Forum » Omrežja in internet » Ustvarjanje omrežja preko SAGEM modema
Ustvarjanje omrežja preko SAGEM modema
nx6325 ::
Živjo.
Imam en problem. Pred kratkim sem dobil siolov modem za ADSL. V hiši imamo dva računalnika. Enega navadnega in laptop. Na internet imamo priključena vsakega na svoj port. Tako da sta neodvisna eden od drugega.
Problem je nastal ko sem ju hotel postaviti v mrežo da bi videl disk od drugega računalnika. Na siol sem klical in so mi modem nastavili kot router. IP-je sem nastavil, vendar na omrežnih mestih ne vidim nič, zakaj? PING mi pride skoz brez izgube podatkov.
Mogoče bi moral prej izbrisati domače omrežje ki sem ga imel pred ADSL-om?
Prosim za kake informacije.
Imam en problem. Pred kratkim sem dobil siolov modem za ADSL. V hiši imamo dva računalnika. Enega navadnega in laptop. Na internet imamo priključena vsakega na svoj port. Tako da sta neodvisna eden od drugega.
Problem je nastal ko sem ju hotel postaviti v mrežo da bi videl disk od drugega računalnika. Na siol sem klical in so mi modem nastavili kot router. IP-je sem nastavil, vendar na omrežnih mestih ne vidim nič, zakaj? PING mi pride skoz brez izgube podatkov.
Mogoče bi moral prej izbrisati domače omrežje ki sem ga imel pred ADSL-om?
Prosim za kake informacije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52149 (23899) | simone |
» | Kako nastaviti router?Oddelek: Omrežja in internet | 8477 (7503) | Miha_T |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44079 (19619) | imallears |
» | Kako povezem dva racunalnika v mrezoOddelek: Omrežja in internet | 2051 (1956) | Redkvica |
» | Siol ADSL router in 2 IP naslova - je to mogoce?Oddelek: Strojna oprema | 4535 (4085) | BBB |