Forum » Strojna oprema » Acer TravelMate 2413NLMi
Acer TravelMate 2413NLMi
lolek84 ::
Punca ima omenjen računalnik oz. boje povedano prenosnik in ker se žal preveč ne razumem v te zadeve me zanima če lahko kdo preveri kje na spletu, koliko mesta ima omenjeni prenosnik prostora za dodajanje ramov?
Namreč zaenkrat ima noter 1x512 ramov, pa me zanima koliko je potencialno moč dodati?
PS. pa mi lahko še kdo prilepi kako povezavo kakšne rame je moč dodati, da bi pribložno videl koliko bi stvar stala?
Hvala
PS.2 koliko pa približno stane nova baterija za omenjeni prenostnik?
Namreč zaenkrat ima noter 1x512 ramov, pa me zanima koliko je potencialno moč dodati?
PS. pa mi lahko še kdo prilepi kako povezavo kakšne rame je moč dodati, da bi pribložno videl koliko bi stvar stala?
Hvala
PS.2 koliko pa približno stane nova baterija za omenjeni prenostnik?
roli ::
Jaz imam sicer Acer Aspire 5102AWLMI in sem sam vgradil not še eno ploščico RAMa. Skupaj imajo prenosniki ponavadi dve reži za RAM. Not pa lahko dodaš v eni ploščici mislim, da 1 GB. Ram za prenosnike pa sem opazil, da imajo poceni na enaa.com.
http://www.r00li.com
Liker ::
Najvec kar gre v tega Acer-ja je 2x1GB rama.
In sicer pase notri DDR2 SODIMM ram, 1GB ploscica pa stane cca 30 Eurov.
1GB se splaca dodati, tako da bo sistem imel 1,5GB skupaj, kar je glede na konfiguracijo prenosnika vec kot dovolj.
In sicer pase notri DDR2 SODIMM ram, 1GB ploscica pa stane cca 30 Eurov.
1GB se splaca dodati, tako da bo sistem imel 1,5GB skupaj, kar je glede na konfiguracijo prenosnika vec kot dovolj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri netbook?! (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Kaj kupiti | 278283 (98841) | MrStein |
» | Asus eee PC (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Strojna oprema | 226790 (35656) | hojnikb |
» | Dell 500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1983 (1317) | zuz3k |
» | RAMOddelek: Pomoč in nasveti | 4178 (3147) | alkoo |
» | Se en nakup prenosnika - tokrat do 400.000SITOddelek: Kaj kupiti | 2529 (1862) | rokleb |