Forum » Igre » Timeshift
Timeshift
pozitron ::
Prišel je nov demo za timeshift (posodobljena verzija), izid 30. 10. 2007
Gamershell. Com/download_21417. Shtml link
Odšpilal sem demo, zdi se mi ena poveprečna streljačina in, da se bom manipulacije s časom v igri hiter naveličal. Grafika je kar solidna, deluje od 30-50fps na 1024x768. Deluje mi kot ena mešanica med fear in half life 2.
Gamershell. Com/download_21417. Shtml link
Odšpilal sem demo, zdi se mi ena poveprečna streljačina in, da se bom manipulacije s časom v igri hiter naveličal. Grafika je kar solidna, deluje od 30-50fps na 1024x768. Deluje mi kot ena mešanica med fear in half life 2.
- polepsalo: STASI ()
TechBeats ::
kwa nč posebna, poru carski je špil, orignalna verzija iz pred 2h let je bla bedna, ampak tale nova je pa zakon, pa še prou hudo dela.
evo par fotk
evo par fotk
AciD TriP
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
Gr0unD Zer0 ::
meni je bil prvi demo kar zakon...
kje drugje lahko ustaviš čas, pokradeš sovragom puške ter med njih zadegaš granato ter počakaš da eksplodira?
pa še par zanimivih puzzlov je blo v prejsnjem demotu(okej, dva :D )
1,2 giga demo?
lol, koga moram vbit
aja mimogrede kake so pa kaj zahteve?
kje drugje lahko ustaviš čas, pokradeš sovragom puške ter med njih zadegaš granato ter počakaš da eksplodira?
pa še par zanimivih puzzlov je blo v prejsnjem demotu(okej, dva :D )
1,2 giga demo?
lol, koga moram vbit
aja mimogrede kake so pa kaj zahteve?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gr0unD Zer0 ()
TechBeats ::
ja zahteve so take k za Bioshock, če ti je Bioshock kul delu potem ti bo ta še boljš.
Jst mam p4 3.46ghz pa 2giga rama 8800gts 320mb, in dela vse na max na 1280x1024 povprečn 50fps (lol max 110fps), najmanjša cifra je bla 31 sam to je blo res v konkretnem boju, sm zlo zadovoljen kako dela, lol mi je una tastara verzija slabš delala, sam takrt sem meu še 6600gt.
Jst mam p4 3.46ghz pa 2giga rama 8800gts 320mb, in dela vse na max na 1280x1024 povprečn 50fps (lol max 110fps), najmanjša cifra je bla 31 sam to je blo res v konkretnem boju, sm zlo zadovoljen kako dela, lol mi je una tastara verzija slabš delala, sam takrt sem meu še 6600gt.
AciD TriP
ja star demo mi je delal...
zglea da za brezveze to downloadam ker se mi niti instaler ne bo zagnal na tej stari škatli
zglea da za brezveze to downloadam ker se mi niti instaler ne bo zagnal na tej stari škatli
p.s. zakaj se pa cajt dalje zalaufa ko nekomu gun odneseš?
v prvem demotu si lahko pokradel orozje trem najmanj(ter še nastavil granato v gužvo )
v prvem demotu si lahko pokradel orozje trem najmanj(ter še nastavil granato v gužvo )
AapocalypseE ::
Sem malo prej instaliral zadevo in morem rečt, da me je igra presenetla. Glede na to, da ima samo 2.8GB je zelo lepa grafika v igri in igralnost je tudi vredu.
Good Guy ::
ta demo je star
eni že original igramo...
eni že original igramo...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Tr0n ::
Mnja, se eden genericen shooter.
Slow, pause in rewind so zanimivi mogoce za prvo urco, potem pa postane vse skupaj bolj bledo in nezanimivo.
Slow, pause in rewind so zanimivi mogoce za prvo urco, potem pa postane vse skupaj bolj bledo in nezanimivo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unreal Tournament III (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15228 (2883) | kuglvinkl |
» | Crysis 2 (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Igre | 149603 (30939) | Horas |
» | Crysis (strani: 1 2 3 4 … 50 51 52 53 )Oddelek: Igre | 144975 (17601) | asaxyxas |
» | Medal Of Honor Airborne (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10452 (5751) | MKC00 |
» | Lost Planet: Extreme Condition (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6275 (4060) | Tic |