» »

Lastovka

Lastovka

visočan ::

Do pred kratkim sem o Lastovki samo poslušal, sedaj sem se pa z njo moral tudi spoznati. Svak me je namreč prosil, kot človeka , ki je kolikor toliko tehnično podkovan, naj mu zamenjam kable od sprejemnika do televizorja, ker mu nagaja zvok pri sprejemu. Karkoli sem naredil, zvok še vedno ni normalen. Ker sem posumil, da je napaka pri kvaliteti signala ali v samem dekodiranju, sem mu svetoval naj pokliče servis Lastovke, kar je tudi storil. Tu pa se pričnejo dodatne težave. Serviser mu že tri tedne obljublja, da se bo oglasil. Ko je pred vikendom zopet tečnaril, je dobil odgovor, da se obnaša kot otrok. Menim, da se obnašajo popolnoma neprofesionalno in neodgovorno, redno pošiljajo samo položnice za plačilo njihove "usluge". Kakšne izkušnje imate ostali uporabniki? Zanimivo bi bilo slišati tudi mnenja drugih, da si ne ustvarim negativne podobe na enem samem primeru.
  • spremenil: visočan ()

mare1411 ::

jaz osebno nisem imel nikoli problemov razen standardnih (slabo vreme , nekaj dni je zvok prehiteval)
Sem pa čist pop....il ko so ukinili možnost nastavljanja kanalov po svojem vrstnem redu. Kličem na pomoč in mi rečejo: "to smo odstranili ker so ljudje klicali da jim 5. kanal ne dela in nismo vedeli kateri je 5-ti" Mislm - skreti! Večkrat sem jim že sporočil, da s tem ko so umaknili to možnost, so šli korak nazaj in da se marsikdo mogoče zaradi tega ne bo odločil za lastovko. Pa še nekaj - pri vseh ponudnikih se nekaj spreminja, dodaja, izboljšuje..... pri lastovki tv pa so na istem že več kot eno leto. Čim bo možnost drugačnega sprejema kanalov v moji hiši, grem takoj stran

lpm

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AIR bo le zaživel (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Omrežja in internet
1086194164 (17345) markasaso12
»

Televizija (mogoče tudi internet) preko satelita

Oddelek: Pomoč in nasveti
51070 (963) Frenckie
»

Lastovka TV - Krim (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
16931287 (19907) Marko86
»

Lastovka TV