» »

Vdor v MSN Messenger

Vdor v MSN Messenger

bluef ::

Na msnju se mi je že dvakrat zgodilo nekaj zelo čudnega. Medtem, ko sem bil na računalniku se je na msnju začel izpisovat pogovor z nekim mojim prijateljem, kot da bi jaz pisal. Imel se sicer popolno oblast nad računalnikom, lahko sem se vmešaval v pogovor in bi lahko tudi zaprl pogovor, ampak me je zanimalo kako se bo to končalo. Po kakih dveh minutah je, kdorkoli je že bil, nehal pisat in tako se je končalo. Enako se mi je zgodilo pred kakšnim tednom, sasmo da me takrat ni blo na računalniku in sem kasneje našel izpisan pogovor z istim prijateljem, ko zadnjič.
Nek prijatel, ki se spozna na računalnike mi je rekel, da je mi je verjetno nekdo vdrl v računalnik.
Zanima me kaj vi mislite o tem in kako bi se lahko zaščitil pred tem vdiralcem.

bluefish ::

prvo poženi kakšen antivirus program, spyware,... Prav tako si ustrezno nastavi požarni zid. Za MSN spremeni geslo za dostop,...

Pimoz ::

hahahah
ne to je en programček mensezdi da se reče discovery...pač ta k frend s katerim nej bi se bojda pogovarju...on pač piše določene ukaze v msn in pol zgleda k da si mu ti pisov >:D

bluefish ::

Točno ja :8) .
No, v tem primeru se boš moral sam odločiti, kaj boš naredil.

tevz1247 ::

Najbolje bo da formatiraš računalnik, in spremeniš ponudnika interneta :D joke,..
http://www.pro-vreme.net - za vse, ki vas zanima vreme (vredno ogleda vsak dan)

šernk ::

to je dodatk k mesengerju. se je tud meni tko zgodilo, pole sm se pa zmenu u drugem oknu posebej z uno tretjo osebo ki je bla v pogovoru da bom dodajal zvezdice na koncu, da se je vedlo kdo kaj piše:D če ve kdo kako to blokirat bi blo pa dobro zvedet ja (če se kaj takega spet ponovi>:D )
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

xeon ::

enostavno! blokiraj to osebo, ki se meni sama sabo in moti tebe.

šernk ::

brez blokade le tega:D ni blo zlonamerno le za zajebancijo. sicer pa mogoče se da s kšnim dodatkom to preprečt vendar s tistim potem pride še en kup nepotrebnih reči in viusev gor
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

tevz1247 ::

Mislim da moreš imet samo ta isti dodatek gor in si rešen teh težav,... To sem nazadnje zporabljal že lep čas nazaj, tako da me mogoč spomin vara,..
http://www.pro-vreme.net - za vse, ki vas zanima vreme (vredno ogleda vsak dan)

-_- ::

Ni nujno da je virus. Lahko je samo dodatek to je ena dll datoteka, ki avtomatsko generira neke besede, ko se ti pogovarjaš z nekom ali pa se nekdo pogovarja s tabo. Pač daje neke naključne besede na tisto kar piše tvoj sogovornik.
Možno da je tud virus samo ne vem ker nisem imel nobene izkušnje s tem. Lahko samo potrdim da je dodatek ker sem delal nekaj podobnega samo ne takega in v takšnem smislu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: -_- ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23676274 (16915) tilinho20
»

Kako začeti pogovor ?! (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
56860011 (38533) strictom
»

Msn težave

Oddelek: Pomoč in nasveti
271448 (894) r5r
»

vdor v zasebnost

Oddelek: Pomoč in nasveti
355976 (4290) majii
»

mladi in računalnik