no dal sem zanjo 13 jurjev.taka je zdej v nekermanu 8k sit. no da se razumemo to je komplet

no pa še link

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Sambrosa ()

mazy ::

Lahk povete zaka ne marate logitech produktov?
js mam tipkovnco in miško od logitecha pa ne kupim nikol nč drugga več.

ovdje kokoš ::

logitechovih misk ne maram, ker so majhne, js mam pa velko roko, tko da mi ne sedejo, tipkovnica ma pa prevec mehke tipke za moj okus, sam bi se je loh navadu

Boki_ ::

Js mam tut veliko roko, še posebej dolge prste, pa mam MX700 in je ravno prava, oblika je ql, lepo sede v roko, zato ne mi govort, da ma Logitech majhne miške. Js mam Logitech, ker je za moje pojme najboljši na tem področju, produkte ma komfortne, roke me sploh ne bolijo več, odkar mam komplet Cordless Desktop MX.
I'm back

ovdje kokoš ::

ja sam js misko drzim drgac kokr vsi drugi (najbrz), tko da mam roko na tleh pol pa sam s prsti premikam celo misko (mx700 sm sprobu, je ful huda mis, sam ne pase mi v roko, jebiga)

drgac sm pa najdu eno ful hudo tipkovnco, sam se najdt je treba prodajalca k mi jo bo zrihtu, sploh nuben v slo ne posilja link

Poldi112 ::

Sicer imam Logitech mis, in mi je tudi premanjha. Razni odgovori v stilu: Ne mi govort da je xyz so pa irelevantni pri tako subjektivni temi.
Tipkovnico imam pa ms natural. Malo slabsa od keytronica, ki sem ga imel prej glede tipk, ampak natural to odtehta. Sej bi rekel da mi tipkovnice od Logitech niso vsec, pa ne upam. Ampak cherry in podobno so pa totaln podn.

ovdje kokoš ::

tistmu k mi zrihta tipkovnco do katere je link 2 posta visje (auravision eluminix) dam jurja-keka-1 bat-taužnt-tisoč tolarjev

hvala za vas trud

SodVina ::

Boneman, kaj ce bi malo Posurfal. Nikoli ne ves, kaj vse se lahko najde:\ stevilko transakcijskega racuna ti posljem na mail:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SodVina ()

ovdje kokoš ::

sod vina hvala ti za pomoc, po pravic povedano se mi surfat ni dal, oz sploh nism pomislu na to, ker sm nek drugje iskal, glede transakcijskega racuna, hmm, dej mi raj domac naslov po pm pa dobis litr dobrga Vina :)

SodVina ::

Boneman, tale ideja se mi se bolj dopade. Sicer sem ze probal prodat komponente za alkohol, pa folk ni zainteresiran. (ene tri leta nazaj sem imel oglas na bolhi "zamenjam maticno za plastenko domacega", pa ni bilo pricakovanega odziva. Slovenci sparajo vino zase).

Ce bos kupu tipkovnico, dej pol malo poslikaj pa malo porocaj, kako se obnese, meni se namrec tudi precej dopade.

ovdje kokoš ::

tipkovnco sm narocu vceraj, upam da pride cimprej, pomoje bo prsla v pondelk, mal bl problem bo pa dobit digitalca, se bom potrudu

ovdje kokoš ::

tipkovnico sm lihkar dobu, ful se lepo svet, je bl mejhna, tipke so super, mal me mot edin to da je space tok ozk, nism pa se najdu z (unga s stresco sm mislu :=))

gigaherz ::

A dobiš zraven nalepke za šumnike? Drugače pa bi tudi jaz kupil to tipkovnico.
"Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul
ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul"

Jumping Jack ::

Samo na nekaj bi opozoril: ste opazili, kako ima ta tipkovnica grdo natlačene tipke (puščice, home, end, pgup, pgdn...)? Slabše kot marsikateri notebook. Najbrž se zato sveti, ker sicer v temi nikakor ne bi našel tipk... :\ Človek se sicer vsega navadi, ampak preden plačate 20k, poglejte še enkrat, če res hočete imeti tipkovnico s takim razporedom.

Se mi pa zdi zelo dobra ideja majhen hod tipk (tako kot pri notebookih - se precej laže in hitreje tipka), zato bom zase kupil Logitech Ultra X.

aco111 ::

Jaz si bom naslednji teden kupil brezžično miško in brezžično tipkovnico za 6.300 SIT. tu mate link :
http://www.trust.com/home/default.htm?v...

Vido bom-kaj bo pa bo!:D :D :D :D :D :D :D :D

LP. Allesandro

ovdje kokoš ::

nalepk za šumnike ni, sam to se itq tok hitr navads da sploh ni problemov, kar se tice tega da so tipke natlacene, men je to ful vsec, ker mas tko lazji dostop do njih, pr oicnih tipkovnicah se stegujes ko norc

tipkvnica je vredna svojga dnarja, pomankljivost je le ta da nima raznih dodatnih gumbov

SodVina ::

boneman, na sumnike se zgleda se nisi navadil glede na to, da si samo enega napisal:)

drugace se pa meni ne dopadejo take "kompaktne" tipkovnice, raje vidim, da so tipke malo razmaknjene. Takale tipkovnica je sicer zelo v redu za kaksen lan party, ampak jest je nebi mogu skoz uporabljat.

ovdje kokoš ::

sumnikov sploh nikol nism uporablov, nikjer, ker ircam ne, tko mal hitrej tipkat sm se pa naucu ker sm zmer pametoval na CS, sumniki so mi bedni, ker se morm zmeri tm nek po desni s prsti lovit, vazn je namen :)

drgac pa ne me zdej razumet kokr da koga posiljujem s to tipkovnico, men je ful đazna, zato to tud povem

C_maniak ::

in kako pol s tako tipkovnico napišeš npr. kako seminarsko?

ma kdo mogoče logitechovo ultraX flat? kako je tam s šumniki? sicer piše, da so zraven priložene nalepke s šumniki, ampak kako deluje to v praksi?

xstyl ::

saj jaz sm tud bil prej v dvomih z temi sumniki na logitechovi tipkovnici. Pol pa sm si kupo Logitech Internet Navigator SE, in tisti sumniki so ze bili nalimani gor. Pa izgledajo cist orginal. Z tipkovnico pa sm cisto zadovoljn, saj so tipke cisto primerno (dovolj) trde. Mis pa mam MX510, pa mi je tud OK, in je ne bi zamenjal z nobeno Microsoftovo. Samo drago je blo vse skup (okol 20k :))

C_maniak ::

jep, mx500/510 je zakon.8-)
čeprav zdej menekak bolj mika kaka brezžična. mx700 mi je malo drag...

Microsoft ::

Jst pa ne kupim tipkovnice brez podlage. Tak sm si omislil Logitech Internet Navigatot SE, ki mi je citso kul. Multimedijske tipke rox, sploh one za za nastavljat musko v navezi z Winamp 2.81. :))
Vedno prvo ko pridem v OS, przgem Winamp in ga pozenem s tipko na tipkovnici. :)))

Edino kar je, je to, da gre desni Shift malo tezje noter, ce ga pritisnes nekje na strani tipke. kar je mogoce posledica stresanje jeze na tipkovnico. :)))

Se link do tipkovnice: klik

Pa tudi ne razumem, zakaj bi folk mel brezzicno tipkovnico. A jo nesete na vrt pa potem tam tipkate al kaj? :))


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

SodVina ::

jimiBtn, smisel brezzicne tipkovnice je

-bolj urejena miza
-lahko jo imas na kolenih, jo poljubno premikas
-lahko jo imas pred televizijo, ko gledas film(tv-out)

no vsaj jaz si tako predstavljam(isto bi se dalo narediti tudi z daljsim kablom), sam je nimam, ce bi jo pa imel, bi jo pa kupil zaradi tega, da bi imel "kvazi daljinski upravljalnik". Kabli nas omejujejo.
Sam imam Genius 21e scroll tipkovnico, ki sem jo kupil v InterSparu za slabih 5 jurjev, pa ima slovenski nabor in mi zadosca. Pa se lepa je povrhu, no vsaj meni.
okusi ter zahteve se razlikujejo.

xstyl ::

brezicne tipkovnice se ti splacajo samo, ce imas PC prikljoplej na TV in povecini gledas filme. Za tiste ki pa velk pisejo in so dalj casa za raucnalnikom, pa se ne splaca zarad baterji. Pa se tovrstne tipkovnice so mal debelejse in tezje-->toda za tipkovnice je itq boljs, da so tezje (vsaj po mojem menju)... moja tipkovnica (Internet Navigator SE - logitech!) mi je bla ful vsec, ker je tak tanka in ima cisto ravno dno. Sicer bi za to ceno si lahk ze kupil komplet (tipkovnica+miska) in oboje brezzicno. Sicer pa je res vse stver okusa. 8-)
Samo brezzicnega pa jaz nikol ne rabim. Pa se zamik se pojavlja pri brezzicnih miskah. Pri MX700 ne, sam pri cenejsih pa. :)

Phoebus ::

Jaz mam isto tipkovnico kot jimibtn in mi je res noro všeč. Desni shift problem pa je tudi pri meni.

Iskal sem prelomljeno s takimi multimadia tipkami, ampak edine prelomljene ki so pri nas na policah (jaz hočem prej "prijet"tipke, ne kar kupit po sliki) so M$, ki imajo pa naravnost grde multimedia tipke. Tule se volume control VRTI, scroller na levi isto VRTI in ne pritiska kot na prej pokazanem natural M$-ju...

Aja glede wireless je pa tako: miš wireless je kul Zvečer jo daš v mišnico pa se napolnejo baterije. S tipkovnico pa žal ni tako; nima polnilca. Ko grejo baterije, npr. v nedeljo, si ga pa naj***.

C_maniak ::

maš pač vedno ene pripravljene. :)
tak ko pr printerju kartuše, npr.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero tipkovnico in miško kupiti!

Oddelek: Kaj kupiti
194234 (3181) charlotte
»

Bluetooth Notebook Mouse 5000

Oddelek: Pomoč in nasveti
5707 (707) jack001
»

Nakup tipkovnice ?

Oddelek: Kaj kupiti
172220 (1537) Turtle
»

Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
877287 (5939) specterss
»

Izkušnje z miškami in tipkovnicami

Oddelek: Kaj kupiti
131135 (1001) djLinux

Več podobnih tem